musampayı 1-0 iken oyuna alan bir adam korkak futbol oynatıyor demek bira zyarsiz, korkak oynatan 1-0 iken musampa yeerine defansif özellikli adam alır, mac eksiği olan adamları bir anda sahaya sürüp kötü mac cıkarmalarına seyirci kalırsan ondan bir daha yararlanamzsın.
ceyhun iyi bir secim bence takımı sürüklemesi bakımından, şut cekip mücadele edebilecxek bir adam. bu takıma yararı olur, eminim hepimizde onu alkışlarız ve o artık trabzonsporlu ceyhun olur, yattara ve musampada yanlarında olurlar,
boztepe61
-------------------------------------------------------------------------------
orta sahada ferhat ın oynamasının mazeretini kabul etmiyorum.
musampa ve yattara kenarda dururken hem de...
yattara 2. yarı girmek istemiş.
eminim musampa da 60 da al beni demiştir.
ziya doğan ın sisteminin "korkak küçük takım" sistemi olduğu bu maçla tescillenmiştir.
acaba kayseri maçında ne yapacak. 5-6 as oyuncu eksiği ile gelecek kayseri karşısına da 3 ön libero çıkarsa çok güleceğim.
hele de bu acizliğin peşinden ceyhun u isterse bi adam o zaman katıla katıla gülerim işte.
musampa yattara gökdeniz 3 lüsünü oynatmayacaksın. aralarına sokmak için bi adam arayacaksın.
bak bu da son bombasıydı.
ceyhun bu 3 lünün yanında sıra topçusudur.
ama iya doğan almadı bunları. kenarda oturtması haklı gerekçedir
ceyhun iyi bir secim bence takımı sürüklemesi bakımından, şut cekip mücadele edebilecxek bir adam. bu takıma yararı olur, eminim hepimizde onu alkışlarız ve o artık trabzonsporlu ceyhun olur, yattara ve musampada yanlarında olurlar,
boztepe61
-------------------------------------------------------------------------------
orta sahada ferhat ın oynamasının mazeretini kabul etmiyorum.
musampa ve yattara kenarda dururken hem de...
yattara 2. yarı girmek istemiş.
eminim musampa da 60 da al beni demiştir.
ziya doğan ın sisteminin "korkak küçük takım" sistemi olduğu bu maçla tescillenmiştir.
acaba kayseri maçında ne yapacak. 5-6 as oyuncu eksiği ile gelecek kayseri karşısına da 3 ön libero çıkarsa çok güleceğim.
hele de bu acizliğin peşinden ceyhun u isterse bi adam o zaman katıla katıla gülerim işte.
musampa yattara gökdeniz 3 lüsünü oynatmayacaksın. aralarına sokmak için bi adam arayacaksın.
bak bu da son bombasıydı.
ceyhun bu 3 lünün yanında sıra topçusudur.
ama iya doğan almadı bunları. kenarda oturtması haklı gerekçedir
Yorum