Lee Young Trbzonspor'a dönmek istiyormus sizce geri gelmeli mi *
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Lee Yong Trabzon'a Dönmek İstiyor... Dönmeli mi?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
kesnlkle ama .. kontenjan sıkıntısı warİlk olarak firari tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşından beri söylüyordum satmak hataydı,şuan ki durumu nedir bilmiyorum ama sola ilaç olur bence.
Yorum
-
benm arkadasm kore de yasıyor sabah bana attıgı maildeeİlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehaber nerde yazıyor.
Trabzonspor'a uzun süre hizmet veren Lee Young tekrar Trabzonspor'a gelmek istiyor yazıyordu eger isterseniz habern kaynak adresini de öğrenirim
(ark orada gazeteci )
Yorum
-
buna qre baslk aradm ama yoktuİlk olarak kuzey_lee tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşok şok şoooook....
redfalg artık sabah uyanır uyanmaz mail kutusuna gelen maile göre topic açmayı bırakacak mı?
azzzz sonraa açıklıuycazz
Yorum
-
Komik adamsın. Açsın arkadaş başlığını.İlk olarak kuzey_lee tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşok şok şoooook....
redfalg artık sabah uyanır uyanmaz mail kutusuna gelen maile göre topic açmayı bırakacak mı?
azzzz sonraa açıklıuycazz
Ama pekte şok bir haber değil bence.
Ayrıca gelmesin. Daha önce de gidip gelmişti. Yeter bu kadar.Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli...
Yorum
-
hosbldk kardesimİlk olarak bordobluex tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHoşgeldin redflag
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum