Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Serdar Bali Üzerine...

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bordoylamavi
    yanıtladı
    şunu unutmamak lazım serdar bali yi bıraksan burda hepimizin düşündüklerini söyler ama sonuçta lig tv de Trabzonsporlu üyeleri de düşünüyor. o yüzden muhtemeln üyelik kaybetmemek için serdar baliye de mutlaka zaman zaman ortalama seyircinni motivasyonunu artıracak şeyler söyletiyorlardır bence

yorum Yap:

• A.Alper
    yanıtladı
    iş onlara kaldı mı sessiz kalıp oraya buraya sıvışıp da kötü günler geldiğinde ortaya çıkıp milleti galeyana getiren kişi doğru yorum yapsa da benim için 5 para etmez.bu ve bunun gibiler hep böyle bunalımlı zamanlarda ortaya çıkar yoksa sorun o adamın doğruyu söylemesi falan değil bence...

yorum Yap:

• Erdem Koltuk
    yanıtladı
    Niye rahatsız oldunuz Serdar Baliden anlamadım.
    *Adam sizin dediğiniz gibi Ziya Doğan gitsin diyor.
    *Yattara oynamalı diyor.
    *Ceyhun yedek olmamalı diyor.
    *Musampayı aldın madem oynat diyor.
    *Yönetimi beğenmiyor.
    *Trabzonun oynadığı ezik futbolu beğenmiyor.
    Adamın yorumları gayet mantıklı.Ne gereksiz bi konu bu ya.Ne alaka Serdar Bali.İzlemeyin olsun bitsin.

yorum Yap:

• A.Alper
    yanıtladı
    kimi golfle uğraşır kimi yorum yapar aslında yapamaz yönetimimiz iyi değil ama dışarıda kalan isimlr de bi işe yaramıyo

yorum Yap:

• denizci61
    Misafir yanıtladı
    Trabzonspor'u konuşmak için oraya Trabzonspor kimliğinle çıkacaksın ama ikide bir o "renksiz" takımda oynadığını ikide bir araya sokacaksın. Yok öyle yağma!
    Serdar BALİ "Ben ne kadar Trabzonspor'luysam, o kadar da Beşiktaş'lıyım" dediğinde bittin sen benim için.

yorum Yap:

• Salih61
    yanıtladı
    serdar bali her kongrede arkadasları ile listeleri çizerler kendi kafalarına göre liste üretirler(Çarşaf liste)Hangi kulubün kongresinde listenin çizilip yerine başka birinin yazıldıgını gördünüz bu yüzden dogru dürüst bir yönetim ortaya çıkmıyor bir listede bir adam diyelim 100 oy alıyorsa digeri 80 oy alıyor bu nasıl oluyor listeyi çiziyorlar bunun başını kim çekiyor soruyorum...

yorum Yap:

• Erkan
    yanıtladı
    İlk olarak Salih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    serdar balinin hangi söyledigi dogru Allah aşkına televizyonlar da bıçkın delikanlılar gibi kesip biçiyor bir ara hacıosmanogluda öyleydi lütfen söyleyiş tarzına degil neyi söyledigine bakalım...
    Dün guzel seyler soyledi, genelde hic sevmiyorum kendisini... Yonetime girebilecek te bir adam degil... (bence)

yorum Yap:

• Salih61
    yanıtladı
    serdar balinin hangi söyledigi dogru Allah aşkına televizyonlar da bıçkın delikanlılar gibi kesip biçiyor bir ara hacıosmanogluda öyleydi lütfen söyleyiş tarzına degil neyi söyledigine bakalım...

yorum Yap:

• A.Alper
    yanıtladı
    söyleyeceğine yapsın tutan mı var .baksın özkan sümere nereden nereye demek ki baskan olunabiliyor o çapta bi adamsa konusacağına adaylığını koysun yok değilse çenesini kapasın...

yorum Yap:

• 6Şafak Aydın1
    yanıtladı
    İlk olarak karakuzu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Dün gercek ten de begendim, dusunduklerimizi dile getirdi... Dinleyen kim ama...
    Düsündüklerimi dile getiriyor zaman zaman. Fakat nokta koyma kabiliyet meselesi olsa gerek. Neyse önemli degil, konus abi Trabzonsporumuzu konus.

yorum Yap:

• Erkan
    yanıtladı
    Dün gercek ten de begendim, dusunduklerimizi dile getirdi... Dinleyen kim ama...

yorum Yap:

• hüseyin1975
    yanıtladı
    Genclerbiriligi macinin devre arasinda cok iyi bir cümle kurdu ve genel durumumuzu bir cümle ile özetledi:

Ziya Dogan Trabzonsporlu Taraftarlari cildirtmak icin elinden geleni yapiyor dedi

yorum Yap:

• BDiler61
    yanıtladı
    dün maç sonu yorumları iyiydi

yorum Yap:

• aaahmet61
    yanıtladı
    serdar bali ilk zamanlar çok kötü yarum yapıyordu.şimdi ise biraz kendini düzeltti.herhalde bu forumda yazılanları dikkate aldı.farkındaysanız uslubunda bir düzelme var

yorum Yap:

• Sevgi
    yanıtladı
    Serdar Bali'nin o saçma sapan yorumlarını dinlememek için uzun zamandır maç öncesi ve maç sonrasını izlemiyordum.Dün yaşadığım şoku atlatamamış olacağım ki oturma odamızda maç izleyen kimse kalmamasına rağmen tv lig tv de kalmıştı vayyy beeee Serdar Bali'ye bakınız görüşmeyeli baya değişmiş konuşmak için konuşmuyor Trabzonsporluların düşüncelerine tercüme oluyor ''korku filmi izlemek isteyen Trabzonspor taraftarı sinemaya gitmesin buyursunlar takımlarını izlesinler'' diyor ''başkana sesleniyorum burdan önümüzdeki sezonun iskeletini kurduk 2-3 tane futbolcu aldık mı bu takıma önümüzdeki sezonun takımı hazır demesin ortalıkta dolaşmasın bu takımda Trabzonsporda oynayabilecek futbolcu yok''diyor ama Gökdenizin hakkınıda veriyor.Maç sonrası hakemi eleştiren Dahi Doğan'a ''SANA NEEE,SANA NEEE sen önce işini yapsana Trabzonspor bugün Trabzonspor olduysa yapılan tüm haksızlıklara karşı kazanmasını bildiği için oldu '' hakem buraya art niyetli gelmiş , penaltının gol olmaması için Allaha dua ettim diyen Erdinç efendiye '' tabi yaa Allaha dua etmiş o işede karıştırın onu karşı takımın oyuncularıda gol olsun diye dua etti ne olacak şimdi ,hakem art niyetli gelmişmiş niye art niyetli gelsin hakem, bugün Trabzonspor kazansa ne olacak kaybetse ne olacaktı ne yaptın bugüne kadarda hakem neyi engellemek için gelsin buraya evet 3 yıl önce art niyetliydi şampiyonluğumuzu aldı,önce işini yap sonra konuşma hakkı olsun '' ve bunlara benzer çok şey
    Ne Dahi Doğan nede Albayrak duymayacak dikkate almaycak tabide adam maç sonrası yaşadığı ızdırabı ancak bu şekilde dile getirebildi

yorum Yap:

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
Yükleniyor...
X