Cezanın fazla olduğunu düşünenlerin ankete katılmaya hakkı yok heralde, öyle bir şık koymadıklarına göre!!!
şu anketin bile nekadar taraflı olduğu ortada türkiyede milyonlarca insan bu cezanın fazla olduğunu düşünüyor ama onlar bir madde daha koyamadıılar bunlar da şeref ne arar
msn e yazdık bakalım bizde
felaket tellallığı yapmak istemiyorum ama ben bu tür olaylarda TRABZONSPOR lehine bişey çıktığını görmedim. Kaldıki dünkü hukuk(!!!!!) kurulu da 3-0 hükmen ve 3 puanının silinmesi gerektiğini söylemiş...
Asıl bundan sonra ne yapacağız onu düşünmeliyiz.. Bence İstanbuldaki arkadaşlarla tff ye yürüyelim derim..
Sonucun bizim istedigimiz yada bekledigimiz gibi cikacagina inanmiyorum. Hazir ellerine firsat gecmisken bu durumu cok iyi kullanacaklardır. Bir kere daha yonetimimizin ne kadar basiretsiz, beceriksiz, tecrubesiz kisilerden olustugunun ve Trabzonsporumuzun bu yonetim ile her alanda nasil zayiflatildiginin bir kanıtı olan bu cezayi yiyecegiz.
Sonucun bizim istedigimiz yada bekledigimiz gibi cikacagina inanmiyorum. Hazir ellerine firsat gecmisken bu durumu cok iyi kullanacaklardır. Bir kere daha yonetimimizin ne kadar basiretsiz, beceriksiz, tecrubesiz kisilerden olustugunun ve Trabzonsporumuzun bu yonetim ile her alanda nasil zayiflatildiginin bir kanıtı olan bu cezayi yiyecegiz.
kim olursa olsun yönetimde.. bence adımız çıkmış 9 a inmez 8 e gaassaray stadında daha beteri oluyor 5 maçla geçiştiriyorlar.. söz konusu biz olunca en ağır ceza verilmeli diyorlar...
medyanın omurgasızlığını da unutmayalım onlarda resmen tff yi kışkırtıyorlar ve 3-0 olmalı gibi bir hava estiriyorlar...
Yorum