Bence lig tv ye başvuruda bulunalım trabzonsporumuzun maçlarını ya orhan yada hami hamdıralı yorumlasın.Gerçekten maç başlarını devre aralarını ve maç sonu yorumlarını lig tv de izlemiyorum sadece serdar bali var diye.Adam marceyi begenmiyor musampayı begenmiyor ve önerdiği kimsede yok sadece konuşmak başka bişeyi beceremiyor.Bu arada trabzonspor da bu adam ne iş yaptı bilen var mı???
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Serdar Bali Üzerine...
Daraltma
X
-
İşte bu. Nokta(.)İlk olarak Barış BAKIRTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKendine görev verilmedi diye sürekli herşeye muhalefet olan bir adamdır Serdar BaliODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
"Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''
Yorum
-
biraz diksiyon dersiyle faydalı bir yorumcu olabilir...
daha da önemlisi,rakip takımında seyircisinin onu dinlediğini unutmamalı...!
objektif olmalı,en azından buna özen göstermeli...!
Yerli topçu kıyımı konusunda son derece haklı söylemleri var..
ama ifade etme konusunda sorunları var...
görüşüm budur..
Yorum
-
ya öyle böyle hiç sevmesem bile pazar akşamki kanal d sporda selçuğun sinan enginin falan 3 büyük muhabbeti yaparken masaya vurup " bi dakka. benim olduğum yerde 3 büyük muhabbeti yapılmaz, 4 büyük diye konuşacaksınız" dedi. ve kimsede gak guk edemedi haklısın haklısına döndü iş..
bu bile yeter bana...ben o sütüdyoda olsaydım ve bişey söyleme hakkına sahipsin deselerde belkide aynısını derdim...... yok, sadece takım değil; bir yaşam biçimidir Trabzonspor!
Yorum
-
ts_fan
Serdar Bally'nin en büyük arzusu bir şekilde kulübe kapağı atabilmektir.Yemezler Bally bey
Sonra Lemi var, az Bally sussa veya kulüpten az o da nemalansa sıra Lemi'nin gaydelerine gelecek.Jeff'i o aldı ya her maçta Jeff şöyle güzel, Jeff böyle iyi kaleci deyip bizi enayi yerine koymaya çalışan adam değil mi, Sn. Çelik?
Yok babam yok, bu camiada bizden başkası yalan, hepsi yemenin peşinde, hemde soluksuz hominide gırtlak yemenin peşinde.Mümkün olduğunca bu adamları izlemiyorum, dinlemiyorum.Tamtamcı kulüp seviciler!!!
Yorum
-
Bu yazım başka bir başlığa uygun bulunmadığından bu topice yama edilmiş.Lütfen okuyunuz önemlidir.İlk olarak selçukabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLigtv'de Sakarya Maçı öncesi yorumları dinlerken resmen kafatı yedim.Aynen şunları söyledi; "Anadoludaki futbolcuları anlamıyorum, henüz daha yıldızcıkken istanbula gidiyorlar ( Gençlerbirliğinden Fenere giden Uğur Boralı örnek gösteriyor ) oysa ne işin var hemen İstanbulda, Trabzonspora geleceksin önce yıldız olacaksın sonra finishi istanbulda yapacaksın.Trabzonsporu İstanbul takımlarına yükselmek için bir basamak olarak kullanacaksın.İstanbulda oynamak bir rüya.Ben de öyle yaptım.Trabzonsporda yıldız oldum finishi İstanbulda yaptım."Forumu açtığımda Serdar Bali üzerine isimli topici gördüğümde tamam dedim bir renktaşım benden önce davranmış ama yazının içerisinde başka bissürü şey var ama bunlar yok...her neyse bence bu adam gerçek yüzünü ortaya koymuştur.EN BÜYÜK TRABZONSPOR demeyen bunun gibi camia üyeleri oldukça şimdiki durumumuzu daha iyi anlıyorum.
Yorum
-
Ne diyor ?İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSerdar Bali Eskişehirspor maçından önce yine saçmalayıp duruyor.Her Asker Kısa Dönem olamaz :)
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum