Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yattara-Gökdeniz-Musampa... Hangisi yedek oturmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• hiç biri yedek kalmasın, illa yedek aranıyorsa (kadro dışı bile kalabilir ) ziya doğan ve yönetim
    TSira- Şükran
    "Ne mutlu "insanım" diyene. Ne mutlu "Türk'üm" diyene. Ne mutlu "bordooo" sesine "maviiii" diyerek karşılık verene."

Yorum

• İlk olarak m@rdi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      hiç biri yedek kalmasın, illa yedek aranıyorsa (kadro dışı bile kalabilir ) ziya doğan ve yönetim
      +1967596346531 BİLMEM KAÇ İŞTE

Yorum

• bu takımda kimler oynatılmadı
        MUSAMPA YATTARA CEYHUN
        ceyhun ve musampa ya bi nebze kzımasak yattara ve szymek i bu adam nasıl yedek bıraktı sanki takımda bu 4 oyuncudan daha yeteneklileri oynatıyor m.keçeli hasan ....
        "Hayatta Yegane Üstünlüğüm Türk Doğmaktır" K.Atatürk

Yorum

• Hasan Keçeli Ufukhan Tolga Hüseyin Hasan yedek oturmalı.Gerisi oynamalı.Hatta Onlar yedekte oturmasın.Maçlara 11 kişi çıkalım.
          Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler memleketi olamaz.
          K.ATATÜRK

Yorum

• ah be ziya bu takım senden ne çekio bu taraftar bu oyuncular hep senden çekioruz sadece taraftar deil futbolcular bile futbola küstü

Yorum

• musampa yedek oturmalı bence her maç her maç oynanmazki kardeşim.
              Yeni başkan yeni hayaller!!!

Yorum

• İlk olarak tsmusampa61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                musampa yedek oturmalı bence her maç her maç oynanmazki kardeşim.
                Birazda Keçeliyi izlemek istiyoruz artık.
                Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler memleketi olamaz.
                K.ATATÜRK

Yorum

• musampayı görmekten bıktım ben de... yeter yedeğe çeksin artık şu adamı...
                  keçeli diye bi star varmış erdemk67 nin söylediği gibi.. niye oturuyor kenarda kardeşim.. oynatsın da hoca biraz gözümüzün pası silinsin..

Yorum

• İlk olarak desertstrom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    musampayı görmekten bıktım ben de... yeter yedeğe çeksin artık şu adamı...
                    keçeli diye bi star varmış erdemk67 nin söylediği gibi.. niye oturuyor kenarda kardeşim.. oynatsın da hoca biraz gözümüzün pası silinsin..
                    ben de 99 ve 85 numaralı starları izlemek istiyorum oynatır mı acaba nerde bizde o şans

Yorum

• Baska her seyini, her turlu korkakligini, sabit fikirliligini gectim, sirf bu adamlari yedek biraktigi icin kovulmali Ziya Dogan ama nerdeeeee? Boyle yonetime boyle teknik direktor ve boyle tepkisiz taraftara, tepkisiz kitleye boyle yonetim ve boyle teknik direktor.

Yorum

• Marce de gittiği için ve de en önemlisi yerine oynayacaklar Hasan, Mustafa, Ferhat olacağı için üçü de yedek olmamalı.

Yorum

• Hangisi diye sormak bile abes kardeşim Bunların yanına birde Ceyhun'u ekleyip hepsini sahaya sürmek lazım da bizim titreğin inadı inat, ispatlayacak hala 4 stoper 3 ön liberolu sistemciğini bizlere ya.
                          En son My tarafından düzenlendi; 18.04.2007, 10:19.
                          Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                          Murat

Yorum

• eğer ziya cesaret edebilirse,
                            şu yedek bıraktığı adamlara karşı sıradan bir teknik adamla kendi 11'i bir karşılaşsın bakalım sonuç ne oluyor. ilk 11 hezimete uğradığında ziya yine sakatlıkların arkasına sığınır ama olsun dengeli ve dengesiz takımları bir görsek. hata sıradan teknik adamada gerek yok bmn'den biriside kadroyu oluşturup çıkarabilir.
                            BIZLEDE AYNI MESAFEYE GELENE KADAR
                            ÜLKERE HAYIR

Yorum

• hiç biri tabi soru mu bu ilk kez böyle bir başlık görüyorum

Yorum

• ayıptır arkadaşlar keçeli varken musampa oynarmı hiç

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X