szymek yedek kalmalı eğer böyle oynayacaksa.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yattara-Gökdeniz-Musampa... Hangisi yedek oturmalı?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
ervet onlar seyirciye bunu bir şov olduğunu bunu izlerkende yenilsen bile zevk alınabileceğini gösteriyolar. diğerleri gibi dinden imandan çıkarmıyolar adamı.İlk olarak mavikan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemarçe ve yattara herzaman direkt oynamalı... kötü oynasalar bile oynatılmalılar..Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.
Yorum
-
bence hiçbiri yedek oturutlmamalı kadro kurmak çok basit ama bu lazoroni hala algılayamadı
tolga veya jeferson
ferhat fatih akyel stepanov genç ufuk
hasan symek
yattara marcelinho gökdeniz
fatih sultan tekke
fatih tekkenin yerini dolduracak kimse olmadığı için yazcak birini bulamadımTrabzon'da dogan Kanuni Sultan Süleyman
Padişahlar arasında en uzun süre ve en çok topraga sahip olandır
çünkü o da bizim gibi BİZE HER YER TRABZON demiştir .
Yorum
-
flash haber... FATİH TEKKE trabzon da... "yerim parasını,trabzonspor benim herşeyim.. dayanamadım geldim! yönetimi de takmıyorum,göreve hazırım,yeter bu kepazelik !" dese yarın ki tv lere vereceği beyanatta ; trabzon sel olup akar mı acaba tesislere.. albayrağı yakalayıp denize atıp yüzerek zenit e postalar mı bu taraftar? heyy heeeyyy deheyeyyyy.............
'Sandılar, yalnızlığımız suskunluğumuz olacak / Suskunluğumuzun bahanesi olacak yalnızlık...'
............
Yorum
-
tabıkı boyle oynamamalı.bız ılk gelenkı symek ten bahsedıyoruz.İlk olarak 54hamdi0061 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleszymek yedek kalmalı eğer böyle oynayacaksa.
yanı ben bahsedıyorum.
Yorum
-
Syzmek Trabzonda misyonunu tamamlamış görünüyor. Ön liberoda oynadı ne ala, oynayamazsa Rıdvan dilmenin ifadesiyle kendisine teşekkür edilip gönderilir. Yerine de göbekte oynayacak kaliteli bir topçu alınacak.
Adam alınırken çingene hesabı yapılmayacak, kasa ağzına kadar para dolu.
3 - 5 saçma futbolcuya para verip yıldızlaşmasını bekleyip sonra gönderecek kulüp arayacağına adam gibi bir adam al. Direkt oynayacak, takıma katkı sağlayacak bir adam.
Yiyecem bunların transferini. Bu olay resmen melodrama döndü gayrı.SADECE DİK DURAN, CESUR BİR TRABZON..
Yorum
-
hepsi yani 4 ü de banko oynar ...... ya arkadaşlar ayıptır ya bazıları marcelinho yu futbolculugunu sorguluyor ... ayıp ya vallahi ayıp .. susun her yerde konuşmayın cehaletiniz ortaya çıkar ... hadi biz okuyup gülüyoruz .. başka yerde çok kötü dalga geçerler .. şu mesela bizim sirk maymunu jeff i savunan arkadaşlar gibi .....bir komik olay da şimek e sallıyor bu taraftar .. futbol gerçekten nankör oyun be ... acaba bu adam niye oynamıyor hiç düşündünüz mü ? veya oynuyamıyor ....ben eskiden ya derdim niye kafaya oynıyamıyoruz diye .. şimdi bu foruma bakınca çok belli niye oynayamadıgımız
Yorum
-
Dün akşam tv8'i fazla seyretmiş sanırım başlığı açan arkadaş.Bu adamların 4'üde bal gibi oynar.Hemde öyle böyle değil önlerine de çift forvet koyarak oynar.Bu kadar basit.
Sinan Engin'i fazla seyretmeyin derim ben.
Nasıl gol atmayı düşünüyorsunuz Allah aşkına...
Yorum
-
Bence hiç kimse Szymek'İ küstürmedi..
Adam isteksiz eskisi gibi değil..
Ama yine de bir gaz alır bence..
Var olan oyuncular da bereberce çok iyi oynarlar bana göre..
Yattara da Gökdeniz de Szymek de Marcelinho da dünya üzerindeki hemen hemen her takımın elinde bulundurmak isteyeceği tipte oyuncular..
Hiç biri yedek kalmamalı..
Verim almak mesele..
Bence Roni (bu adamın adının başı neden LAz ya) yedek kalmalı..
Tamam resmiyette o olsun ama takımı Hüsnü Özkara yönetsin..
En azından bir müddet..
Adam hala takımı tanıyamadı ve bence büyük iletişim sorunu var..
Henüz ulaşamadı takıma da topçularımıza da!
Yorum
-
gök ve shimek presi seven futbolcular. marce ve yattara kontrayı ve showu seven futbolcular. marce, yattara, gök ve shimek herzaman birlikte rahat oynayabilirler. ama lazo bunu çözemiyorum. içimizdeki düşman lazo dur. o gitmedikçe bizim futbolcuların başı hep yere bakarak sahayı terk ederler.
Yorum
-
şimek sanırım çıklamadıkları bir kan hastalığına yakalandı geçen senenin 2 yarısından beri kayıp dünya kupası öncesinde polonyalılarda kanında bişey var diyerek geçiştirmişlerdi konuyu kimse şu dur diye açıklama yapmadı hep bir gizem kaldı, ben şimek in hastalığı olduğunu düşünüyorum açıkcası0II0II0I I00I0I0I 0III00II0 00II0I0I II0I0II0
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

)))))))
Yorum