Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Başkan El Koy!

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Başkan mı?
    Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli...

Yorum

İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      hesabın yalnış Marcelinho'nun maliyeti 2.3 milyon avro, dolara çevirirsen yaklaşık 3 milyon 400 bin dolar felan eder. TL'ye çevirirsen. yaklaşık olarak 4 trilyon 250 milyar eder. Marcelinho'nun satış fiyatı ise 2.750 milyon avro bu da 5 trilyon küsür eder. Adama gülüyon da senin de hesap yanlış
      ya ben dun yazmistim demekki bugun dovizler yukselmiss
      14 eylul 2011 milano'nun fethi

Yorum

Herkes başkan dan birşeyler bekliyor .herkes kendine göre haklıda.Ben Trabzonspor başkanından sadece hiç değilse bir kere SAMİMİ olmasını bekliyorum .Bu benim fkrim, insanlar başarısız olabilirler ,hatta şanssız olabilirler ki hepimizin hayatında yer yer hatta bazen uzun süreli başarısızlıklar olabilir.kendi hayatımda başarısızlıklarla dolu ama hiçbir zaman başarısızlığımı örtmek için saçma sapan mazeretler uydurmadım .3 sınıf şark kurnazı gibi tirbünlere oynamak yakışmıyor Trabzonspor başkanına.Ne olurdu mesela lazoroniyi gönderirken yanlış tercih yaptık taraftardan özür diliyoruz dese,sanki hocayı getiren başkasıymış gibi ,neydi o neşteri zamanında vurduk lafı ....
        Trabzonsporda görev almış en kötü başkan olan mehmet ali yılmazın "gol makinası diye aldık çamaşır makinası çıktı "demecindeki samimiyeti ,acziyeti ve muhtemelen ızdırabı bir kez bile bu başkanın ifadelerinde bulmadım.aradım inanın aradım ama yok .
        Ve ne hikmetse aynı samimiyetsizlik başkanı müdafa eden arkadaşlarda da var .mesela başkan iyi yönetim kötü ifadesi gibi . ..Bir arkadaş demişki ya başkanın yaptıkları ikinci yarı tutar da takım yükselişe geçerse ne yapacaksınız ? ne cevap vermemizi bekliyorsunuz ELBETTEKİ SEVİNECEĞİZ .hemde sizden çok .........................
        Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

bunların ikisine atacan yönetimden valla...adamlar birbiriyle kavga etmekten başka hiçbişey yapmıyorlar...

Yorum

Allah bize çektirdiklerini onlara da çektirsin...
            bir lafa bakarım laf mı diye,
            bir de söyleyene bakarım 'adam' mı diye...

Yorum

Başkan ne olur el koy!
              Elini vicdanına koy!
              Vicdan mı?!...

Yorum

Ortada "Baskan" mi var? Iki tane sacma sapan yonetici. Ne dediklerini bile bilmiyorlar. Birbirlerine zit. Biri onu istiyor, oteki oburunu. Atay Aktug yonetiminden ne farklari kaldi? Malesef kendilerini harciyorlar... Gidiciler...
                Yine Yeni Yeniden

Yorum

suç bizde hep destek tam destek dedik, hep arka çıktık, tepki göstermeyelim dedik ama yeter artık, o hacıosmanoğlu denen geldiğinden beri kendi reklamını yapmaktan başka hiçbirşey yapmayan kişi, o sayitoğlu denen bir dediği bir dediğini tutmayan kişi, o insafsız başkan, bunların hepsinden kurtulmanın zamanı geldi, artık harekete geçmek lazım, Trabzonspor'umuzu bu çıkarcıların elinden kurtarmalıyız...
                  bir lafa bakarım laf mı diye,
                  bir de söyleyene bakarım 'adam' mı diye...

Yorum

İlk olarak mehdi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bence bu başlık Başkan Elini Çek olsaydı daha güzel olurdu
                    bu başkanın tek amacı var bence TRABZONSPOR umu batırmak

başkan TRABZONSPOR umun üzerinden elini çek

Yoksula gülmedim, zenginliğe özenmedim, faşistleri sevmedim, ezilenleri dövmedim, ben Devrimci doğdum, Devrimci öleceğim..!

Yorum

başkanda istenecek tek şey var onuda başkan görmezden geliyor
                      istifaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
                      '' GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE..! '

https://twitter.com/GERONIMO_TS

Yorum

Hangi başkan? Trabzonspor'da onlarca başkan var hangi biri el koyacak. Yönetimdeki kelle sayısı kadar başkan var takımın başında.
                        Koyverdun gittun bizi...
                        Ekmeğin ova,yüreğin dalga,gurbetin farz olduğu yerin evlatlarıyız.
                        Republic of Of
                        [COLOR="DarkRed"]

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                        Yükleniyor...
                        X