Renkdaşlarım stadtan futbolcuya hocadan şehre başkandan malzemeciye vb.evet kurtuluş diriliş formulü hakkında görüşleriniz nelerdir bu takım adı gibi yeniden nasıl fırtına olur? aklınızda bir formül varmı?
Trabzonspor'un Kurtuluş Formülü
Daraltma
X
-
güzel başlık açmışsın.. camianın bütünleşmesi lazım 82 puanı topladığımız zaman yine şampiyon oluruz.. şuara hazır şike felan pek fazla yokken tekrar yüklenmemiz lazım -
Yönetim + Teknik Direktör + Takımdaki 5-6 kişi dışında hepsi gitmeli. Toparlanma ancak böyle olur. Taraftar bu işlerden sonra gelir.
Oyuncusu berbat yönetimi bölücü teknik direktörü kadro çıkartmaktan aciz bir takımın taraftarına niye bütünleşmiyorsun demek yanlıştır. Etrafında toplanılacak bir kulüp yok çünkü.Yorum
-
oğuzhan kardeşim ilk sen yazdın(KOMPLEKSİN YOK) seni tebrik ederim kurtuluş formülünü uzun şekilde bende yazıcam .herkesin düşüncesi önemli bu takım hepimizin .Yorum
-
ne demek istiyorsun sen ben trol filan değilim trabzonspor için bu takıma sevgim için bir başlık açtım ne yaptım kötümü yaptım kes haa bence sen kes bu başlık anlayana trabzonspor sevgisi olan için aslında çok anlamlı bir başlık.Yorum
-
Gercek Trabzonsporluluk böyle baslik acmakla olmuyor.
Trabzonspor'a üye olmakla oluyor.
Önce üye ol
Öyle gel yanima
Bu arada Trabzonspor'un T'si büyük yazilir.
Ikincisi BMN'den kovulmus birinin multi üyeligi oldugundan adim gibi eminim.Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.#23 #07Yorum
-
Açtığı başlığa yorum yazılmadığı için insanların Trabzonspor'a olan sevgisini çakma olarak adlandıran kişilerden kurtulmak lazım.
Evet beyler ben bir tane kurtuluş formülü verdim sıra sizde. Başlığı açan arkadaş Trabzonspr yazmışsın onu Trabzonspor olarak değiştirirsen çok sevinirim bu haliyle biraz çakma olmuş.En son Manu61 tarafından düzenlendi; 31.05.2015, 00:38.DRaZeN PeTRoViÇ....(3)ANDRea MeNeGHiN....(11)Yorum
-
sen beni bırakta trabzonsporun kurtuluşu için fikrin varmı onu yaz yazabiliyorsan. benim trabzonspor sevgimi Allah biliyor sen ne düşünmüşün hiç umrumda bile değil.üye olmak demişsin nerden biliyorsun belkide trabzonspor kongre üyesiyim.t si büyük yazılır demişsin haklısın ben hızlı şekilde yazdım adminede mesaj gönderdim sağolsun oda yazdığım yanlışlıkları düzeltmedi(belikede mesajını görmemiş olablir).ben bmn den kovulmadımo bir yanlış anlamaydı. neyse ya yaa kovuldum üye değilim sen gerçek trabzonsporlu anil varmı fikrin onu yaz ben üyelik kovulmak bunlar trabzonsprun menfaatleri yanında denizde damla bile değil benle uğraşmayı bırakta varsa bir görüşün trabzonsporun kurtuluşu hakkında fikrin ne onu yaz bana gazel okuma.Yorum
-
bence senin gibi önyargılılardan kurtulmak lazım .afferin sana onu admine dedim trabzonspor yakaldın benim açığımı yakaladın altın madalya senin .senin zihniyetindekiler daha çok 30 yı bekler bırak benle uğraşmayı onu bunu demişim trabzonsporu eksik yazmışım fikrini yaz kompleks kibir yapma trabzonsporu düşün benim yazdıklarıma takılma dürüst ol.yoksa hiçfikrin yokmu pardon fikrin varmış ben eksik yazmışım .Açtığı başlığa yorum yazılmadığı için insanların Trabzonspor'a olan sevgisini çakma olarak adlandıran kişilerden kurtulmak lazım.
Evet beyler ben bir tane kurtuluş formülü verdim sıra sizde. Başlığı açan arkadaş Trabzonspr yazmışsın onu Trabzonspor olarak değiştirirsen çok sevinirim bu haliyle biraz çakma olmuş.Yorum
-
Zengin birinin gelip kulübü satın almasından başka çıkar yol yok. Ama sanırım yasalar yüzünden kulüp satın alınması mümkün değil. O yüzden kurtuluş yok diyorum ben.
En son Heisenberg tarafından düzenlendi; 31.05.2015, 00:58.Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum