`Suanda hami mandirali lig tv de.... Cizgi disi programinda
Ogün..abdullah..soner..nihat...ünal..hami..şota..
Kadıköy de fener-Trabzon maçındayım. maç 1-1 oynanıyor. bizim golü ünal fenerin golünü mecnur atmış.. Orhan çıkrıkcı aldı topu gidiyor çalım çalım derken düşürün şunu diye bağırmışım
gayri ihtiyari -orhan biraz kazmaydı götürür götürür dışarı atar- frikik kazanmak penaltı atmak gibi hami varken... Kendimce daha avantajlı gördüğüm bi durum yani. Ama yanımdaki izbandut gibi sevgili hemşerim yakama yapışmasın mı... sen fenerli misin? diye . Adama ne desem boş anlamıyor. Silkeliyor dut gibi...Yahu dedim be adam fenerli olsam ne işim var burda avniaker değil ki burası gider fenerlilerin içinde izlerim deyip karşı trübünü gösterince ikna olmuştu
Kadıköy de fener-Trabzon maçındayım. maç 1-1 oynanıyor. bizim golü ünal fenerin golünü mecnur atmış.. Orhan çıkrıkcı aldı topu gidiyor çalım çalım derken düşürün şunu diye bağırmışım
gayri ihtiyari -orhan biraz kazmaydı götürür götürür dışarı atar- frikik kazanmak penaltı atmak gibi hami varken... Kendimce daha avantajlı gördüğüm bi durum yani. Ama yanımdaki izbandut gibi sevgili hemşerim yakama yapışmasın mı... sen fenerli misin? diye . Adama ne desem boş anlamıyor. Silkeliyor dut gibi...Yahu dedim be adam fenerli olsam ne işim var burda avniaker değil ki burası gider fenerlilerin içinde izlerim deyip karşı trübünü gösterince ikna olmuştu
Ogün..abdullah..soner..nihat...ünal..hami..şota..
Iyi dayak yemedin

ben de iiiyi izleyemedim (sovmek istiyorum ama kendimi tutuyorum ) abim in yuzunden bakamadim.. Anlemlen beraber film izliyorlardi ben bilgisayarin arkasindaydim annem koltukta uyuya kaldi.. Ben de firsat bu firsat bi bakayim lig tv de nevar dedim actim lig tvii (reklam arasi) .... Film basladi pislik yapti abim... Annemi uyandirdi diziye devam
bogacaktim abimi zor zabtetim kendimi... Yarisini izleyebildim... Freekik anilari cok superdi gul gul oldurdu beni
.

bordomavi.net forumları Larus Web & Web Atölyesi tarafından desteklenmektedir.
Yorum