Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

A Milli'lere Çağrı: "Siyah Giyinin..."

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• A Milli'lere Çağrı: "Siyah Giyinin..."

FANATİK'ten Milliler'e çağrı

Yastayız... Çünkü terör, çirkin yüzünü bir kez daha gösterdi... Onlarca gencimizi toprağa veriyoruz yine... Avrupalı ne mi yapıyor? 22 yıldır olduğu gibi yine üç maymunu oynuyor, yaşadığımız büyük acılara kayıtsız kalıyor...
    9.10.2007

Yastayız...
    Çünkü terör, çirkin yüzünü bir kez daha gösterdi... Onlarca gencimizi toprağa veriyoruz yine... Avrupalı ne mi yapıyor? 22 yıldır olduğu gibi yine üç maymunu oynuyor, yaşadığımız büyük acılara kayıtsız kalıyor...

Artık yeter!Artık duymalılar, görmeliler, kabul etmeliler... Artık susmamalıyız, tepkimizi koymalıyız, içimizdeki ateşin sıcaklığını anlatmalıyız... Hepimiz taşın altına elimizi koymalıyız...

Önümüzde tarihi bir fırsat var: 13 Ekim'de Moldova, 17 Ekim'de Yunanistan ile oynayacağız. Milli Takım'a sesleniyoruz:
    Bu maçlarda siyah forma giyin lütfen...

Acımızı anlasınlar ve Sinop'tan Mersin'e, Hakkari'den İzmir'e bizim olan bu ülkede 70 milyonun 1 kalp olduğunun artık farkına varsınlar....

fanatiğin bu çağrısı aslında milyonların isteği. bunun yanında sahaya ingilizce terörü lanetleyen bir pankartla(yasak değilse) çıkılmalı. artık canımızın çok yandığını dünya görmeli,duymalı, bilmeli...
    Ben Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!

Çok iyi fikir.Harika.

Yorum

Bence olmali.

Hatta keske mümkün olsada Dünyadaki bütün Türkler (gercek Türkler) su günlerde Siyah giyinse.

Ama bu yetmez tabi.

Bizim canimiz yandi.

Bunu yapan serefsizlerinde cani yanmali!
      Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

sesi uluslararası boyuta çıkarmak için güzel öneri..

Yorum

Fanatik'in bu çağrısı çok güzel ama bir şekilde birileri yine bunu engeller.

Yorum

süper ama uygulanır mı derseniz ..foss.. olmaz abicim bunu birileri önceden düşünecekti.. keşke olsa..
            "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

bencede uygulanması gereken bir fikir.....

Yorum

Bunun 'yapılabilir mi?' diye tartışılması bile ne acı.Savaş yok,ama vatan evladlarını gözünü kan bürümüş,niteliksiz,çapulcu dolu bir köpek sürüsünün saldırısıyla yitiriyorsun,her gün...Birer birer.Ve birden,15 asker!Sonra da adı 'milli' takım maça çıkacak,hiç bir şey olmamışcasına...Hiç bir temsil,hiç bir anlatı olmadan.Acıyı paylaşmadan,duyurmadan,açmadan gözleri...Ve 'milli' kalacak adı...Ne acı!

Yorum

Çağrının orjinali Fanatik Gazetesi'nin değildir orası da pek önemli değil aslında ama bencede güzel bir düşünce.Uygulanır mı?Şüphelerim var!

Yorum

Dusunce guzel ama oyle yapincada FIFA'nin kuyruguna basmis olabiliriz. Malumunuz adamlar zaten Turk dusmanilar, bahane ariyorlar ceza vermek icin. pkk'yi teror orgutu olarak goruyorlar mi acaba?

Yorum

İlk önce bush,a sormalı ondan sonra yapılmalı!!
                      Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)

Yorum

dÜŞÜNCE GÜZEL UYGULANIRSA DAHADA GÜZEL OLUR.fıfa NE KARIŞIRMIŞ BENİM FORMAMA KARIŞIRSADA KARIŞSIN KORKMADIKTAN SONRA.
                        bordomavi.net
                        Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

ben olabileceğine inanıyorum. g.birliği oftaş maçında da siyah forma giyeceklermiş. ligde de benzer uygulamalar yapılmalı, pankartlarla sahaya girilmeli. saygı duruşu yapılmalı ve dahası... yani bir şekilde artık bu işe son verilmesi gerektiğini belirtmeliyiz. 7 den 70 e...
                          Ben Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!

Yorum

devşirmeye şehit verdik siyah forma giy lan mı diyeceğiz ? adam şehitden ne anlar ? siyah forma giyse ne giymese ne ?

zor bir olay olmaz gibi.

Yorum

İlk olarak gokturk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              devşirmeye şehit verdik siyah forma giy lan mı diyeceğiz ? adam şehitden ne anlar ? siyah forma giyse ne giymese ne ?

zor bir olay olmaz gibi.
                              sanırım başlığı tam anlayamadın... başlık aurellio siyah forma giysin değil! lütfen daha duyarlı olalım

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X