Kamuoyu Duyurusu | İstanbul Trabzonsporlular Platformu Hk.

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • admin
    • 03.02.2004
    • 7897
    • Trabzon

Kamuoyu Duyurusu | İstanbul Trabzonsporlular Platformu Hk.

Futbolda ve özellikle de Trabzonspor Camiası içinde kolektif iş yapmanın zorluğunun malumu ve bertaraf edilmesi için kuruluşuna öncülük edip, büyük ayağını oluşturduğumuz 'İstanbul Trabzonsporlular Platformu’ üyeliğimizden ayrıldığımızı duyururuz.

BordoMaviNet Trabzonsporlular Birliği olarak kolektif çalışmaya verdiğimiz önemin ve hassasiyetin altını bir kere daha çizerken, başkalarının gücünü kullanarak kendince gündem oluşturmaya çalışanlara da bir cevabımız var: Yolumuz sizin yolunuz değildir.

Kendi gücümüzü kolektif çalışmaktan uzak, başkasının gücünü kendininmiş gibi göstermeye çalışan acizlere ve kişisel menfaatler paraleline sapanlara kullandırtmayız.

HİÇ KİMSEYE, HİÇBİR KURUMA DESTEĞİMİZ KOŞULSUZ ve ŞARTSIZ DEĞİLDİR! O koşul ve şartlarda Trabzonspor’a zarar verilmemesi ve Trabzonspor’un menfaatleridir. Seçim öncesi ve seçim sonrası olarak hayatı iki kişiliğe bölünmüş, zorlamalar ile şike davasını yürütmeye çalışan Başkan Hacıosmanoğlu, bu nedenle desteğimizi hak etmeyen kişiler kategorisindedir. Kişilere vermeyeceğimiz bu desteği, elbette ki şike davasında azimle mücadele veren kulübümüz kurumlarından esirgemeyeceğiz. Daha önce de olduğu gibi kulübün bu konudaki en büyük yol göstericilerinden ve destekleyicilerinden olmaya devam edeceğiz. Bu nedenle şikeci hırsızların heveslenmemeleri kendi hayırlarınadır.

İstanbul Trabzonsporlular Platformu bugün itibariyle, bireysel çıkarları öne çıkaran açıklaması ve akıl dışı desteği ile kendini boşa çıkarmıştır. Bugünden itibaren platform ile hiçbir bağımızın kalmadığını kamuoyuna duyururuz.

Saygılarımızla.

BordoMaviNet
    Trabzonsporlular Birliği
    Yönetim Kurulu

• TekfurÇayır 61
    • 19.07.2011
    • 5843
    • İstanbul

Bir berâberlik girişiminin daha böyle neticelenmesi çok üzücü. Kulüp, câmia mevcut potansiyelin %20-30'u ile iş görür halde. Ortada büyük başarılar var da paylaşılamıyor olsa bir nebze anlaşılabilir olacak konu. Yazık demekten başka birşey gelmiyor elden.
    7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• Yiğit Gayretli
      BMN Yönetim Kurulu
      • 09.12.2005
      • 34545
      • İstanbul

Yola çıktığımız tüm argümanlar terk edilmiş olduğundan bu karar kaçınılmazdı.

Önce Trabzonspor demeye söz verilmişti. O söz maalesef terk edildi. Böyle bir ortamda BMN bulunamaz. Karara sonuna kadar katılıyorum.
      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
      Ayağa KALK!

Yorum

• Kazım Uzunboy
        • 12.12.2006
        • 23137
        • Ankara

Boşune demiyoruz; Her zaman önce Trabzonspor diyeceksin!..
        Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Mehmet BAL
          • 17.09.2006
          • 2052
          • serbest
          • İstanbul

Birlik olmamız lazım iken ayrılmak her ne kadar kötü ise de Yönetim böyle bir karar aldı ise elbette haklı sebepleri vardır.
          Hayırlısı olsun...
          Ufacık Bir MAÇKA Deresiyim Ama Doğrudan Denize Akarım...
          NORTHERNER
          RUHSUZ VE ONURSUZ TAKIM İSTEMİYORUM

Yorum

• Cengiz Çubukcu
            Trabzonspor Kongre Üyesi

BMN Yönetim Kurulu
            • 07.03.2005
            • 14853
            • endüstri müh.
            • İstanbul

Trabzonspor tarafatarının düzeyini her ortamda test eden biri olarak birlik beraberlik kesinlikle olmamalıdır diyorum...boyle bir platformun başarılı olamayacağı besbelliydi

Yorum

• Samet Türkmen
              • 26.11.2006
              • 6958
              • Bursa

Dünya'da bir hedef için birlikte olma konusunda 2 Trabzonsporludan daha özürlü bir oluşum varsa o da üç Trabzonsporludur.
              En son Samet Türkmen tarafından düzenlendi; 15.06.2014, 17:32.

Yorum

• cakalkerem
                • 20.02.2012
                • 13489
                • Mühendis
                • İstanbul

daha açıklayıcı olabilme şansınız var mı acaba?

Bu karar kime karşı ve neden alınmıştır?

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• Murat Acar

Bu açıklama beni tatmin etmedi!!!!Hangi argümanlar hangi sebepler hangi olaylar BMN ye bu kararı vermeye zorlamıştır bu konuda en detaylı şekilde açıklayıcı bilgi verilmesi gereklidir. Tüm üyeler olarak bunu hak ettiğimizi düşünüyorum. Madem böyle bir karar alınma zorunluluğu duyulmuş geçerli sebepleride ortaya dökmek gerekli...
                  Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....

Yorum

• Sercan Keleş
                    • 17.06.2011
                    • 9776
                    • Öğrenci
                    • İstanbul

Neden birlikte kararlar alınmaz. Onlara sorsak onlarda önce Trabzonspor diyeceklerdir. Biz birlik olmaktan çok uzağız çok.
                    Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                    Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• TekfurÇayır 61
                      • 19.07.2011
                      • 5843
                      • İstanbul

İlk olarak Murat Acar tarafından gönderildi
                      Bu açıklama beni tatmin etmedi!!!!Hangi argümanlar hangi sebepler hangi olaylar BMN ye bu kararı vermeye zorlamıştır bu konuda en detaylı şekilde açıklayıcı bilgi verilmesi gereklidir. Tüm üyeler olarak bunu hak ettiğimizi düşünüyorum. Madem böyle bir karar alınma zorunluluğu duyulmuş geçerli sebepleride ortaya dökmek gerekli...
                      Platform, platforma dâhil olan BMN'nin rızâsını almadan platform adına bir bildiri yayınlamış. Görünürdeki ana sebep bu sanırım.

7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• cakalkerem
                        • 20.02.2012
                        • 13489
                        • Mühendis
                        • İstanbul

ben artık eski yeni başkanlara da hak veriyorum..

biz şurada 3-5 kişi biirimizi yiyoruz adamlarda büyük pasta da hak iddaa ediyorlar...

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                        Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• TSezgin61
                          • 29.01.2005
                          • 10709
                          • Almanya

BMN'yi "önce Trabzonspor" tutmumundan taviz vermedigi icin kutluyorum.. !!!

Yorum

• Yiğit Gayretli
                            BMN Yönetim Kurulu
                            • 09.12.2005
                            • 34545
                            • İstanbul

Ynt: Kamuoyu Duyurusu | İstanbul Trabzonsporlular Platformu Hk.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                            Ayağa KALK!

Yorum

• Murat Acar

Biz birbirimizle uğraşmaktan düşmanla uğraşmaya vakit bulamıyoruz. Burada kim haklı kim haksız muhabbetinden daha çok neden böyle her geçen gün bölünüyoruz. Millet şikeci başına her halükarda destek çıkarken adam onlarca kez şike yaptım diye demeç verirken bile hala arkasında yek vücut bir taraftar varken biz 3 gün önce bu sayfalarda sınırsız destek verilen başkana şimdi tam tersi bir tutum sergiliyoruz. Tamam bende yaptıklarını bir çok tavırlarını icraatlarını beğenmiyorum .Bir an öncede adam gbi yönetecek biri gelsin istiyorum ama dışarıya karşı yek vücut olmak gerekmezmi bunu düşünmedende edemiyorum...
                              Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...