Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yattara-Gökdeniz-Musampa... Hangisi yedek oturmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• musampa trabzonspor ilk 11inde oynayacak adam değil..
    sürmene

Yorum

• İlk olarak nicotine61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      musampa trabzonspor ilk 11inde oynayacak adam değil..
      Keçeli de onu kesecek adam değil.
      Stand-upçı başkan istemiyoruz!

Yorum

• İlk olarak Kokturk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Keçeli de onu kesecek adam değil.
        kesinlikle.. musampa 1 se, keçeli 1/10..
        sürmene

Yorum

musampa trabzonspor ilk 11inde oynayacak adam değil..
          haklısın... kariyerinde kimlerde oynamış._?
          ajax, m.city, athletico madrid..

amaan onlar da kim oluyor...

Yorum

• T.Direktör Ziya Doğan ise;
            Hepsi yedek oturur...

Yorum

• İlk olarak desertstrom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              haklısın... kariyerinde kimlerde oynamış._?
              ajax, m.city, athletico madrid..

amaan onlar da kim oluyor...
              abi kariyer mariyer hikaye görmüyomusun adamın oynadığı topu..
              sürmene

Yorum

Keçeli'nin,Celaleddin'in,Hasan'ın,Ufukkhan'ın,Ömer Rıza'nın,Ferhat'ın oynadığı futbolu da görüyoruz

Yorum

görüyorum görmem mi..
                  adamı sene başından beri oynatmamana, maç kondüsyonunun sıfır olmasına rağmen sahada top ayağına geldiğinde çok rahat adam geçiyor, uzun mesafeli 50-60 metrelik bitirici pası orta sahadan çıkarabiliyor..

bugün gene yaptı bunları...

top ayağında iken bi orta sahanın diğer üyelerine bak bir de musampaya...

takımdan küstürülmek için elden gelenin yapıldığı, trabzonda eve dahi yerleştirilmemiş, kendine söz verilen ev risp e tahsis edilmiş bir adamdan bahsediyoruz..

2-3 maç 90 dakika oynatsın.. biz de bilelim adam nedir ne değildir....
                  ama adamı bölük pörçük, paf takımı oyuncusu oyuna alır gibi oynatacaksın sonra adam eleştirilecek..
                  olmaz öyle şey....

Yorum

görüyorum görmem mi..
                    adamı sene başından beri oynatmamana, maç kondüsyonunun sıfır olmasına rağmen sahada top ayağına geldiğinde çok rahat adam geçiyor, uzun mesafeli 50-60 metrelik bitirici pası orta sahadan çıkarabiliyor..

bugün gene yaptı bunları...

top ayağında iken bi orta sahanın diğer üyelerine bak bir de musampaya...

takımdan küstürülmek için elden gelenin yapıldığı, trabzonda eve dahi yerleştirilmemiş, kendine söz verilen ev risp e tahsis edilmiş bir adamdan bahsediyoruz..

2-3 maç 90 dakika oynatsın.. biz de bilelim adam nedir ne değildir....
                    ama adamı bölük pörçük, paf takımı oyuncusu oyuna alır gibi oynatacaksın sonra adam eleştirilecek..
                    olmaz öyle şey....
                    beni yanlış anlamayın ziya doğan yandaşı değilim.. ama ziya doğan ın ne garezi olabilir musampa ya..?

herkes oynatmıyor ki diyecek.. e ben oynattığınıda gördüm yürüyodu sahada.. bisürü pas hatası yaptı.. (bugünkü sakarya maçını henüz izlemedim..) demek istediğim kim niye oynatmasın musampa yı oynayabilecek durumdayken.. maç başına anlaşılmadı ki adamla.. şu an trabzonspor un en çok para kazanan futbolcularından birisi ayrıcada..
                    sürmene

Yorum

beni yanlış anlamayın ziya doğan yandaşı değilim.. ama ziya doğan ın ne garezi olabilir musampa ya..?

herkes oynatmıyor ki diyecek.. e ben oynattığınıda gördüm yürüyodu sahada.. bisürü pas hatası yaptı.. (bugünkü sakarya maçını henüz izlemedim..) demek istediğim kim niye oynatmasın musampa yı oynayabilecek durumdayken.. maç başına anlaşılmadı ki adamla.. şu an trabzonspor un en çok para kazanan futbolcularından birisi ayrıcada..
                      ziya doğan mantığına göre musampayı oynatman için gökdeniz-yattara-umut-ceyhun 4 lüsünden birini kesmen lazım..
                      çünkü mantalite efendi bunların hepsine forwet diyor..
                      musampa da sol açık.. o yüzden ziya felsefesine göre o da forwet...
                      bu 4 adamı kesemeyeceği için garip gurup ucube mantalitesine göre 5. forwet olarak paçası sıkışınca ersen martini oyuna sokuyor..

bu kafa ile musampa gibi topçuya yer açılamaz zaten bu takımda...

marcelinho serbest oynayan oyuncuydu, sol kanada kilitledi.. halbuki bizim eksikliğimiz serbest adamdı...
                      marce satılınca yerine ceyhun alındı.. neden???
                      elinde marce varken o bölgede kullanmadın, peki neden o bölgeye adam alıyorsun.. ceyhun marceden daha mı iyi.??

şimdi de musampa... adamı oyuna alınca ön libero oynatıyor.. allah selamet versin.. kim nerenin adamı değilse orada oynuyor..
                      ve sonunda satıldıktan sonra biz arkalarından ağlıyoruz..
                      bugün marce tek başına wolfsburg u taşıyor..

yarın musampa da gider bi takımı taşır..
                      marce kadar olmasa da etkisini belli eder.. biz de oturur kara kara düşünürüz...

Yorum

• Harbi güzel konuya değinmişsiniz. Musampa bugun tam bir İngiliz futbolcunun yaptıklarını yaptı. Yere paralel 2-3 metre yükseklik tam ayağa mükemmel paslar. Bu adam formsuz olsun ama böyle paslar atmak için oynasın. Topu ayağına aldığında top yapışıyor ayağına.

Ama bunun adı futbol.. Mustafa'lar , Hasan'lar, Ömer'ler, Celaleddin'ler için.. Tabi Musampa'larda oynayabilir.
                        Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                        iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                        “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                        Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• musampa hala iddaliyim istikrarli oynasin bir gokdeniz kadar olur. su kel ziya gitsede satilmasa su adam yaa
                          13 Vitor Hugo

Yorum

ziya doğan mantığına göre musampayı oynatman için gökdeniz-yattara-umut-ceyhun 4 lüsünden birini kesmen lazım..
                            çünkü mantalite efendi bunların hepsine forwet diyor..
                            musampa da sol açık.. o yüzden ziya felsefesine göre o da forwet...
                            bu 4 adamı kesemeyeceği için garip gurup ucube mantalitesine göre 5. forwet olarak paçası sıkışınca ersen martini oyuna sokuyor..

bu kafa ile musampa gibi topçuya yer açılamaz zaten bu takımda...

marcelinho serbest oynayan oyuncuydu, sol kanada kilitledi.. halbuki bizim eksikliğimiz serbest adamdı...
                            marce satılınca yerine ceyhun alındı.. neden???
                            elinde marce varken o bölgede kullanmadın, peki neden o bölgeye adam alıyorsun.. ceyhun marceden daha mı iyi.??

şimdi de musampa... adamı oyuna alınca ön libero oynatıyor.. allah selamet versin.. kim nerenin adamı değilse orada oynuyor..
                            ve sonunda satıldıktan sonra biz arkalarından ağlıyoruz..
                            bugün marce tek başına wolfsburg u taşıyor..

yarın musampa da gider bi takımı taşır..
                            marce kadar olmasa da etkisini belli eder.. biz de oturur kara kara düşünürüz...
                            haklısın abi ne diyim.. ama musampa, gökdeniz, umut, ceyhun, yattara arasında tercih yapılacaksa hiç düşünmeden bu kişi musampa olur bence... belki bi ihtimal ceyhun kesilebilir çünkü onunda sağı solu belli olmuyor...
                            sürmene

Yorum

• başlığı açan musampa -yattara-gökdenizin yanınada ceyhunuda koysaydı
                              ben o zaman ceyhun derdim.
                              bence eğer musampa 2...3 maç oynatılırsa ceyhundan daha yararlı olabilir.
                              adam pas atmıyor ya.
                              sizce asi ve bencil ceyhunmu yoksa gelecek haftalarda aralıksız 3 maç 90 dakika oynamış musampamı?
                              T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• Yattaraaa ölene kadar oynamalı..(Allah gecinden versin)....

Gökdeniz ve Musampa acilen satılmalı...
                                A.Ersoy...Tutkumuz,heyecanimiz,vazgeçilmezimiz.....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X