Arkdaslar bu topici açmamdaki neden her hafta maçdan sonra veya maçdan önce taraftar degenlendirmelerini buray yazalim.. eksik yönlerimizi.. iyi yönlerimizi.. neyapmamiz gerektigimizi.. kisaca fikir alisverisinde bulunalim..
Gaziantep maçi öncesi eskidernek elamanlari ve birlik toplandi hepberaber stadin önüne yürüldü yaklasik 350 kisi civari idi. stadin önünde yol tarafinda beklemeye baslandi.. bu sirad sayi olarak 400-500 civari olduk Selim abi (eskidernek baskani) stad içerisinde yöneticeiler ile görüsüp taraftari içeri almak için çabaliyordu herneyse bu sirada selim abiden haber geldi bilet buldum maratonun orta kapisina gelin..(ortadaki çikis kapisi) tayfa olugu gibi oraya yöneldik sonra bir kapi açildi ve herkes içeri girmeye basladi içeri girenler stadin altinda toplaniyor ayrilmiyordu herkes içeri girdiginde selim abi; bir abimize 500 tane biletaldirttik. disarida karisikliklar oluyor (bilet satisi içeri girmem v.s) bunun için biletleri ben kapi görevlisine verdim,kimse içeri bedava girmedi bunu bilsin.. herkes biletinin hakkini versin 90 susmayacagiz dedi.
bu maça okadarda ilgi olacagini ben sanmiyordum ama epeyi stad doldu maratonun ölüyerleri yane o yukarilari köseleri bir oralar biraz bostu çilginlarda çok iyi idi.. 1 stada 2 grup yeter bu anlasildi.. isin aksi tarafat çilginlar ile maraton karsilik li bagiracagiz maratonun sag alt tarfonda farozlular midir nedir. almislar 3 davul 20 kisi kafalarina göre takilyirouz karsilikli bagiriken devamli araya giriyorlar oratafada olanlarda onlar birazcik esilik ettimi bölünüyoruz.. en sonunda Çilginlar dayanamadi "siçayim o davula" diye tezaruhat edince birazcik susdular.
Artik yavas yavas sonlar yaklasiyoruz dk 80 gibi oliyor hadi usaklar maçi biz alacaz susmakyok diyoruz ama takim deli dana gibi saldiriyor ne ettigini bilmiyor doldur bosalt bizim her kestgimiz ortada tamam bu sefer düsecek birtanemizin önüne gol olacak diyorum ama yok.. sonuçda maç bittii.. Biz gene takimi stada çagirdik ama takim gelmedi gene.. olsun kizgin degilim futbolu bukadar çirkeflestiren antepe kizginim okadar.

Yorum