Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Serdar Bali Üzerine...
Daraltma
X
-
İki lafı bir araya getirip konuşamıyor Serdar Bali...Yani seçilebilecek en kötü yorumcu...O kadar çok şey söyleyip de ortaya bir kompozisyon çıkaramamak ta bir meziyet elbette...Bir konudan giriyor çok başka bir yerden çıkıyor...Bir de ikide bir Trabzonspor'un olmadığı yerde sonuna kadar beşiktaşlıyım diyip duruyor...Ben hiç böyle bir Trabzonsporlu görmedim bugüne kadar...
-
Fener maci sonrasi cok sinirlendigini ( o yanindaki fenerliye) ve cevap verme sekli sevdirdi biraz da olsun kendini.. ama cok ta olmayacak laflar soyluyor kendisini sevmiyorum... Iyikide bi bezik lerde oynadi....
yorum Yap:
-
Maç öncesinde Serdar Bali'yi görmek kadar sıkıcı bir durum yok ne yazık ki !
Söylediklerine kendisi bile inanmıyordur bence...
yorum Yap:
-
işte bu.TRabzonspora sadece katkı yönetimde olmaz.gerçek Trabzonsporlu bulundğu her ortamda Takımını layıkı ile temsil etmeye savunmaya mecburdur.bu insanlarada ihtiyaç vardır her alanda.İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor camiasını temsil edecek insanların ufuklu, vizyonu olan düzgün insanlar olması lazım. Serdar Bali Trabzonspor camiasını temsil edecek yeterlilikte değil. Trabzon dünyanın her tarafında taraftarı ve sempatizanı olan büyük bir takım ve camiadır. Trabzon ili ile sınırlı düşünen birinin kendini bu kadar ortaya atmasına gerek yok. Ahmet Ağaoğlu gibi yönetimde olmasa bile duruşu ile Trabzonspor'un haklarını savunabilecek temsil edebilecek yeni isimlere ihtiyaç var.
yorum Yap:
-
Vizyon
Trabzonspor camiasını temsil edecek insanların ufuklu, vizyonu olan düzgün insanlar olması lazım. Serdar Bali Trabzonspor camiasını temsil edecek yeterlilikte değil. Trabzon dünyanın her tarafında taraftarı ve sempatizanı olan büyük bir takım ve camiadır. Trabzon ili ile sınırlı düşünen birinin kendini bu kadar ortaya atmasına gerek yok. Ahmet Ağaoğlu gibi yönetimde olmasa bile duruşu ile Trabzonspor'un haklarını savunabilecek temsil edebilecek yeni isimlere ihtiyaç var.
yorum Yap:
-
kendisine sormak lazım futbol şubesinin başındayken takımın durumu bü günden farklımıydı önce kendi ne yaptı ona baksın
ayrıca yüreği yetiyorsa bu takımın başarısız olmasını isteyenler ve bu yönde uğraş verenleri açıklasında görelim onun adamlığını bu işler atıp tutmakla olmuyor serdar bali gerçekleri anlat taraftarları kışkırtanları otobüsler tutup takımın kaldığı otele getirip takımı yuhalatanları bir anlatta görelim
bunları ortaya dökmeden sen konuşamazsın ama utanma yok kiEn son Çakır tarafından düzenlendi; 09.04.2007, 17:02.
yorum Yap:
-
Trabzonsporlu ancak bazen olur olmaz şeyler ile çok sinirlendiriyor; dediklerine kendi inanıyor mu şaşılacak şey..
yorum Yap:
-
bu serdar bali üzerine fazla konuşmaya gerek var mı? trabzonsporlu birisi ama konuşurken ipin ucunu kaçırıyor bazen...
yorum Yap:
-
serdar bali acaba ahmet agaoglunun açıklamalarına ne cevap verecek çok merak ediyorum ... kibarca, bir adam ancak bu kadar rezil edilir ...
yorum Yap:
-
İstanbul'da para kazanıp Trabzon'a başkan oluyor gibi abuk sabuk bir şey diyor.
yorum Yap:
-
Ne diyor ?İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSerdar Bali Eskişehirspor maçından önce yine saçmalayıp duruyor.
yorum Yap:
-
serdar bali için yazılan yazılmış.arkadaşlar bildiklerini paylaşmış.demek ki yanılmamışım.kendisinin Trabzonspordan yararlanmaya çalışa bir kişi olarak görüyordum. yazılanlarda bu yönde.
yorum Yap:
-
Bu yazım başka bir başlığa uygun bulunmadığından bu topice yama edilmiş.Lütfen okuyunuz önemlidir.İlk olarak selçukabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLigtv'de Sakarya Maçı öncesi yorumları dinlerken resmen kafatı yedim.Aynen şunları söyledi; "Anadoludaki futbolcuları anlamıyorum, henüz daha yıldızcıkken istanbula gidiyorlar ( Gençlerbirliğinden Fenere giden Uğur Boralı örnek gösteriyor ) oysa ne işin var hemen İstanbulda, Trabzonspora geleceksin önce yıldız olacaksın sonra finishi istanbulda yapacaksın.Trabzonsporu İstanbul takımlarına yükselmek için bir basamak olarak kullanacaksın.İstanbulda oynamak bir rüya.Ben de öyle yaptım.Trabzonsporda yıldız oldum finishi İstanbulda yaptım."Forumu açtığımda Serdar Bali üzerine isimli topici gördüğümde tamam dedim bir renktaşım benden önce davranmış ama yazının içerisinde başka bissürü şey var ama bunlar yok...her neyse bence bu adam gerçek yüzünü ortaya koymuştur.EN BÜYÜK TRABZONSPOR demeyen bunun gibi camia üyeleri oldukça şimdiki durumumuzu daha iyi anlıyorum.
yorum Yap:
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
yorum Yap: