Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Sağlık Ekibi

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzonspor Sağlık Ekibi

Yillardir bizim klup doktorlarimizin yeterli olup olmadigini dusunurum.
    Adamlarin(3 buyukler) futbolcusu sakatlanir devreyi kapatti derler ama bir bakarsin ki 2 hafta sonra oynamaya baslamis. Buna karsilik bizim 2 hafta oynayamaz denilen oyuncumuz aradan 4-5 ay gecmesine ragmen hala iyilesmemis.
    Neden boyle, bunun sorumlulari kim. En son Yattara ornegi 3 hafta yok dendi sonrasinda neler oldugunu gorduk. Bu sadece simdiki yonetim zamaninda degil yillardir boyle. Koca Trabzonspor kimlere emanet, yok mu bu isin ehli kisiler su koca camia icinde.
    Meslektaslarimi suclamak istemiyorum ama Trabzonspora yakisan bir ekip olmali artik.
    Taraftarin iyisi

Eski kullanıcı adı : Tslidrist

Takım bu sene çöküşe girince; her yönüyle tartışılmaya başlandı; 15 yıldır daha duyamadım bu sağlıkçıların problemini..doğru mu?

Yorum

Sakatlıktan sakatlığa fark var ama. Amokachi mesela. Adamı iyileştiremediler bir türlü. Sonunda sahtekarlıkla İngiliz takımına kakalamaya çalıştılar bonservisi için, foyaları meydana çıktı rezil oldular

Bir de şu tipleri var. Milli takıma göndermemek için 2 ay sakat derler sonra Milli maçtan 3 gün sonra futbolcu antremana çıkar kulübüyle.

Bence bizim sağlık ekibini yetersiz bulabileceğimiz henüz bir olay yaşamadık. Yattara olayını tam bilmesem de cerrahi operasyonu tekrar nüks etmemesi üzerine, ameliyatsız çözüm yerine tercih edilmiş. Geç olsun güç olmasın, temiz olsun diyorum. Hayırlısıyla takıma katılır inşallah
      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

Yattara'nın sakatlığı neden bu kadar uzadı

Arkadaşlar Yattara'nın sakatlığı neden bu kadar uzadı size söyliyim. Aslında ilk sakatlandığında sakatlığı bu kadar ciddi değildi, daha sonra basına da yansıyan karısıyla kavgasından sonra sakatlığı ciddileşti. Ayrıntılarını isterseniz anlatırım.

Nerden mi biliyorum?
        Trabzondan komşumuz.

Yorum

İlk olarak GökhanBozyigit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Arkadaşlar Yattara'nın sakatlığı neden bu kadar uzadı size söyliyim. Aslında ilk sakatlandığında sakatlığı bu kadar ciddi değildi, daha sonra basına da yansıyan karısıyla kavgasından sonra sakatlığı ciddileşti. Ayrıntılarını isterseniz anlatırım.

Nerden mi biliyorum?
          Trabzondan komşumuz.

Anlat Gökhan şu olayın içyüzünü; bilelim ne oluyor şu Yattara ya..

Yorum

İlk olarak GökhanBozyigit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Nerden mi biliyorum?
            Trabzondan komşumuz.
            Genele yazmayacaksan, özel mesajdan bilmek isterim. Yasasin dedikodu!
            Çok yaşa Trabzonspor

Yorum

Ehe gÖkhan bana da at özelden... İyi olur bilelim neyin nesi die..

Yorum

Arkadaşlar Erkan abi karı koca arasına girmeyelim demiş haklı da tabi ama bir futbolcu olarak Yattara'nın temsil ettiği takımına ve taraftarlara karşı sorumlulukları var o yüzden kısaca bahsedeyim.

Trabzon'a her gidişimde sitenin güvenlikçisiyle muhabbet ederiz ve genellikle muhabbetimizin çoğu Yattara'nın olaylarıyla geçer.
                En son gidişimde konu Trabzonspor'dan Yattara'nın sakatlığına geldi. Güvenlikçi başladı anlatmaya: Yattara karısıyla kavga ederken olay bayağa büyümüş, komşular ve güvenlikçi ayırmaya gitmiş, herkes ayırmaya çalışırken malesef karısına tekme atmış ve ondan sonra ayağını tutup bayağa bağırmış canı yandığı için. Güvenlikçi'nin dediğine göre de bundan sonra topallamaya başlamış(Komşular da görmüş).

Öncelikle özür diliyorum böyle bir olayı anlatmak zorunda kaldığım için, bu Yattara ile ilgili basına yansımayan bir sürü olaydan sadece biri. Gördüğümüz gibi 1 futbolcunun özel hayatına dikkat etmemesi takımda nelere maloldu. İnş. bir daha yaşanmaz da bizde futbolcularımızın yaptığı güzellikleri anlatırız.

Yorum

Tabi bu olaydan sonra bide Jandarma geldi siteye ve Yattara ile karısını götürdü. Ama karısı şikayetçi olmayınca olay büyümedi.

Yorum

Ya bir kere de "Yattara esini Playstation'da oynamasina izin vermedi diye dövdü" diye haberler cikmisti. Bu o mu acaba?

Karisina tekme atip ayagini sakatlamak? Aman Allah, o tekmeyi ve kadinin halini merak ediyorum!
                    Çok yaşa Trabzonspor

Yorum

ersenin maskesine taktım..

konu başlığı açtım,kapatıldı..

bu bir maske tartışması olmayacaktı,maske kaliteni gösteren bir aksesuar...

kalitesiz maske yüzde durmuyor,ben böyle maske görmedim..

bu kadar büyük bir camia örneğine rastlanmayan, sıradan maske kullandırıyor ersene...
                      ersende sürekli düzeltmekten topa bakamıyor,konsantresi bozuluyor,ve fırlatıp atıyor..sonuç ortada.

alex'i bu maskeyle göremezdiniz,iddia ediyorum..!

Yorum

İlk olarak OLCAY ÇAKIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ersenin maskesine taktım..

konu başlığı açtım,kapatıldı..

bu bir maske tartışması olmayacaktı,maske kaliteni gösteren bir aksesuar...

kalitesiz maske yüzde durmuyor,ben böyle maske görmedim..

bu kadar büyük bir camia örneğine rastlanmayan, sıradan maske kullandırıyor ersene...
                        ersende sürekli düzeltmekten topa bakamıyor,konsantresi bozuluyor,ve fırlatıp atıyor..sonuç ortada.
                        alex'i bu maskeyle göremezdiniz,iddia ediyorum..!
                        Ben de bu maskeyle ilgili yazin uzerine ne zamandir aklimda olan bu dusunceleri aktarmak istedim zaten.
                        Taraftarin iyisi

Eski kullanıcı adı : Tslidrist

Yorum

Kardeşim,
                          bu konuya takıldım diye kendimi sorgulamaya başlamıştım,benim gibi düşünenler de varmış...bu konuda tık yok kimsede...
                          bir skandalmı yoksa?
                          İlk olarak Tslidrist tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ben de bu maskeyle ilgili yazin uzerine ne zamandir aklimda olan bu dusunceleri aktarmak istedim zaten.

Yorum

teknoloji gelişti tabii...
                            ama ne olursa olsun suratta öyle bir maske ile kim rahat edebilir.bırak suratı bir çok futbolcu hatta hepsi teklemliklerini bile çıkarmak istiyor bacaklarından,rahatsız oldukları için. kaldıki surat gibi daha hassa bir yerde öyle sert bir maske haliyle rahatsızlık verir.rahatsızlık verende sert olması ve korum amacı ile yüze sıkı sıkıya baskı yapması.

hangi takım olursa olsun hangi futbolcu olursa olsun. hepsi rahatsız olur ve maç boyunca maske ile uğraşırdı. gözlük takmaya yeni başlayınca bile rahatsız ediyo da.

Yorum

Saglık Ekibimiz Ne İş Yapar??

Trabzonspor Sağlık Kurulu Başkanı Köksal Güney
                              Doktor Hakan AYAZ
                              Doktor Murad MERDANLI

Ben anlamıyorum koskoca trabzonsporun saglık ekibi ne iiş yapar?? Nasıl hep zor maçlarda en iyi futbolcumuz sakat olur?? Neden hiç iyileşlme süreci kısa sürmez ve neden 1 hafta sonra hazır denilen topcular hiçbirzaman 1 hafta sonra hazır olmaz?? Yattara örnegi 1 hafta sakat oldugunda bu neden 3 haftaya çıkar?? Neden başka takımlarda böyle şeyler olmuyo ?? Bi steponov 4 haftadır haftaya oynıcak die bekliyoruz daha göremedik?? Böyle bi saglık ekibi olabilirmi ya bjk sakat kaleciyle maç alıyo burda problem gerçekten saglık ekibimizdemi yoksa futbolcularımız çokmu nazik??

Stepanov 2 hafta daha yok!
                              Trabzonspor Sağlık Kurulu Başkanı Köksal Güney, bordo-mavili takımın savunma oyuncusu Milan Stepanov'un tedavisinin iki hafta daha süreceğini belirterek, kaleci Jefferson'un ise kaleci antrenörü nezaretinde çalışmalara başlayabileceğini söyledi.

Uzun süredir sağ arka adalesinden sakatlığı bulunan Stepanov'un İstanbul Memorial Hastanesi'nde kontrolden geçirildiğini belirten Güney, "Oyuncumuz, Prof. Dr. Fahri Erdoğan ve ekibi tarafından dün bir kontrolden geçirildi. Stepanov'un arka adalesinde iyileşme var ancak bu iyileşme beklenen düzeyde değil. Hala hafif bir ödemi var. O nedenle tedavisine iki hafta daha devam edilecek. Daha sonra tekrar kontrolden geçirilecek" dedi.

Köksal Güney, kaleci Jefferson'un ise dizindeki sakatlığının düzelmeye başladığını ifade ederek, Brezilyalı file bekçisinin kaleci antrenörü nezaretinde çalışmalara başlayabileceğinin bildirdi.
                              ****TRABZONSPOR ÖLÜM KALIM MESELESİ DEGİLDİR DAHA ÖNEMLİDİR****
                              **ARSİNLİ AKREP**
                              **61*77**

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X
                              WhatsApp Resmi İletişim