Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Sağlık Ekibi

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sözleşmeleri bir an önce feshedilmeli.Ama başlarındaki İhsan Alioğlu'yla beraber.O etmiyorsa diğerlerinin etmesinin bir faydası yok.
    Colmandante

Yorum

• yemin ediyorum okulu bırakıp tıppa gideceğim şu sorunun çözümü için .....
      şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• Başkan çıkıp Yattara konusunda "tıbbi hata" yapıldı diyorsa ve sağlık ekibinde kim varsa istifasını istemiyorsa ayıp ediyor. Hele hele orada bulunan başkanın "tıbbi hata" yaptılar sözünün altında kalmayı hazmedip istifa etmiyorlar ya, onlara ne demeli?
        Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
        iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
        “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
        Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Bu adamlar ne iş yapıyorlar gerçekten de çok merak ediyorum.Zafer Yelen hala sakat.Ama çıkıp da şu zaman sahalara döner gibi bir açıklama yapamıyorlar.Peki ne yapıyor bu adamlar!

Yorum

• kardesim 0 bilgi ile dunyanin parasini aliyorlar niye istifa etsinler?

Yorum

• yattara 2 hafta sonra hazir

Yorum

• Bayılıyorum bu ekibe yaa acaba içlerinde doktorda varmı bunların yoksa hepsi hastabakıcılardanmı kurulu....
                Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• İlk olarak Jackdaniels tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bayılıyorum bu ekibe yaa acaba içlerinde doktorda varmı bunların yoksa hepsi hastabakıcılardanmı kurulu....
                  Doktor yok, ambulans var

Doktor Hakan Ayaz, Yattara ile Fransa'ya gidip diğer sağlıkçılar da kursa katılınca sabah idmanına özel formül bulundu.

Acil bir sakatlık ihtimaline karşılık idman sahasında bir ambulans ve sağlık ekibi hazır bekledi. (fanatik'ten alıntıdır)

Doktor yöneticimiz bile var, hepsi de "oyuncularımız ne kadar az sakatlanır, saktalık durumunda en hızlı ve sağlam bir şekilde tedavi edilir" konusu üzerinde derin çalışmalar yapmakla meşgul oldukları için kampa gidememişler!!!!

Yorum

• o kadar yıl okuyan, bu işe emek vermiş birisine nasıl bu kadar hakaret dolu yazılar yazılabildiğini aklım almıyor. bordomavi'ye yakışmayan birçok mesaj var bu konuda. birilerini beğenmek zorunda değilsiniz ama bilmediğiniz konudada atıp tutmak hiç hoş değil. bunları sağlık ekibini savunmak için yazmıyorum ama bu kadarda hakaret olmaz. sağlık konusu sadece sağlık ekibiyle alakalı birşey değil, futbolcunun kendisinede bağlı. yattara gibi sorumsuz bir adamdan herşey beklenir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                    Yükleniyor...
                    X
                    WhatsApp Resmi İletişim