Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Transfer yasaginin kalkmasina yarim devre vardi ve senin kanatlarin Sefa ile S.Gurler di. Orta sahan Fatik Atik ti. Stoperin Mustafa Akbaş ti. Hayir yani uzak bir tarihte degil yakin gecmisten bahsediyoruz, oyle seyler yaziliyorki, maksat karalamak olsun. Adam 10 gun icinde sana Mahrez, Vardy bulup getirecekti, ustelik yabanci yasagi varken. Boyle bir beklenti vardi galiba ?

Yabanci antrenor diyenleri ozellikle takip edecegim. Adam gelsin, 2 sene icinde tahminimce ligi ve oyunculari tanimaya baslar... Hadi yabanci biri gelsin gorecegim sizi, 7 haftaya antrenor, yarim devreye yonetim kellesi istenir, basarisizlik halinde burada Vahid donemi gibi kaos olur. Duyum degil kesin bilgidir...

Yabanci antrenorler bu ulkeye geldikleri vakit sudan cikmis baliga donerler. Isterse futbol filozofu olsun, 3 mac sonra "lan nereden buldular bu deliyi" diye şehir uzerine gelmezse, istanbul basini "kac hafta kalir?" temali yayinlar yapip girgir şamata esliginde bizi konusmazsa helal olsun, bana kapak yapti der susarim. Derim ki, 2. Lucescu gelmis, saygi duyalim bu adam bizi basariya goturur... Ama bu ihtimalin zayif oldugunu, Hami nin bile suan ismi gecen butun yabancilardan daha faydali olacagini bilmelisiniz.
    Yahu ne karalamasi? Bu adamların birisi şimdi takımda değil diğeri takımın yıldızını tokatliyor.

Takımın iddiası kalmamışken ve yabancı sınırının kalkacağı belli iken değil erkan kralıni almak yanlış yerli olarak o paralara.

Bir de fikir yazmayalim mi burada? Illa karalamak mı oluyor bu?

Yorum

• İlk olarak Uğur_Dmrtrk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Magath tam bir soru işareti..Kendisi katı tutumu ile oyuncular arasında çok sevilmeyen bir teknik adam bildiğim kadarıyla..Hele hele futbolcuya dayalı düzende nasıl başarılı olur merak içindeyim..Sanmıyorum Magath ile anlaşacaklarını..Son yıllarda net bir başarısı ve yükselen grafiği yok..Yabancı hocalar içinde Luce,Favre,Bielsa (Bielsa'da geçimsiz biri olarak görünüyor).düşünülebilir..Luce devre arası gelmeyecektir..
      magath bayern'e ve wolfsburg'a şampiyonluklar kazandırmış ancak uzun vadede de sorunlar yaşatmış bir profil çizmiş . özellikle oyuncuların yoğun antreman programlarından dolayı çoğu kez huzursuz oldukları biliniyor. fulhamda başarız olmasının sebebi de bu . almanyada oturttuğu disiplinin ingilterede başarılı olmadı . bana kalırsa da türkiye içinde pek uygun birisi değil.
      ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• ligin ikinci yarısı için türk oyunculara ihtiyacımız vardı o dönem.yabancı sınırı vardı ve çok sıkıntı çekiyorduk. aytaç, hakan, uğur, erkan alındı. aytaç ve hakan gerekliydi zaten.bence erkan gereksizdi.aykut üzerine yoğunlaşmayı deneyip uğur'u almayabilirdi ama bir sakatlıkta yine 3 yabancı kontenjaninı defansa harcamak zorunda kalırdık.

Yorum

• Bana kalsa da Erkan gerekli, Uğur gereksizdi. çünkü kanat anlamında rezildik o dönem. Fatih Atik bile oynamıştı yalış hatırlamıyorsam, adam eksiltebilecek bi oyuncuya kesinlikle ihtiyacımız vardı ama sonuç olarak zerre katkı alamadık. Belki o yıl yabancı sınırı kalmış olsaydı ikinci yarı başka bi yabancı alıp başka bi sezon geçirebilirdik.

Ama o dönem bi kanada kesinlikle ihtiyac vardı yerli olarak eldeki tek seçenek Erkan'dı.

Yorum

• İlk olarak Azrail_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Magath´in Trabzonspora faydali olacagina hic inanmiyorum, adamin calisma stili Hitler gibi, üstelik takimdaki atmosferi ayni Süleyman Hurma gibi en dip noktaya getirecegini inaniyorum.
              Lucescu olmayacaksa kesinlikle başka yabancı hoca olmamalı. Emin olun 6 ay sonra tazminatını öder yollarız. Zaten 6 ayda alışamaz bile. Bu durumda boşta olan hocaları düşününce en mantıklısı yanal gibi duruyor.

Yorum

• En basit hesap ile sene sonuna bıraksan o transferleri daha ucuza alırdık. Ha pardon fb elimizden kapacakti di mi büyük topçu erkani

Yorum

• [MENTION=24107]DEEP BLUE[/MENTION] ( ümit abi ) [MENTION=21714]arifberkay[/MENTION] ( arif abi ) nerelerde yav ?

Yorum

• Ayrıca erkan gerekli uğur gereksizdi tabikide. Uğurun mustafa yumludan hiçbir artısı yok. Bize yıllardır oyun kuran stoper lazım. Ama yıllardır bulamıyoruz. Ne aykut. Ne yumlu ne douglas. Ne uğur hiçbiri oyun kuran stoper değil. Hatta süpürücü stoperbile değiller. Sadece belki biraz aykut süpürücüdür. Nedense hep aynı tarz stoperlerimiz var. Egemenden somra o tarzı bulamadık tam.

Yorum

• İlk olarak Özkan Şentürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yahu ne karalamasi? Bu adamların birisi şimdi takımda değil diğeri takımın yıldızını tokatliyor.

Takımın iddiası kalmamışken ve yabancı sınırının kalkacağı belli iken değil erkan kralıni almak yanlış yerli olarak o paralara.

Bir de fikir yazmayalim mi burada? Illa karalamak mı oluyor bu?

Ligde galibiyete verilen ödül 1.3m TL. Resmi rakamdır bu.

En hedefsiz halin bile maç kazanıp olabildiğince üst sıralarda ligi bitirmeli, tıpkı bu sezon olduğu gibi. Hedefsiz kaldığımız söylenemez, geçen sezona benzer sezon yaşıyoruz aslında ama bu kez ''sancı'' çekmiyoruz, önümüzü görebiliyoruz ve farkındaysanız camiada ''rahatlama'' durumu var. Ersun o sancılı dönemde geldi, 2. devrenin yanılmıyorsam en başarılı 3 takımından biri yaptı bizi. İçerde geleni geçeni yendik, deplasmanda maç kazanamama problemi vardı. Bunlar önemli ayrıntılar. Adam devre arası transfer diye kıvrandı, Tolgay ı kaptırdık son gün orta saha aldık onunda ayağı kırıldı, ciddi ciddi F.Atik ve Salih ile oynadık yarım devre. Tam neşteri vuracaktı, Hurma geldi sonrası malum.

Devre arası transfer çok zordur, kimse iyi oyuncusunu kolay kolay bırakmaz. Yabancı sınırı vardı zaten el kol bağlıydı, adam bari ihtiyaç olan bölgelere ligin kaliteli isimlerini getireyim dedi. Erkan Eses te herkesin hayranlıkta izlediği isimdi. Ben Erkan ı hala beğeniyorum, dünde gayet güzel oynadı. Aytaç geldiğinde millet burada sövüyordu, ilk sayfalarda yazılanlar ortada. Çok iyi orta saha olacak dediğimizde dalga geçenler şimdi övgüyle bahsediyorlar. Uğur transferininde gerekliliği sonradan ortaya çıktı. Mecburduk. Elden çıkarması da zor olmadı, sezon sonu zarar etmeden satarız.
                      "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak malkoçoğluu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        [MENTION=24107]DEEP BLUE[/MENTION] ( ümit abi ) [MENTION=21714]arifberkay[/MENTION] ( arif abi ) nerelerde yav ?
                        Arif abi canhan abi nin vefatindan dolayi üzünzülü heralde ondan yok

Yorum

• 1461 e de acil yabancı hoca lazım. Nefret ediyorum yerli hocalardan

Yorum

• Aynen 1461 e alman direktörü alt yapi direktörü gelsin

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ersun iyi transfer yaptırır mitine ben de katılmıyorum fakat verdiğin bu iki örnek üzerinden değil.. bence bu iki isim de çok iyi transfer..

ersunun yerli oyuncular üzerinde etkisi tartışılmaz.. hem erkan zengin hem de uğur demirok ersun için trabzonspora geldiler..

şota hollanda pazarını tanıyor, oradan donk gibi adamlar aldırır dedik ama gördük ne olduğunu.. adam uğur demiroku gönderip yerine douglası aldırdı.. ve eğer bizim tandemimiz yumlu- douglas değil de uğur-aykut olsaydı hem rizeye hem osmanlıya hem de konyaya yenilmezdik ve şu an liderlik potasında olurduk emin olun..
                              Şota Transfer felan yapmıyor. Kasımpasa da başka biri yapıyor sanırım. Eren i almak başarıdır. donk ve tunay başarıdır. Bizim adımıza Demirok u u göndermek başlı başına bir transfer başarısızlığı. hatta adam daha gitmedi. Gelse şu yoklukta fena olmaz. Ayrıca devre arasında erkan o fiyata iyi alındı. Aytaç böyle devam ederse piyasası en iyi futbolculardan biri olur.

ersun un transferleri selcuk,Burak,egemen,giray,onur,colman, yeterince iyi degil mi ?
                              13 Vitor Hugo

Yorum

• İlk olarak onur-ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                1461 e de acil yabancı hoca lazım. Nefret ediyorum yerli hocalardan
                                gerçekten denenebilir. 1461 amacından çok saptı. Oyuncu kazandırması gerekirken, atıyorum süper lige hasret bir şehir takımın (giresunspor) gibi oynyor. 1461 in amacı her sene Ts ye futbolcu kazandırmaktırç Ya da oynatamadığımız oyuncuları oynatmaktır.
                                13 Vitor Hugo

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X