szymek ve gökdeniz kenarda oturmalı.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yattara-Gökdeniz-Musampa... Hangisi yedek oturmalı?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Dün akşam Barcelona'da Deco bile adam kovalıyor,pres yapıyor bizde 4 tane toplu oyunda olan topsuz oyunda kaybolan futbolcu var.Bunlara kim top kazanıp verecek kimsenin beğenmediği ön liberolar.
Ama şuda bir gerçek kimi kesse taraftar Lazaroniye küfredecek.Öyle garip bir durum.Amatör ruh,profosyonel düşünce
İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ
Yorum
-
symek ve jeffersonu gönderip Rafael Sobis,Kuffor,Kiki musamba yı alacak becerikli başkan aranıyor...
Özellikle dürüst olacak ve taraftarı kandırmayacak...
Stadda oturduğu yerden kalkamayan çaresiz başkan istemiyoruz...
Yorum
-
yine başladık cm ağızlarına
ben de şimekin ön liberoda oynamasını stiyorum ama xxxxxxxx orda drmuyo ki
sürekli ileri cıkıyo.
» Bu Mesaj BMN Forum Yöneticisi Tarafindan Düzenlenmistir.
» Mesajin forum kurallarina uygun olmadigi tespit edilmistir (Genel Kurallar)
» Forum yöneticileri kurallara uymayan mesajlari düzenleme ve silme hakkina sahiplerdir.
» Foruma üye olan herkes Forum Kurallarini kabul etmis sayilir.
» Gerekli durumlarda itirazlariniz için: uyelik@bordomavi.net
Kardeş,fikirlerini hakaret etmeden yaz; boş yere ceza almanı istemem doğrusu...En son Badaloğlu tarafından düzenlendi; 21.08.2006, 12:30."Bizi asagiya çekmeye çalismayin. Bize tutunun, biz sizleri yukari tasiriz." Özkan Sümer
BMN l TRABZON
Yorum
-
İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTek çözüm Şimek ise onu o zaman sol tarafta değilde, Hüseyinin yanında oynatmalı diye düşünüyorum.Takıma da acil bir santrafor lazım gerlir.Bu iş Ersen ile, Umut ile,Cem Demir ile olacak iş değil.A kalite bir santrafor'a ihtiyacımız var.Görüldüki Yattara bu takımda her zaman oynar(oynamalı) Gökdeniz ne kadar iyi oynarsa oynasın bence satılmalıdır.Marcelinho'ya bu takımda yazık oluyor.Adamın ne yapmak istediğini anlayan yok.
Bu arada bu takımın hocası lazaroni bu takıma yazık ediyor.Yönetimin yanlış tercihi nedeni ile bu senede kahr çekeceğiz.
Hani reklamlarda Turkcell süper lig, artık başlasın diyordularya;bende diyorumki: ''TURKCELL SÜPER LİG...KEŞKE BAĞLAMASAYDIN''
pembe gözlüklerle bakmayalım. marcelinho ne yapıyor? yani o kadar net poziyonalrı kaçırdıktan sonra. topu alıp geriye oynamak yıldız işi mi? onu yapan hüseyinimiz var zaten. bence bu takıma acil olarak ruh lazım. maçı izliyorum millette tık yok artık o eski heyecanını vermiyor takım.Siyasetin "bizden olduğu sürece" yer aldığı, karşıda olduğu zaman "siyasete bulaştığı" büyük kulüp/taraftar camiası Trabzonspor
Yorum
-
acilen şimek yedeğe çekilmeli.sadece bizde değil polonya milli takımında da etkisizdi.çok büyük bir düşüşü var.onun yerine musa ile başlasak daha iyi.tabi çeşke adem koçak kalsaydı en azında mücadele ediyordu.Adam aldırmada geç git, diyemem aldırırım.
Çiğnerim, çiğnenirim, hakkı tutar kaldırırım!
Yorum
-
szymek kötü oynuyor diyoruz ama syzmek neden oynamıyor demiyoruz...''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum