Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA'dan Ceza ve Bazı Aymazlıklar

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• UEFA'dan Ceza ve Bazı Aymazlıklar

UEFA’dan kulübümüze para cezası
    28 Eylül 2006 tarihinde Osasuna ile oynadığımız UEFA Kupası 1. tur rövanş maçının, 3 oyuncumuzun neden olduğu 7 dakikalık gecikmeyle başlaması sebebiyle UEFA Kontrol ve Disiplin Komitesi kulübümüze 10.000 İsviçre Frangı para cezası vermiştir.

Kulübümüze gönderilen yazıda bu cezanın 15.12.2006 tarihine kadar bildirilen hesaba yatırılması gerektiği vurgulandı.

Uefadan Gelen Cezanın Sebebi Nedir?
    3.Oyuncu NE yapmıştır ?
    Bu 3.oyuncu Kimlerdir?
    Ne gibi Bir Davranışta bulunmuştur?
    Bu cezaya Sebep Olan 3 oyuncunun Reklamsız forma nedeniylemi ceza almıştır?
    Reklamsız Formaları bir kısım Futbolcunun giymesinin Sebebi nedir?
    Bu sorumsuzlukdan kaynaklanan ceza kimtarafından ödenecektir?
    İlgili firmaya bu konuda her hangi bir ceza veya hukuki bir yaptırımda bulunulmuştur?

Evinde yaptığı maçta 4 kişinin sahasına girmesiyle sadece 40 bin CHF ceza olan gs ye karşılık bir meşale nedeniyle sahası kapanan formalar nedeniyle 10 bin CHF ceza alan Trabzonspor için Destek verdiği Ulusoy(!) federasyonu UEFA nezdinde ne gibi çabalarda bulunmuştur?

Bu sorulara cevap verecek bir kurum varmıdır

Bir soru da benden:
    Güçlü(!?) Trabzonspor lobisi var mıdır varsa nerededir?
    Her daim TRABZONSPOR!
    Türkiye Kyoto'yu imzaladı
    "7"

Yorum

İlk olarak eys_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bir soru da benden:
      Güçlü(!?) Trabzonspor lobisi var mıdır varsa nerededir?
      Trabzonspor lobisi sadece ekonomik kaygılar içerisinde.. yanaşan yok...

Yorum

Apoel macinda cikan olaylardan dolayi seyircisiz mac oynama cezasi almistik ve bana göre o ceza cok agirdi, ama artik yuhh diyorum cok sacma bir ceza, olacak is degil ya, bi kac dakka mac gec basladigi icin ceza verilirmi yaa biraksin bu isleri uefa, avrupa maclarinda yine bizim mactai gibi bi kac dakka gec baslamis maclar oluyordu ama uefa'dan hic bir ceza gelmiyordu ama biz yapinca firsat bulup ceza veriliyor, olacak is degil yaa 6-7 daka gec basladik diye ceza aliyoruz.
        Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.

Yorum

Ya devlet başa, ya kuzgun leşe.
          -"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
          -"Burada klima yok mu?"
          -"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."

Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

uefa ya aklı selim eleman aranıyor

Yorum

Biz eniyisi avrupa maclarina cikmayalim, nede olsa durduruluruz + ceza yeriz...
              Saldırın Seferoğulları
              Bordo Mavi . Net

Yorum

UEFA'da bir arkadasim calisiyor. Kendisine durumu sordum. Verdigi cevabi cevirerek atariyorum:

"Sevgili Erman,

E-postan üzerine Trabzonspor'un dahil oldugu bölümdeki arkadaslara cezayi sordum. Tahmin ettiklerimde hakliymisim. Bu durum Osasuna kararinda özellikle belirtilmis. Önceki maclar yüzünden Trabzonspor kati bir izleme sürecine alinmis. Bu benzer durumdaki her takima uygulanan bir sürectir. Sunu da söylemeliyim ki Türkiye takimlari özellikle Isvicre macinda sonra cok daha dikkatli degerlendiriliyor.

Bu sürecte ince ip üzerindesiniz. Trabzonspor gibi karnesi bozuk olan takimlara bu tip süreclerde hassas gözlem yapilir. Ve en ince, en önemsiz detaylardan bile özellikle para cezalari kesilir. Bunun nedeni takimi hem sürecin kritikligi hakkinda uyarmak hem de önlemler almaya tesvik etmektir. Hatirladigim kadariyla son dönemde Italya'dan bir cok takim bu sürece dahil edildi."

Isin özü, arkadasima göre, budur.
                Çok yaşa Trabzonspor

Yorum

evet sabıkalı olduğumuz u zaten daha önce de açıklamışlar dı ...

uefa tarafından mercek altındayız
                  Trabzon'da dogan Kanuni Sultan Süleyman
                  Padişahlar arasında en uzun süre ve en çok topraga sahip olandır
                  çünkü o da bizim gibi BİZE HER YER TRABZON demiştir .

Yorum

İlk olarak Naim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ...
                    Bu sorulara cevap verecek bir kurum varmıdır
                    yok mu... ?

Yorum

bir soru da bendenEFAnın bizimle alıp veremediği nedir?
                      HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009

Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...

Yorum

uefa nın kara listesindeymişiz yahu nedense takmış bize adamlar.

Yorum

Peki osasuna taraftarinin actigi siyasi plankartlara ne demeli, UEFA türklere düsman. Hani spora siyaset karismazdi???

Yorum

Bu sezonun başını hatırlayın. Fener Dinamo Kiew ile ilk maçını oynuyor. Kaybediyor. Bu maçın sonrasında Lugano'nun transferi gerçekleşiyor ve fenerbahçe, bugün kuyusunu kazmak için uğraştığı federasyon yönetimiyle birlikte Lugano'yu tüm UEFA kriterlerine ters bir biçimde ikinci maçta oynatmak için uğraşıp duruyor. Ama fener bir uğraşıyor, federasyon 3.

Ben yadırgıyorum, yani UEFA2nın sene başında yayınladığı kupa statüsünde hangi oyuncuların ne şekilde oynayabileceği belli ve ilk maç öncesi verilen listede adı olmadığı için Lugano'nun oynaması mümkün değil. Ama bizimkiler uğraşıp duruyorlar.

Çok kısa bir süre sonunda biz bir ceza alıyoruz. Şahsen benim tam olarak hala anlayamadığım bir ceza. Bazılarımız hakettik diyor. Ben de diyorum ki hakettik belki ama cezayı, saha kapatmayı değil. İşte bizim de federasyonumuz olduğunu sandığımız TFF bu günlerde elini bile kıpırdatmıyor Trabzonspor için. İşte asıl yadırganacak olan buydu.

Ardından sanırım ikinci maç öncesinde oyuncularımıza zorla krampon değiştirtiyorlar. Şimdiki cezayı da ona bağlıyorlar. Ama ben burada başka bir acziyet görüyorum. Acaba o ceza maçı geç başlattığımız için değil de, 3 oyuncumuzun "FORMA REKLAMLARI OLMADAN ÇIKMASIYLA ALAKALI" olabilir mi? Bence olabilir. Peki böyle bir fiyasko kimin sorunu ve sorumluluğudur?

Hadi diyelim ki bu cezayı da anladık! Haksızız.

Şampiyonlar Ligi mücadelesinde Olimpiyat stadında 4 kişi sahaya giriyor. Rakip futbolcuların yanına kadar da gidiyorlar. Ama Galatasaray para cezasıyla atlatıyor.

Hayır kardeşim ben anlamıyorum. Anlamak da istemiyorum. Bizi İsviçre maçı nedeniyle sıkı takibe alan UEFA, nasıl oluyor da, UEFA'da sicili BİZDEN DAHA BOZUK galatasaray'a böyle bir ceza vermiyor? Yoksa TFF'de şiddetli savunucuları mı var? Ya da bizden daha güçlü avukatları?

Futbolun daha çok sahada oynandığı günleri, amatörlüğün olduğu günleri özlüyor insan. Oysa şimdi TAM PROFESYONELLERLE ve YÖNETİM SPONSORLARIYLA bir tiyatro izler olduk, futboldan da soğuduk.
                            Trabzonsporlu olmak...
                            Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

Malesef bu yazdıklarınız tümüyle doğru. Gece gece canım sıkıldı.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                              Yükleniyor...
                              X