BMN Anasayfasından "Yönetim İstifa" Denilmeli Mi?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • WERTHeR

BMN Anasayfasından "Yönetim İstifa" Denilmeli Mi?

Yönetimin başarısız olduğu herkesçe malum. Bu duruma yönetim kanadı devre arasında toparlanacağız vaadiyle karşılık veriyordu. Devre arası geldi. kampta yeni transferler olacaktı. Becerip Ayman bile alınamadı. Üstüne üstlük iyi ya da kötü sonuçta bu yönetimin yıldız transferi olarak takımımıza kazandırdığı bir futbolcumuz satıldı.
    Bmn nin sivil toplum örgütü manasında gücü ortada. Gelinen noktada bu güç yönetimin istifasını istemeli mi? Sadece haykırmak yeterli mi? Bu durum takımımıza zarar verir mi?
    Bana göre artık istifa talebi bmn nin ana sayfasında yer almalı ve bu durumu ulusal basına aksettirmeliyiz. Çünkü görünen köy kılavuz istemez. Bu yönetim başarısız olmuştur ve başarılı olmak içinde sevgili yöneticilerimiz vizyonu yoktur.
    Artık başarılı bir takım olan Trabzonspor dan bahsetmek istiyorum. Deplasmanlarda Trabzon kümeye tezahuratını duymak istemiyorum. Medyada ,Trabzonsporumuzu , spor programlarının son 1 dakikasında geçiştirilircesine konuşulmasını istemiyorum. Medyaya takımı ve yönetimi protesto ederek çıkmak yerine tribün şovlarıyla çıkmak istiyorum.Bu istekler çoğaltılabilir ama bu isteklerin bir tanesini bile bu yönetim gerçekleştiremez.
    Şimdi forumdaki diğer arkadaşlarımızın görüşlerini bekliyorum. İnşallah güzel günler yakındadır...
  • Emrah Aksoy
    • 16.08.2006
    • 678
    • Hollanda

denilmeli sabrim kalmadi artik

Yorum

• Punisher-61
      • 31.05.2004
      • 9490
      • Almanya

sinir hastasi oldum..biseyler olmasi lazim..
      1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• rdldlk

bence stadata bile denmemeli, destek olalım her zaman. :tsmeşale: :tsmeşale: :tsmeşale: :tsmeşale: :tsmeşale: :tsmeşale:

Yorum

• Mert67
          • 01.04.2006
          • 5845
          • İngiltere

denilsin kesinlikle.
          bu iş bilmezlerle bu iş yürümez
          ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
          Kazım Koyuncu

Yorum

• laz_hayri_61
            • 04.09.2005
            • 511
            • İstanbul

kesinlikle bu iş bilmez yönetimle hiç bir yere gelemeyiz

Yorum

• oflu_61_ts
              • 01.08.2006
              • 82
              • ögrenci

kesinlille denmeli ve hatta daha somut birşeyler daha yapılmalı sabır kalmadıı

Yorum

• AYYILDIZ
                Trabzonspor Kongre Üyesi
                • 24.01.2006
                • 11687
                • AVUKAT
                • İstanbul

Kesin denilmeli takımda futbolcu kalmadı ferhata kaldık

Yorum

• ErayAkyüz
                  • 24.07.2006
                  • 2128
                  • ögrenci
                  • İstanbul

aynen bmn yonetiminden sağduyu beklioruz
                  İstanbul'un 3 Büyüğü varsa, Türkiyenin Tek Büyüğü Var! T R A B Z O N S P O R

Yorum

• Hekimoğlu
                    Trabzonspor Kongre Üyesi
                    • 19.07.2005
                    • 8161
                    • Trabzon

desen ne olucak yüzsüz bunlar.bunların yüzüne tükürsen yarabbi şükür derler.
                    Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• Lucreto
                      • 09.06.2005
                      • 389
                      • Yazılım Mühendisi
                      • İstanbul

Yöneticilerimiz herşeyin en doğrusunu ve güzelini yapmaktadırlar. Sonuna kadar destek olmalıyız. Futbolcu satıldığında, satılan futbolcuyu yeni klübünün kapısına kadar omuzlarımızda taşımalıyız. Eğer aldığımız paradan daha az bir meblağa satıldıysa aradaki farkı ortaklaşa aramızda toparlayıp klübe hibe etmeliyiz.
                      Öyle istifa falan gibi kelimeler ise kesinlikle ağza alınmamalı, asla ve asla yazılı ortamlarda sarfedilmemelidir.
                      Birlik ve beraberlik içinde 2007-2008 sezonunda Lig A Şampiyonluğuna yürümeliyiz.

Yorum

• WERTHeR

İlk olarak hekimoğlu tarafından gönderildi
                        desen ne olucak yüzsüz bunlar.bunların yüzüne tükürsen yarabbi şükür derler.
                        Biz elimizden geleni yapalım tepkimizi gösterlimde onlar varsın istifa etmesin. Taraftarlık sadece stada gitmekle olunmaz bence...

Yorum

• Cem Akyüz
                          • 25.07.2006
                          • 11498
                          • İstanbul

bencede koyulmalı bunların gitmesi için her şey yapılmalı kimsenin sabrı kalmadı artık
                          Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                          As Roma
                          Francesco Totti "10"
                          Twitter:cemtotti61

Yorum

• WERTHeR

İlk olarak Lucreto tarafından gönderildi
                            Yöneticilerimiz herşeyin en doğrusunu ve güzelini yapmaktadırlar. Sonuna kadar destek olmalıyız. Futbolcu satıldığında, satılan futbolcuyu yeni klübünün kapısına kadar omuzlarımızda taşımalıyız. Eğer aldığımız paradan daha az bir meblağa satıldıysa aradaki farkı ortaklaşa aramızda toparlayıp klübe hibe etmeliyiz.
                            Öyle istifa falan gibi kelimeler ise kesinlikle ağza alınmamalı, asla ve asla yazılı ortamlarda sarfedilmemelidir.
                            Birlik ve beraberlik içinde 2007-2008 sezonunda Lig A Şampiyonluğuna yürümeliyiz.
                            Gidişat onu gösteriyor

Yorum

• ErayAkyüz
                              • 24.07.2006
                              • 2128
                              • ögrenci
                              • İstanbul

lutfen külünkoğlu,badaloğlu, berat tekke ve diğerleri siz ne kadar bu sitenin sahipleriyseniz bizde oyle goruoruz kendmizi lutfen dediklerimize onay verin ve ii bi protesto baslıgıyla istifaya cagırın
                              İstanbul'un 3 Büyüğü varsa, Türkiyenin Tek Büyüğü Var! T R A B Z O N S P O R

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...