Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Hami Lig Tv'de...

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hami Lig Tv'de...

`Suanda hami mandirali lig tv de.... Cizgi disi programinda
    Saldırın Seferoğulları
    Bordo Mavi . Net

Olanlar izlesin ne diyor efsane
    "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

Müthiş, müthiş
      Trabzonsporlu olmak...
      Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

Yaa izleyenler anlatsın daa...Ne diyo ??
        "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

konuyu görünce programı kaçırdığım için çok üzüldüm. Hemen ligtv yayın akışına baktım. Şansım varmış 15 dk sonra tekrarı var. Hem izlerim hem kaydederim. Tam da yatacaktım, program da yayın akışında 1.5 saat gözüküyor. 05:00-07:00 nöbetteyiz

Yorum

Proğramın sonunu izledim biraz... özlemişim Hami yi be!! Güler yüzü hiç solmaz inşallah.

Bu arada kendisi bağdat caddesinde oturuyor ve oralarda geziyormuş...
            Vatan Toprağı Kutsaldır, Kaderine Terk Edilemez. M. K. ATATÜRK

Yorum

'96 da Trabzondayım üniv. okuyorum o sene takım fırtına gibi. Antalyalı ve ıspartalı 2 arkadaşımla tesislere gittik. Futbolcularla fotoğraf çektireceğiz. Eskiden içeriye kadar girip kulübün kapısına kadar girmek serbest. Soyunma odasında çıkana yapışıyoruz tabi.. Ogün..abdullah..soner..nihat...ünal..hami..şota..

Ünal istemedi fotoğraf çektirmeyi, ülkücü bıyıklarıyla sert bi bakış atıyordu ısrar edenlere, bırrr çok gıcık bi hali vardı.. diğerleri de eh işte. Ama Hami nin o içten sıcakkanlı yaklaşımını hiç unutmam. O gün demiştim Hami den gerisi yalan.. öyle de oldu zaten.

Hami ile ilgili ilginç bi anım daha var. Kadıköy de fener-Trabzon maçındayım. maç 1-1 oynanıyor. bizim golü ünal fenerin golünü mecnur atmış.. Orhan çıkrıkcı aldı topu gidiyor çalım çalım derken düşürün şunu diye bağırmışım gayri ihtiyari -orhan biraz kazmaydı götürür götürür dışarı atar- frikik kazanmak penaltı atmak gibi hami varken... Kendimce daha avantajlı gördüğüm bi durum yani. Ama yanımdaki izbandut gibi sevgili hemşerim yakama yapışmasın mı... sen fenerli misin? diye . Adama ne desem boş anlamıyor. Silkeliyor dut gibi...Yahu dedim be adam fenerli olsam ne işim var burda avniaker değil ki burası gider fenerlilerin içinde izlerim deyip karşı trübünü gösterince ikna olmuştu
              Vatan Toprağı Kutsaldır, Kaderine Terk Edilemez. M. K. ATATÜRK

Yorum

İlk olarak cabri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Proğramın sonunu izledim biraz... özlemişim Hami yi be!! Güler yüzü hiç solmaz inşallah.

Bu arada kendisi bağdat caddesinde oturuyor ve oralarda geziyormuş...
                Goztepe'de bi ara gozume carptiydi.Dedim ruya goruyorsun.Hami'nin ne is var burda.

Yorum

çok üzüldüm şimdi bunun haberını yenı duydum arkadaşlar kaydeden arkadaş varsa goruntulerı ekleyebılırmı ulan nasıl kaçırdım hami abimi yokmudur bunun tekrarı
                  sorma neden...
                  hamiiiiiii mandıralıııııııı...

Yorum

Hami ile ilgili ilginç bi anım daha var. Kadıköy de fener-Trabzon maçındayım. maç 1-1 oynanıyor. bizim golü ünal fenerin golünü mecnur atmış.. Orhan çıkrıkcı aldı topu gidiyor çalım çalım derken düşürün şunu diye bağırmışım gayri ihtiyari -orhan biraz kazmaydı götürür götürür dışarı atar- frikik kazanmak penaltı atmak gibi hami varken... Kendimce daha avantajlı gördüğüm bi durum yani. Ama yanımdaki izbandut gibi sevgili hemşerim yakama yapışmasın mı... sen fenerli misin? diye . Adama ne desem boş anlamıyor. Silkeliyor dut gibi...Yahu dedim be adam fenerli olsam ne işim var burda avniaker değil ki burası gider fenerlilerin içinde izlerim deyip karşı trübünü gösterince ikna olmuştu
                    bravo güldürdün beni helal olsun.
                    HAYDE HAYDE.ISTANBULU BIRDAHA GETIR DIZE TRABZON.EZE EZE KUPA KARADENIZE TRABZON HAYDE HAYDE VUR HAYDE TRABZON

Yorum

'96 da Trabzondayım üniv. okuyorum o sene takım fırtına gibi. Antalyalı ve ıspartalı 2 arkadaşımla tesislere gittik. Futbolcularla fotoğraf çektireceğiz. Eskiden içeriye kadar girip kulübün kapısına kadar girmek serbest. Soyunma odasında çıkana yapışıyoruz tabi.. Ogün..abdullah..soner..nihat...ünal..hami..şota..

Ünal istemedi fotoğraf çektirmeyi, ülkücü bıyıklarıyla sert bi bakış atıyordu ısrar edenlere, bırrr çok gıcık bi hali vardı.. diğerleri de eh işte. Ama Hami nin o içten sıcakkanlı yaklaşımını hiç unutmam. O gün demiştim Hami den gerisi yalan.. öyle de oldu zaten.

hehehehe Iyi dayak yemedin
                      Saldırın Seferoğulları
                      Bordo Mavi . Net

Yorum

Bizim antenler elbette kaçırmadı bu hadiseyi.

ilk bölüm:
                        http://rapidshare.com/files/1824823/hami-I.wmv.html (~35 MB)

ikinci bölüm
                        http://rapidshare.com/files/1829419/hami-II.wmv.html (~25 MB)

Hayırlı seyirler
                        En son Tunga tarafından düzenlendi; 03.11.2006, 18:36.
                        Trabzonsporlu olmak...

Yorum

sagol ben de iiiyi izleyemedim (sovmek istiyorum ama kendimi tutuyorum ) abim in yuzunden bakamadim.. Anlemlen beraber film izliyorlardi ben bilgisayarin arkasindaydim annem koltukta uyuya kaldi.. Ben de firsat bu firsat bi bakayim lig tv de nevar dedim actim lig tvii (reklam arasi) .... Film basladi pislik yapti abim... Annemi uyandirdi diziye devam bogacaktim abimi zor zabtetim kendimi... Yarisini izleyebildim... Freekik anilari cok superdi gul gul oldurdu beni .
                          Saldırın Seferoğulları
                          Bordo Mavi . Net

Yorum

İlk olarak Tunga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bizim antenler elbette kaçırmadı bu hadiseyi.

Umarım geceye kadar siteye de yükleyeceğim
                            helal sana tunga abi sende olmasan bu digiturksüz hayat çekilmez
                            medicina humaniem veterineria humatitem

Yorum

Videolar yukarıdaki mesajın içine eklenmiştir.

Hayırlı seyirler
                              Trabzonsporlu olmak...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                              Yükleniyor...
                              X