en formsuz (en formsuz diyorum cunku suan hepsi formsuz) olan oturur bu kadar basit.. simdilik en formsuzu bence syzmek
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yattara-Gökdeniz-Musampa... Hangisi yedek oturmalı?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
bence hepsini oynatabilecek bi hoca yeryuzunde yok. hiç kimse okadarriske girip 4 ofansif ortasaha oyucusunu oynatmaz.
bence ersen tek arkasında 3 tane ofonsif ortasaha ile oynasak ii olur. ama bunlardan kesinlikle 2 si yattara ve marcelinho olmalı. yani bi hafta şimek bi hafta gökdenizide kesse en mantıklısı."Bizi asagiya çekmeye çalismayin. Bize tutunun, biz sizleri yukari tasiriz." Özkan Sümer
BMN l TRABZON
Yorum
-
kesinlikle sana katılmıyorum şu anda takımda hasan kadar mücadele eden bi tane daha adam yok tekniği zayıf olabilir çok daha iisini alırsak ki bu sene bu mümkün değil baksanıza 3 aydır bi sol kanat alamadık hüseyine gelince şu an biraz formsuz olabilir ama milli takımda oynayan bi oyuncu olduğunu unutmayalım hem takımda başka ön libero da yok biz önce bi kaleci sağ bek sol kanat alalım da hasan hüseyini sonra düşünürüzİlk olarak canh55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehasan hüseyin in yerinde appiah aurelio oynuyor fenerde. eğer amacın 5.lik için mücadele etmemizse koy oraya hasanı hüseyini. ama eğer amaç 5.likse benim bu forumda işim yok....senin de olmaması lazım trabzonun hedefi 5. lik değil. adam yok orda diyeceksin o zaman o bölgeyi boş bırak ama hasan hüseyini koyma gözünü seveyim
oflu fanatik
Yorum
-
Şu andaki form durumları itibarıyle Şimek kesilebilir.Fakat bu formuyla bile adamı Polonya'da oynadığı ön libero oynatmamız gerekiyor.Böylece hem üzerindeki baskı kalkar hemde akıllı bir ön liberoya sahip oluruz.Fakat hoca sanılan şahıs adamı sol kanatta köreltmeye uğraştığı için şimdi orta sahada bile acemice dolaşıyor,yerini kaybediyor Şimek.Üstün form düzeyi ile pekala dördüde oynayabilir.Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.
Yorum
-
Katılıyorum...Bence derhal gönderilmeli...İlk olarak LORDOFLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar ligin başınan beri trabzonun tüm maçlarını izledim...bu formayı haketmeyen biri war..oda symek...bi insan bu kadar mı kötü olur
Yorum
-
bu şimekin sorunu ne kimse ilgilenmiyor mu bu adamla, gitmek mi istiyor satılsın gitsin kalmak mı istiyor adam gibi oynasın o zaman, kimse ilgilenmiyor mu bu topçularla...bir lafa bakarım laf mı diye,
bir de söyleyene bakarım 'adam' mı diye...
Yorum
-
yaw dostlar niye böyle bi başlık açıyonuz anlamadım işte hepside süper topçu, hapside oynasın valla, her maçtada şanssız olacak diilya bu takım, inşallah bu hafta başlıyor trabzon şov.. biraz destak olalım topçulara..yok bir sitemim hayatta hersey kısmet...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum