Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ya Adalet Ya Kaos

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

cok güzel ''ya adalet ya kaos'msn nicke eklenmiştir
    Professional Unemployed

https://twitter.com/KobalasYakup

Yorum

http://www.maraton.com.tr/index.php bu adresdeki anketi oynalın........ ceza yetersiz diyenler cok fazla...
      Başka TRABZONSPOR yok !!!

Yorum

İlk olarak &lazkopatti& tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        http://www.maraton.com.tr/index.php bu adresdeki anketi oynalın........ ceza yetersiz diyenler cok fazla...

oy kullanılmıstır hep beraber kullanalım aman bi oydan ne olucak demeyelim ne olursa olsun güçlü gözükmeliyiz güçlü olmasak bile
        Professional Unemployed

https://twitter.com/KobalasYakup

Yorum

www.ligtv.com.tr de deanket var katılın..
          Nick'ine sahip çık kampanyası byunus = yns61

Yorum

İlk olarak pukay61revolt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            oy kullanılmıstır hep beraber kullanalım aman bi oydan ne olucak demeyelim ne olursa olsun güçlü gözükmeliyiz güçlü olmasak bile
            Cezanın fazla olduğunu düşünenlerin ankete katılmaya hakkı yok heralde, öyle bir şık koymadıklarına göre!!!

Yorum

Kitap adı gibi ula Hemen isim hakkını alalım.

Yorum

Bu gerçekten ses getirir aklıma Senin Gücün Karanlığı Yırtacak Sloganı geldi.
                İmzam yok parmak bassam olurmu ?

Yorum

bende kullandım

Yorum

ya adalet ya kaos..!

Yorum

İlk olarak gokcen_faiz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Cezanın fazla olduğunu düşünenlerin ankete katılmaya hakkı yok heralde, öyle bir şık koymadıklarına göre!!!
                      şu anketin bile nekadar taraflı olduğu ortada türkiyede milyonlarca insan bu cezanın fazla olduğunu düşünüyor ama onlar bir madde daha koyamadıılar bunlar da şeref ne arar
                      msn e yazdık bakalım bizde

Yorum

eğer 5 maç cezanın üzerine bir de 3-0 hükmen sivas galibiyetine karar verilirse çok kötü şeyler olacak gibime geliyor.
                        Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                        Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

ikincil olarakta yönetim için ya istifa ya kaos başlığını atması lazım medyanın

Yorum

bence kaos olacak gibi geliyor..

felaket tellallığı yapmak istemiyorum ama ben bu tür olaylarda TRABZONSPOR lehine bişey çıktığını görmedim. Kaldıki dünkü hukuk(!!!!!) kurulu da 3-0 hükmen ve 3 puanının silinmesi gerektiğini söylemiş...

Asıl bundan sonra ne yapacağız onu düşünmeliyiz.. Bence İstanbuldaki arkadaşlarla tff ye yürüyelim derim..

Yorum

Sonucun bizim istedigimiz yada bekledigimiz gibi cikacagina inanmiyorum. Hazir ellerine firsat gecmisken bu durumu cok iyi kullanacaklardır. Bir kere daha yonetimimizin ne kadar basiretsiz, beceriksiz, tecrubesiz kisilerden olustugunun ve Trabzonsporumuzun bu yonetim ile her alanda nasil zayiflatildiginin bir kanıtı olan bu cezayi yiyecegiz.
                              "AİNESİ İŞTİR KİŞİNİN, LAFINA BAKILMAZ"

Yorum

İlk olarak oskanonur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Sonucun bizim istedigimiz yada bekledigimiz gibi cikacagina inanmiyorum. Hazir ellerine firsat gecmisken bu durumu cok iyi kullanacaklardır. Bir kere daha yonetimimizin ne kadar basiretsiz, beceriksiz, tecrubesiz kisilerden olustugunun ve Trabzonsporumuzun bu yonetim ile her alanda nasil zayiflatildiginin bir kanıtı olan bu cezayi yiyecegiz.
                                kim olursa olsun yönetimde.. bence adımız çıkmış 9 a inmez 8 e gaassaray stadında daha beteri oluyor 5 maçla geçiştiriyorlar.. söz konusu biz olunca en ağır ceza verilmeli diyorlar...

medyanın omurgasızlığını da unutmayalım onlarda resmen tff yi kışkırtıyorlar ve 3-0 olmalı gibi bir hava estiriyorlar...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X