Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ergun Gürsoy ve Trabzonluluğu?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ergun Gürsoy ve Trabzonluluğu?

Evet bir ara hatırlarsanız Trabzonlu olupta memleketi dıışında bizans takımlarına destek veren trabzonlular diye bahsetmiştik aranızda kızanlar tepki gösterenlerde oldu.Ve 2 gün önce Hürriyet gazetesindeki köşesinde E.gürsoyun yazısında yine trabzonspor ve gökdeniz üzerine oynanan bir oyunu okuduk ve izledik ve bu politika uzun zamandır devam etmektedir.Bordomavi.net yönetimi ve arkadaşlardan hiçbir yazı görmedim bu yüzden bu konuyu açtım ve yönetimimiz açıklamasıda altta vermiş oluyorum..Ve yorumlarınızı bekliyorum hem ergün gürsoy hemde trabzonspor üzerindeki çeşitli bizans oyunları hakkındaki fikirlerinizi...

Gökdeniz öfkesi

Trabzonspor'un Asbaşkanı Sayitoğlu, "Galatasaray üç sezondur bu futbolcumuz üzerinde oyunlar oynuyor. Bundan vazgeçsinler" dedi

ÖMÜR AVCI/DHA

Galatasaray eski Asbaşkanı Ergun Gürsoy'un, Gökdeniz Karadeniz konusunda yönetim ile anlaştıklarını ancak Başkan Özhan Canaydın ve Adnan Polat'ın kararlı tutum sergilemedikleri için bu transferin gerçekleşmediği şeklindeki yazısı Trabzonspor'u kızdırdı.
    Asbaşkan Haşim Sayitoğlu, Gökdeniz'in üzerinden Trabzonspor'un yıpratılmaya çalışıldığını ifade ederek, "Galatasaray son 3 sezondur Gökdeniz Karadeniz üzerinde oyunlar oynuyor. Bundan vazgeçsinler" dedi.

"Bıktık artık"
    Galatasaray'la sezon sonunda Gökdeniz konusunda anlaşıldığı iddialarının gerçeklerle bağdaşmadığını ifade eden Sayitoğlu, "Daha önce aynısı Fatih Tekke için de yapılıyordu. Takımımızın her çıkışa geçtiği dönemde bu tür iddialarla önü kesilmeye çalışılıyor. Bıktık bu tür söylemlerden" diye konuştu.

Trabzon'a ilaç gibi geldi

Milli maç nedeniyle liglere verilen ara bordo-mavili takıma yaradı. Yoğun maç trafiği nedeniyle kondisyon antrenmanlarına yeterince zaman ayıramamaktan şikayetçi olan Teknik Direktör Ziya Doğan, 15 günlük aradaki çalışmalardan memnun kaldı.
    Tecrübeli hocanın, futbolcuların test sonuçlarının iyileşmesinden de memnuniyet duyduğu ifade edildi.
    Doğan'ın özellikle formsuz görüntü veren Szymkowiak, Musampa ve Marcelinho'nun performansını beğendiği, Kongo asıllı Hollandalı oyuncuya Erciyes karşısında bir devre şans vermeyi düşündüğü öğrenildi.
    HERYERDE YILDIZ VARDIR AMA AY BIR TANEDIR.....

ya bu ğs varya fenerden beter beter. fener en azından belli ediyor kendini açıkca. bu ğs hep arkamızdan kuyumuzu kazmıştır. ğs den daha çok nefret ediyorum ben.
    2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
    Gerçek budur. ☆

Yorum

Bu arkadaş için Daha önce Yazdığım birşiir vardı
      Arz Ederim

ER Değil Avratsın
      GÜN Değil Gecenin Kölesisin
      GÜR Değil Kelsin
      SOYun Yokki Soysuzsun

Yorum

İlk olarak lakerta tarafından gönderildi
        Bordomavi.net yönetimi ve arkadaşlardan hiçbir yazı görmedim bu yüzden bu konuyu açtım ve yönetimimiz açıklamasıda altta vermiş oluyorum..
        Başlığın açılmaması nezdimizde ergün gürsoy'un itibarı bir değerinin olmadığındandır. İlgili şahıs'ın adının geçtiği yazıyı kaleme almak, eller sürekli geri geri giderken mümkün olmamıştır. Yani yazının yada başlığın olup olmaması ne BMN Yönetimi nede BMN Üyelerinin sorunudur. Sorunun ta kendisi ilgili şahıstır.

Kaldı ki BMN de yazıyorsanız sizde bu grubun parçasısınız...bilmem anlatabildim mi ?
        En son Külünkoğlu tarafından düzenlendi; 13.10.2006, 11:06.
        Trabzonspor √
        Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
        İki Renk ve Asalet √
        BordoMavi.Net √

Yorum

fatih gitti sırada gökdeniz var şuanda fazla değil ama eğer biz şampiyonluk yolunda önemli bi noktaya gelirsek bu tür şeyler çoğalacak bunlara şimdiden hazır olmakta fayda var bizde çıkıp ardayımı istesek acaba

Yorum

Geçenlerde İngiltere'de yaşanan transfer yolsuzluğu hakkında bi yazı okudum gazetenin birinde insanın aklına hemen açıktan para alan kişiler geliyor halbuki olay tam olarak böyle değil sözleşmesi bitmeyen bi futbolcuyla transfer konuşmak bile suç ingilterede....

Şimdi İngiltere'de durum böyleyken bizim ülkemizde bu olayların yaşanması mide bulandırıcı.
            Adam Ölür Adamlık Ölmez - Trabzon/Tonya

Yorum

Anladım da benim şaşırdıgım tepkinin gelmemesiydi.Artık tüm Trabzonsporlular olarak yükleşice geçtiğimiz dönemde bu tür oyunlarla bizi yıpratmaya çalışmalarını engellemek olmalıdır.Biraz siyasi olucak ama gslilerde fransız kanı var galiba.Onlarda zavallı
              HERYERDE YILDIZ VARDIR AMA AY BIR TANEDIR.....

Yorum

fransız kültürü'nü benimseyenlerden kalleşlikten başka ne beklenir.zavallı bunlar.
                Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

İlk olarak hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  fransız kültürü'nü benimseyenlerden kalleşlikten başka ne beklenir.zavallı bunlar.
                  bu söz en güzel şekilde anlatıyo onun bulunduğu camiayı

bi arkadaşın dediği gibi fenerden beter bunlar nefret edıyorum şu geyse den
                  sorma neden...
                  hamiiiiiii mandıralıııııııı...

Yorum

O ve onun gibiler ancak Trabzon'luluğun nimetlerinden yararlanırlar hiçbirşey vermemiş hep götürmüşlerdir, bi de arada bir reklam yapmak için piyasaya çıkarlar gerçekte miladını doldurmuşlardır tarihi eser niteliğindeki bu zat en son geldiğinde fiyasko yaşamıştır ama kendi basına kendi taraftara da sağda solda küfürler savurmuştur. Uzun lafın kısası lafını etmeye değmez diyeceğim ama Trabzonspor üzerinden prim yapmaya bizi karıştırmaya çalışıyor gitsin Bizans çöplüğünde ötsün........

Yorum

bir trabzon lu nasıl böyle oluyor anlayamıyorum
                      Professional Unemployed

https://twitter.com/KobalasYakup

Yorum

arkadaşlar o insanın ismini buraya başlık açmayı uygun görmüyorum. şahsen böyle insanları tartışıpta onların seviyesine inmek Trabzonspor Taaraftarına ve BMN ailesine yakışmaz.
                        öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
                        MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
                        BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

o bizans k...öpekleri kapılarımızda daha çok sürünecekler ama avuçlarını yalayacaklar!!!!!
                          ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

Bu konuda Günebakış yazarı yavuz saltık ın nefis bir yazısı vardı. uzun mu olur yeri mi değil mi bilmiyorum ama bir daha okumakta fayda var diye aşağıya astım.

TRABZONLU BRÜTÜSLER*

İster merkez ister çevre insanı olsun
                            İster Beyaz Türk ister Zenci Türk olsun
                            İster İstanbul’daki ister Trabzon’daki Trabzonlu olsun
                            İster gizli GS’lı, ister gizli FB’li ya da gizli BJK’lı olsun
                            Biz Brütüsleri tanırız
                            Sırtımıza saplanan sedef kakmalı bıçağın sapını tutanlar onlardır.

Hani kabuğundan çıkıp kabuğunu beğenmeyen canlılar vardır hepimiz biliriz onları. Salyangoz, tırtıl vs.

Bir de insan evladı olup doğduğu, ait olduğu, kimliğinin bir parçası olan şehirlerini beğenmeyenler vardır. Adeta kaçarcasına kimliklerini reddeden, böylece kendine yabancılaşan, Trabzonlu olup Trabzonspor’u tutmayan insancıklar ... İyi tanımak gerekir onları.

İnsancık dediğime bakmayın siz. Aslında insandır onlar. Tıpkı sizin, benim gibi iki gözü, iki kulağı vardır. Bizden biriymiş gibi davranarak içimizde yaşarlar, düğünlerimize, cenazelerimize gelirler. Onlarda okula giderler, kavga ederler, severler. Evlenir çocukları olur, para kazanırlar. Takım tutarlar ölesiye, hem de İstanbul takımlarını ...

Rize’nin yetiştirdiği en önemli değerlerden biri olduğuna inandığım Türk aydın tipinin önde gelen temsilcilerinden, bilim insanı ve siyasetçi Mehmet Bekaroğlu’nun da deyimi ile sıradan bir futbol rekabetinden öte anlamlar taşıyan ve bir sınıf mücafelesi olan Trabzon-İstanbul rekabetinde Trabzonlu olup safını İstanbul takımlarından yana kullananların ruh halinin iki açıklaması olabilir.
                            · Ya Trabzonlu olmaktan ve bir taşra takımını tutmaktan utandıkları için İstanbul takımlarını tutarlar böylece sınıf atlamaya çalışırlar
                            · Ya da güce taparlar ve ezilmişlik komplekslerinden bu şekilde kurtulmaya çalışırlar
                            Ait olmadıkları ve sadece yaşadıkları şehirlerin caf caflı semt takımlarının büyüsüne kapılırlar. Zorla veya bin bir entrikalarla onların kulüplerinde bir yerlere girerler. O yerlerin asıl sahipleri tarafından asla sevilmez ve kabul edilmezler. O kulüplerin kırk yıllık insanı gibi davransalar bile bilirler ki o dünyaya ait değillerdir asla. Kimileri o camiaya kendilerini kabul ettirmek için olmadık kahramanlıklar, kimileri de olmadık şaklabanlıklar yapar. Bir de tetikçilik yapanları vardır bu tür insancıkların. (Silah tetikçiliğini kastetmiyorum)

Çölün suyu beklediği gibi, Leyla’nın Mecnun’u, Aslı’nın Kerem’i beklediği gibi 24 yıl gecikmiş sevgiliyi yani şampiyonluğu beklemekten usanıp ve utanıp tuttukları İstanbul takımlarının asıl ve gerçek sahipleri onlara bir tetikçilik görevi verene kadar bekleyeceklerdir.

Transfer zamanlarında çıkarlar ortaya. İster aktif görevde olsunlar ister pasif. Konu Trabzon’dan bir çivi sökme olduğunda devreye girerler. Onların ne vizyonlarına ne misyonlarına ihtiyacı vardır İstanbul takımlarının. Onlar sadece kullanılmak içindir. Kimileri bir kerelik kimileri dönem dönem. İsimleri sık sık değişir ama genelde aynı kişilerdir. İstanbul takımları aklı olanın aklını, parası olanın parasını alır. İşte İstanbul takımını tutmak böyle bir şeydir

Oysa Trabzonspor’u tutmak böyle değildir. Zordur varlığı İstanbul takımlarının varlığına bir tehdit olan Trabzonspor’u tutuyorum diyebilmek. Sermayenin karşısında emek olmaktır Trabzonsporluluk, ezenin karşısında ezilen olmaktır. Kısacası öteki olmaktır Trabzonsporluluk. Türk futboluna Trabzon’dan bakıyorum diyebilmektir. Zordur öyle Şehr-i Bizans’ta bütün sermaye, para, medya, siyaset, iktidar, meşru, gayri meşru tüm güç ilişkilerine rağmen Trabzonlu gibi dimdik durabilmek. Her şeye rağmen Trabzonsporlu kalabilmek.

Trabzon isminden ve gücünden faydalanıp sanat, dernek, vakıf, sendika, politikada elde ettikleri itibarı paraya çevirip bu parayla da İstanbul takımlarının değirmenlerine su taşıyanları gördükçe anlam kazanıyor bizim Trabzonsporluluğumuz. Değirmenimizin çarkını döndüren suyumuzu kovalarıyla, kaşıklarıyla, avuçlarıyla çalıp çalıp İstanbul takımlarının değirmenine taşıyan Brütüsleri suyun başına asla yaklaştırmayacak bir Trabzonsporlu kuşak yetişiyor. Umudum bu yöndedir.

İster evde ister sokakta
                            İster gece ister gündüz
                            Trabzon’da İstanbul’da
                            Ne zaman ve nerede olursa olsun biz Brütüsler’i tanırız.
                            Sırtımıza saplanan sedef kakmalı bıçağın sapını tutanlar onlardır.

* Tarihin en büyük kumandanlarından biri olan Kral Sezar’ı sırtından bıçaklayan en yakınve en güvendiği arkadaşının adı.

Yorum

Bu konu başlığının gereksiz olduğunu düşünüyorum... Bize Trabzonspora faydası dokunacak adam lazım... Trabzolu olupta başka takım yöneticisi veya sempatizn olan inanlar var...bence bu adamların burada tartışılması çok gereksiz..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X
                              WhatsApp Resmi İletişim