Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Serdar Bali Üzerine...

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

naim arkadaşımın şu sözlerine gönülden katılıyorum ve ne yapmamız gerekiyorsa yapalım ....

Serdar Baliye Kapak olsun
    bu arada Ben Artık Lig TV de Serdar balininsesini duymak istemiyorum
    Benim gibi Duymak istemeyenleride Lig TV ye Protesto etmelerini Öneriyorum

bunlara katılmamak mümkün değil ... tebrik ederim ...nasıl bir protesto yapmalıyız ? bence bu fikri şiddetle hayata geçirmeliyiz .... hatta daha da ileri gideyim benim adayım efsane sol açık iskender dir ....

bir alıntı da stichus dan ...

yalan konuşuyor..
    marcelinho için sekiz milyon euro diyip duruyor..
    marcelinho iki nokta bir milyon eurodur.. her ne kadar sekiz olmasından memnun olursak da değildir..
    neden bu yalan?
    ne istiyorsun?
    o puroları yaktığınız ucube gecekonduyu kaldıracakları için mi endişen?
    dünyanın hiçbir yerinde bulunmayan taç çizgisi kenarındaki villanızı kaldırıyorlar diye mi?
    yağma yok!
    kimse başkanın edebine güvenerek edepsizlik yapamaz!

ben bunları atlamıştım mükemmel yakalamışsın ...

Yorum

çok heyir göresunuz. serdar bali yi susturun

dedeme sordum

dedum dedem oyanki tarafta habu serdar bali içun ne diyiler? diye

ula felanyiyenun uşağu

o serdar bali midur hali midur nedur. onun yüzünden yeduğumuz dayak çektuğumuz şınavun haddi hesabi yok
      ola ne konuştuğuni bilmiyi. ileri geri konuşuyi habu cehennemdeki zebaniyi kızıdıruyi

habu zebaniye albayrak yönetimi bedava bilet mi vermiş ne onun yüzünden
      burdaki tırabzonsporlilari adam içtimaya çekeyi

ola oni susturun orda. yeduğumuz dayaklar burdan istambola 2 köprü yapar

Yorum

Bende yorumlarından rahatsızım.çıkarları için yorum yapıyormus gıbı gelıyor.basarılı olamamıs eskı bır yonetıcının yonetımı her konuda eleştirmesi inandırıcılıgını kaybettırıyo.

Yorum

serdar bali bencede bazen degısık ve dogur olmayan yorumlar yapıyor..
          ama bu soyledıgı ılk 3 madde kesınlıkle dogru..
          bu yonetım geldıgınde ılk basda Trabzonlulara soracakdı transferde neyapalım diye..Cunku suankı yonetım bıraz Trabzonun yollarına,havasına alısık degıldı!!
          ewet Trabzonspor'da 7den asagıya Trabzonlu futbolcu olursa durum bole olur ıste!!bu nedemek altyapı bıttı demek..
          Serdar bali dedıgım gıbı bazen yanlıs seyler soylese de bu baslıgın acılmasına sebeb gorunen o ılk 3 maddede sonuna kadar haklıdır..
          Efsaneler asla ölmez,sadece şekil değiştirir...Fırtına döndü!!
          Yönetim,futbolcu,taraftar elele hep beraber 8.şampiyonluğa...

Yorum

Beni ve takımımı temsilen konuşması beni hasta ediyor. Kendisi derhal yayından kaldırılmalı. Daha akıllı ve kişilikli birileri vardır koca camiada. Ligtv ye ve kanal D ye baskı lütfen..

Yorum

Ya Serdar BALİ degilmidir? her kongrede çarşaf liste hazırlayan cevabı açık ve net

Yorum

sadece 1. madde hakkında topici açan kişiye katılabilirim..

onun dışında serdar balinin takımda trabzonlu oyuncu görmek istemesini ''ırkçılık'' olarak nitelendiren bir kişinin çok gaza gelmemesini,trabzonluluğun aynı zamanda trabzonsporluluk olduğunu (çıkan bir kaç istisna hariç) anlamak gerektiğini düşünüyorum..

yoksa çok daha celalettinden ''bana ne trabzonlu oyuncular düşünsün'' lafını duyarsınız..

Yorum

serdar bali bazılarının istemediği hatta benim bile bazen kızdığım ifadelerde bulunuyo.ama çoğunda kendisine hak vriyorum
                  .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

Serdar BALİ den iyi başkan olur ama nerde başkanlıgını konuşturur o da federasyonda adam hakkaten tehdit işini iyi yapıyor

Yorum

Serdar bali bence düşünerek konuşmuyor pek..
                      Ama Trabzonspor'u sevdiği bir gerçek..
                      Ellemeyin konuşsun!
                      Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

İlk olarak KHE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Serdar bali bence düşünerek konuşmuyor pek..
                        Ama Trabzonspor'u sevdiği bir gerçek..
                        Ellemeyin konuşsun!
                        Diyorum ya bazen gazı fazla alıyor bakıyorum iyi konuşuyor özellikle federasyon ve hakemler hakkında size bir örnek
                        Sinan Enginle telefon baglantısında diyor ki az bak sinan biz senle aynı takımda oynadık sen altta ben üstte yattım kampta sen benim kim oldugu mu bilirsin?Tam psikopat ya Harbi iyi başkan olur ondan

Yorum

Ya sizler neler yazdınız pek okumadım ama ben serdar bali ve öztürk pekinli maç anlatımlarından nefret ediyorum. Maçları sessiz seyretmekten bıktım artık..

Serdar zamanında Trabzonu paraya karşılık satıp beşiktaşa giderken siyah beyaz TV ekranlarda " ne olmuş ben profesyonelim" dediği günü hatırladım birden.. kendini çok büyük sanan bir arkadaşımızdır. En son sakarya maçının başlarında hararetli bir şekilde ben aylardır bu çubuklu forma mücadele için mücadele veriyorum bakın sonunda nasıl başardım diye gülümsüyodu...
                          Bu tür adamlar birileri beni övsün ne kadar büyük olduğumu birbirlerine anlatsın diye yaşarlar..

hatta benim bu yazımı görünce bile sevinebilir....
                          .....J U S T W A I T I N G........

Yorum

konuşmalarında hep aynı şeyi söylüyor kendine görev verilmediği için bir hazımsızlığı olduğu izlenimini verdi bana

Yorum

bu topic için söylüyorum ............genç arkadaşlar ile yaşı onlardan büyük olan bizler çok farklı anlıyoruz .... bazı genç arkadaşların yazılarını hayretle oku dum ..acaba bizde mi böyle idik zamanında ..

Yorum

İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu topic için söylüyorum... Genç arkadaşlar ile yaşı onlardan büyük olan bizler çok farklı anlıyoruz... Bazı genç arkadaşların yazılarını hayretle okudum... Acaba bizde mi böyle idik zamanında?
                                Sizin ve diğer arkadaşların yerine konuşamam ama ben öyle değildim. Bundan da eminim.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X