Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Mustafa Reşit Akçay ile Yola Devam

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Isabetli bir karar almış.

Tarihimizin en rezil futbolunu oynuyorduk.

Yorum

• İlk olarak Kıvanç Çuvalcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Daha 6 ay once herkes MRA hoca olsun diye bi tarafini yirtiyordu,siradaki kurban kim olacak acaba?
      Ben de olsun diyenlerdenim. Oldu ve başarılı olamadı. Pişman değilim. Hiç olmazsa denedik ama olmadı diyorum.

Yorum

• Seçim lazım seçim

Yorum

• İlk olarak cotanak61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          2 gün önce yazdim. Haciosmanoglu zaten halilodzic yada ertugrul saglami getirecek diye. Baskan yakin arkadasina demisti bu bilgiyi.
          Onun oglundan bana gelen bilgi.
          Ve bunlardan biri gelirse basarinin gelecegine inaniyorsun öyle mi?

..
          En son Ilelioglu tarafından düzenlendi; 29.12.2013, 20:14.
          İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Devre arasında Ronaldinho, Adebayor falan da alınır, hoca da Ferguson olursa tadından yenmez.

Yorum

• Futbolculara da binlerce kez yazıklar olsun. Yönetim ve hoca fark etmiyor, kötü futbola devam.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Hiçbir zaman TRABZONSPOR taraftarı susmayacak bizim istediğimiz adam akıllı hoca gelene kadar İSTİFA diye her zaman söyleyeceğiz HAMİ İSTİFA

Yorum

• İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Kelle isteruk hami ne ya
                  HAhahaha
                  Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• En azından onurlu bir duruş gösterdi.

Mahkeme kararına rağmen utanmadan yerinde oturanlar var.
                    ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• Şota yada Ertuğrul sağlam takımlarını bırakıp gelirler mi? Bence gelmezler.

Yorum

• istifa ettiği doğrumu... kesin mi haber...
                        elbet bir gün... (belki yarın, belki yarından da yakın) ...PARAYA KARŞI EMEĞİN SAVAŞI...

...KONSANTRASYON...

Yorum

• yeminle yılmaz vural gelsin isterim :
                          Trabzonspor, tutkum.​

Yorum

• İlk olarak Veysel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Sergen gibi karaktersizi nasıl yakıştırıyorsun hocam ya gelmesin böyle tipler Sergen daha ne başarısı var Trabzonspor'a hoca olacak
                            Yabancıyla olacak değil.Yerlide alternatif yok.
                            Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• İlk olarak Kıvanç Çuvalcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Daha 6 ay once herkes MRA hoca olsun diye bi tarafini yirtiyordu,siradaki kurban kim olacak acaba?
                              Ertugrul Saglam (nasil alacaklar onuda bilmiyorum ) veya Sota (onuda almalari zor). Kim gelirse gelsin yine istifa diye bagiracak ayni kisiler taki Yönetimin istifa etmesinin gerektigini anlayana kadar. Ondan sonra Yönetim gidecek ve yeni amatör bir Yönetim gelecek. Sonra yine Hoca gidecek...

Yillardir vizyonda olan bir film.

..
                              İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Beyler mra neden istifa etmis,bilen var mi?

Malum antalya yi yendik ve 27 puandayiz mra icin fena sayilmaz.
                                "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X