Atay Aktug ve Yönetim...

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • Punisher-61
    • 31.05.2004
    • 9490
    • Almanya

Atay Aktug ve Yönetim...

Bizim Baskanin ve Yönetim göreve geldiginden sonra Trabzonspora ne gibi bir katkida bulundular??

Trabzonspor icin ne yapti???

Medya karsisinda ileri geri konusmayi biliyor ehe devami???Edited by: Punisher-61
    1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer
  • Guests

baskan hatali tamam ama tek hatali olan o degil. yönetimini kuvvetlendirip adam gibi adam bulup yoluna öyle devam etmesi lazim.

ha unutmadan bize bide hoca lazim.

Yorum

• TURHAN
      Trabzonspor Kongre Üyesi
      • 15.08.2004
      • 2278
      • İstanbul

vizyon lazim,elin menejerlerine kalarak belçikadan 2. sinif oyuncu getirmeyeceksin(agantha gorursen bu postu su menejer konusuna bi degin)

Yorum

• CeSS
        • 29.05.2004
        • 2524
        • Ankara

Basligi Atay Aktug olarak degil de yönetim olarak almamiz gerekir, ve Bu yönetim bu hoca ile buraya kadar baslikli topic den devam edersek daha iyi olur kanaatindeyim.
        Taraftarlık ; Geçim kaynağı değil , Yaşam kaynağıdır ...
        Fırtınasız denizde , herkes Kaptan ...

Yorum

• Cavkesk61
          • 27.11.2004
          • 19
          • Çanakkale

[img]smileys/smiley32.gif[/img]Adayimiz Haluk Ulusoy [img]smileys/smiley32.gif[/img]

Aktug birak artik bu takimi

Yorum

• TURHAN
            Trabzonspor Kongre Üyesi
            • 15.08.2004
            • 2278
            • İstanbul

haluk ulusoydan ne bekliyorsun kardesim

egitim sart!!!!

Yorum

• umraniye
              • 01.10.2004
              • 154

adayimiz haluk ulusoy veye agaoglu

Yorum

• TURHAN
                Trabzonspor Kongre Üyesi
                • 15.08.2004
                • 2278
                • İstanbul

ya ne ulusoyu ya ne demek istiyosunuz ajanmisiniz siz nesiniz siz yakinda ergun gursoyu da istersiniz

pes vallahiii

egitim sart diyorum, gecmise bakin ders çikarin

Yorum

• Baraka
                  • 23.10.2004
                  • 16

açliktan agizlari kokan , ceplerinde çay parasindan baska para bulunmayan insanlardan ne bekliyoruz beyler !?

sadece [img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]diyorum.
                  strain at racism \\ sövenist

\"Team of Tayfa\" in Curva

Yorum

• Guests

İlk olarak Baraka tarafından gönderildi

açliktan agizlari kokan , ceplerinde çay parasindan baska para bulunmayan insanlardan ne bekliyoruz beyler !?

sadece [img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]diyorum.

biz cebinde paralilarida gördük. bence atay aktug agaoglunu ve bozoglunu listesine alip devam etmeli.

Yorum

• ikrime_61
                      • 27.10.2004
                      • 208

bizim cebinde para olan ve takimin mefaatlerini koruyan bi baskana ihtiyacimiz var ama bu demek degilki bizim takimida bi zamanlar oldugu gibi somurulsun yani hem takimla butunlesecek hemde para harcarken dusunmeyecek yoksa biz çok daha sampiyonluk hayalleri kurariz
                      bu bedene can TRABZONSPORLA verildi ancakta TRABZONSPORla beraber alinir

Yorum

• CAFER ÖZER
                        Trabzonspor Kongre Üyesi
                        • 29.05.2004
                        • 5853
                        • Mali Müşavir
                        • İstanbul

Olan bizlere oluyor ATAY AKTUG yönetimi kendi içerisinde kavgali Takim iyi basladi Sampiyonluk laflari teleffuz ediliyor.Kongre yi aralik ayindan Yaz aylarina çekmeyenlere yuh olsun sezon ortasinda kongre oluyor adamlar yönetimde birbirini yiyor.Bunlarin Trabzonspor askindanmi yoksa cepleri para doldurma askindanmi kaynaklaniyor orasi belli degil.Ya neden su kongre tarihini Yaz aylarina çekmezlerde her kongre öncesi iyi giden takim kongre yüzünden kötü gider.Geçen sezon yanisi olmadimi FB nin 5 puan önündeyken Kongre kavgalarindan dolayi FOTÇU EROL SAMET AYBABA yi kovdu biz Turgayla 3 maç kaybettik ve sampiyonluk orda kaçti G.B-KONYA-FB maçlarinda kaybedilen 9 puna sampiyonlugu kaçirtti.Bu sene gene kongreden önce yönetim birbirini yiyor.yaziklar olsun kongre tarihini yaz aylarina almayi akil edemeyenlere.

Kafa yapisi degismese ne olcaka yeni yönetim gelse ne olacak gelecek sezon tam sezon ortasi gene kongre kavgalari olacak

Trabzonsporda 1.olmasi gereken Kongre tarihi tüzük degisikligi ile yaz aylarina alinmali bu 1.islem

2.islemde artik ben sahsen parasiz pulsuz çulsuz yönetim istemiyorum.
                        SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
                        BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

• Guests

herkes transfer transfer diyor. evet dogruyönetim transfer yapamadi.

peki anlastigimiz el saka ve tomasi hocada kabul etseydi simdi sampiyonlar liginde mücadele ediyor olucaktir.

bizimle anlastigi halde bize haber vermeden simdi besiktasi sirtlayan ibrahim akini altay baskani serefsizlik yapmasaydi sözünü tutup bize verseydi böylemi olucakti. ha baskalarini alinamazmiydi alinirdi. ne yönetim ne hoca becerebildi.bide hocanin istedigi ali eren batista gibi adamlar olucaksa hiç transfer yapilmamasi daha iyi. saygilar.Edited by: ÖzGüReisEsenLer

Yorum

• Punisher-61
                            • 31.05.2004
                            • 9490
                            • Almanya

kim gelirse gelsin yeterki parasi olsun...

yeter artik kendini bisey zanneden kisiler gelib bizde baskan oluyor...

ister ulusoy gelsin ister MAY yeterki parasi olsun...
                            1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• Guests

parali baskan diyorsan aziz yildirimdan sasma o zaman erdal yada ali sen ne dersin? onlari baskan yapalimmi?[img]smileys/smiley11.gif[/img]

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...