Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak legorakiss tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    jorge sampaoli gündemde var mı gerçekten?
    O ihtimal artık çok zor 2-3 arkadaş sesimizi fazla duyuramadık geçen sene gelebilirdi ama Copa America'yı kazandıktan sonra büyük takımlar peşine takıldı.

Aynı hatayı Gallardo için yapmamak lazım şundan çok eminim Arjantin'li hocalar 2-3 yıl içinde Avrupa liglerini istila edecekler. Alttan müthiş hocalar geliyor Gallardo dışında Rodolfo Arruabarrena ve Christian Bassedas çok sağlam geliyor. Trabzonspor ruhuna uygun hocalar olduklarını düşünüyorum.
    DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
    ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Resmen komedi. Kim ortaya atıyorsa bu saçmalığı.

Gesendet von meinem LG-D855 mit Tapatalk
      Milli Takımım TRABZONSPOR
      Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
      Helalin adı kaldı, onu gören yok.
      Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Hami ile ilgili plan buymuş

"Buna göre yabancı teknik direktörle çalışma düşüncesi ağırlıklı olan Başkan Muharrem Usta ve yakın çevresindeki yöneticiler, ismi belirledikten sonra Mandıralı'yı birinci yardımcı olarak bu teknik adamın yanına verecekler.

Plana göre yabancı teknik direktörle sözleşme süresi kadar birlikte görev yapacak çalışacak olan Hami Mandıralı o çalıştırıcının ayrılmasından sonra tek yetkili olarak takımın başına geçecek.

Mandıralı'nın da bu plana sıcak baktığı ve yeni teknik direktörün belirlenmesinden sonra gelecek teklifi beklediği kaydedildi.

TrabzonAjans.com"

Yorum

• Söylediğinize katılmıyorum hocam o dediğiniz hocaların gelmesi halinde bile 2 maç kayıptan sonra hepsi yerel medyanın hucumuna uğrar.Bence bu şekilde teknik direktörde bulamayız.Yönetimin bu konuda insiyatif alması her koşulda hocasının yanında olması şart.
          İlk olarak atomantcum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yabancı gelmesin. Trabzon'u, medyasını, siyasetini vs düşününce herhangi bir yabancı teknik adamın şu an için hiçbir işe yaramayacağını, sorunu daha da büyüteceğini düşünüyorum.

Ersun ile anlaşmayacaklarsa Hami Mandıralı, Hikmet Karaman, Yılmaz Vural, hatta Sergen Yalçın da dahil herhangi biri gelebilir. Sadi Tekelioğlu'ndan iyi olacağı garanti. Adamın mesleği hakkaten bu değil. Kendisi bile 1 ay öncesine kadar böyle konuşuyordu sonra görev verilince hemen havaya girdi.

Yorum

• Beni asıl korkutan o plan zaten. Hadi sineye çektik Sadi dense 6 ay katlanırız dedik Hami hocaya. Ama yardımcı hoca olarak sadece arıza çıkarır. Gelecek olan hiç bir hoca trip çekmek istemez.
            Oscar CARDOZO
            İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi
            Gerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.

Yorum

• Hami Mandirali'nin Sadi Tekelioğlu'ndan ne gibi artilari var?
              Hami de küçük maçlari alir, Sadi de..
              Büyük maçlarda ikisi de ezilir..
              Hami antrenör olsa şuan başka bir takımın başında olurdu, bu ülkede kim hoca iken Hami işsiz.
              Ama yok millet takmış bir Hami "hoca"ya, bu adam hoca moca değil.
              İnşallah böyle bir hataya düşmez yönetim..

Yorum

• Biz bir-iki acil ihtiyaç bölgelerine yapılacak transferle bu sezon ufak bir sıçrayışla ilk 3 e girilebileceğini düşündük. Ama daha başta bitti o iş. O zaman hiç transfer yapılmasın artık. Madem mali durum bu denli rahatsız edici. Tamamiyle seneye yönelik hareket edilsin.
                Oscar CARDOZO
                Gerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.

Yorum

• Spor akademisi mezunu tahsilli hocanın yerine teknik direktör lisansını bile almaktan aciz, Antalyasporu bile yönetemeyen herifin birini mi getirecekler yani? Bu mudur?

Yorum

• Hamza Mısır ‏@HAMZAMISIR · 8 dk.8 dakika önce
                    Umarım yeni tecrübelerinle başarılı olursun..Teş. Sadi hoca..Hami'de senin öğrencin..şimdi sen hazırla o oynatsın..

Bu Hami işi ciddi galiba..

Yorum

• Kisa vadede bir kan değişikliği lazimdi Hami yine iyidir yapacak bir sey yok..

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Spor akademisi mezunu tahsilli hocanın yerine teknik direktör lisansını bile almaktan aciz, Antalyasporu bile yönetemeyen herifin birini mi getirecekler yani? Bu mudur?

Kim spor akademisi mezunu Sadi hoca mı? Bilmiyorum da ondan soruyorum.

Bu arada Yılmaz Vural gelsin isterdim ama akıllarına bile gelmemiş anlaşılan. Yapacak bir şey yok.

Hami hoca gelirse başarılar.
                        "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• İlk olarak Çağatay_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Kim spor akademisi mezunu Sadi hoca mı? Bilmiyorum da ondan soruyorum.

Bu arada Yılmaz Vural gelsin isterdim ama akıllarına bile gelmemiş anlaşılan. Yapacak bir şey yok.

Hami hoca gelirse başarılar.
                          Sadi hoca hamiden sadece bir gömlek üstün. Fazla farkları yok birbirinden. Ersun Yanalı kastettim ben...

Yorum

• Hami hocayı çok beğendiğimden söylemiyorum ama 5 aylık bir süreç için başka kim gelebilirdi ki? Ya Sadi hoca devam edecekti ya da öz evlatlardan biri gelecekti..
                            www.x.com/zykmda

Yorum

• Kısa vade için Hami'den başkasını getirmek zor. Maalesef en mantıklı tercih şu anda Hami'nin gelmesi gibi duruyor.
                              And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• Borcun bilmem ne kadar olduğunu, UEFA nın tehtidinin ciddi derecede olduğunu, kulübün durumun hemen her alanda diplerde olduğunu hem biliyor hem söylüyordu yönetim. Daha adayken. Diğer adayda aynı şeyleri söylüyor, hoca yok, transfer yok, 5 sene hiç birşey yok diyerek hareket ediyordu.

Şimdi seçilen yönetim seçilemeyenin vaadlerini bir bir gerçekleştiriyor. Karşındaki sorun belli iken ya dosdoğru bunlara hazırlanılmadı, ya da yalan söylendi. Canım sıkıldı iyice ya.

UEFA nın bize verebileceği en kötü ceza trasfer yasağı. Çünkü mutlaka ucuz, kaliteli ve aç adamlar alınması lazım. Bu takımın maç kazanmak için yırtınacak topçulardan oluşması lazım. Yeni hoca ve sistem planı transfer yasağı ile çöp olur, 2 yıl daha gider. Keşke sadece men verseler.
                                Oscar CARDOZO

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X