Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yattara-Gökdeniz-Musampa... Hangisi yedek oturmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bu başlık yanlış açılmış ama
    ziya doğana göre açmamız lazımdı
    hangisi yedek oturmalı değil hangisi oynamalı olacaktı
    gökdeniz oynuyo doğru seçim ziya doğandan

Yorum

• Bu sorunun cevabını Ziya Doğan çoktan vermiş. Bizim cevap vermemiz hiçbir şeyi değiştirmeyecek sanırım....

Yorum

• bence yattara-gökdeniz-musampa-ceyhun 4üde oynamalı.kulübede iyi bir hücum futbolu oynatan teknik direktör ayakta durmalı.ziya doğan denilen şahsiyet çok istiyosa tribünde oturmalı
        HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009

Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...

Yorum

• musampa topçu flan değil..
          sürmene

Yorum

• İlk olarak nicotine61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            musampa topçu flan değil..
            Nerde gördün oynarken?Ben antremanlardaki çift kale maçlarda bile göremedim onu.
            Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler memleketi olamaz.
            K.ATATÜRK

Yorum

• İlk olarak erdemk67 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Nerde gördün oynarken?Ben antremanlardaki çift kale maçlarda bile göremedim onu.
              espri yapiyor arkadasimiz. Yoksa???
              TRABZONSPOR

Yorum

• Ücü de yedek kalacak oyuncular degil bana göre.
                Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• hiç biri sadece ziya doğan
                  BMN l TRABZON

Yorum

• musampa alıstı zaten yedek kulubesı evı gıbı oldu ama yattara ve gokdenız arasında tercıh yapmak zor
                    BaKma ÖyLe Sessiz Durduğuma Yüreğimde Fırtınalar Kopuyor Sebebi ne senin varlığın ne de Yokluğun sebebi benim sana duyduğum....BÜYÜK TRABZONSPOR AŞKI

Yorum

• İlk olarak nicotine61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      musampa topçu flan değil..
                      niye seninle tek kale maç mı yapıyo?nerden biliyosun?kaç kere adam gibi ziledin?
                      yada o kadar kariyerli bir adamı böyle aşağılayabiliyosan kim topçu onu söyle de aydınlat bizi?
                      lütfen kelimeleri seçerken dikkat edelim.hele ki böyle oyuncular hakkında.
                      mustafa keçeeli,hasan,hüseyin değil.musampdan bahsediyoruz
                      HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009

Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...

Yorum

• musampaya haksızlık yapıldığını tahmin ediyorum,adamı bi 90 dk oynat ya,bukadar inat olmaz bi hocada,keceliye her mac 90 dk tehamül ediyosun ,bikerede musampayı oynat ya
                        Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                        Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Hangisi yedek oturmalı?

Bozuk para harcar gibi milyon dolar harcadığı halde, becerip dengeli bir kadro kuramayanlar yedek oturmalıdır. Hatta kovulmalıdır. Hatta Antartikaya gönderilip, Trabzonla ilişikleri kesilmelidir..
                          SADECE DİK DURAN, CESUR BİR TRABZON..

Yorum

• Hangisi yedek oturmalı?

hicbiri haketmiyor kulübede oturmayı
                            ziyanın işine akıl ermez artık kendisinden bir beklendim yok
                            umutlarım ve ben vazgeçilmez intahar eylemlerinde....

Yorum

• hakketten üçü bi arada oynasa da bi izlesek ..ben musampanın hayranıyım daha doğru dürüst izleyemedik adamı
                              BMП TЯΛBZOПGЦLDΛΚ FOЯZΛ ΚΛЯΛΣLMΛS

Yorum

• hepsi oynamalı ama üçünden biri kesilecekse bu musampadır.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X