İlk olarak batugol tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yattara-Gökdeniz-Musampa... Hangisi yedek oturmalı?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
................Tolga.............
....stepanov...f.akyel....cello
..................Hüseyin...................
yattara..Hasan..symek...murat ocak
............gökdeniz.......
..........kaliteli bir forvet..............
böylece hicbiri yedek kalmaz, korkak futbolu birakip saldiran bir kadro kurmanin zamani geldi.
Yorum
-
Symek ayaginin sakatliginin ardindan, maclara asilmayi birakti. Herhalde oda kendi kendine dedi ki eger ayagim bir daha kirilirsa, trabzon icin gelecegimi feda etmis olurum. Onun icin en ufak foul hareketlerine bile hakeme itiraz ediyor ve basabas mucadeleyi birakiyor. Bu adamin gonderilmesi lazim. Bu yil keske gonderilse idi.
Yorum
-
--------------------------------------------------------------------------------
yeni bi kaleci şart
bi sağbek stepanov erdinç murat
hasan hüseyin
yattara marcelinho bi solbek
ersen martin
arkadaşlar dün akşam yazdığımı tekrar yazıyorum şimek ve gökdeniz yedek beklemeli ayrıca benim sayın oflu başkanımızdan hemşehrisi olarak özel bi isteğim var tanıyanınız varsa iletsin
KOV ŞU LAZARONİYİ NOLUR...oflu fanatik
Yorum
-
hasan hüseyin in yerinde appiah aurelio oynuyor fenerde. eğer amacın 5.lik için mücadele etmemizse koy oraya hasanı hüseyini. ama eğer amaç 5.likse benim bu forumda işim yok....senin de olmaması lazım trabzonun hedefi 5. lik değil. adam yok orda diyeceksin o zaman o bölgeyi boş bırak ama hasan hüseyini koyma gözünü seveyimİlk olarak yusufemrah tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle--------------------------------------------------------------------------------
yeni bi kaleci şart
bi sağbek stepanov erdinç murat
hasan hüseyin
yattara marcelinho bi solbek
ersen martin
arkadaşlar dün akşam yazdığımı tekrar yazıyorum şimek ve gökdeniz yedek beklemeli ayrıca benim sayın oflu başkanımızdan hemşehrisi olarak özel bi isteğim var tanıyanınız varsa iletsin
KOV ŞU LAZARONİYİ NOLUR...
Yorum
-
.............marchelinho.............ersen martin.............
sol.....................gökdeniz.........................yattara
......................oyun kurucu.................................
murat.............stephanov.........erdinç..............fatih
..............................kaleci..................................En son canh55 tarafından düzenlendi; 22.08.2006, 01:09.
Yorum
-
hüseyin , hasan ,jefferson , bu takımda oynayacak futbolcu değil bence derhal satılmalılar, yerlerine de adam akıllı bır futbulcu alınmalı , olmazsa bu sene geçti gibi görünüyor yerlerine paftan takviye yapsınlar....Delinse yer, çökse gök yansa kül olsa dört yan,
Yüce dileğe doğru yine yürürüz yayan.
Yıldırımdan tipiden kasırgadan yılmayan,
Ölümlerle eğlenen tunç yürekli Türkleriz…
Yorum
-
Siz gol yememeyi nasıl düşünüyorsunuz? Top kesmeyi pres yapmayı? Rakip topla her çıktığında karşısında bizim acemi defans.. Maçlar çok gollü, seyir zevki yüksek maçlar çıkarırız artık..İlk olarak ts_kolik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDün akşam tv8'i fazla seyretmiş sanırım başlığı açan arkadaş.Bu adamların 4'üde bal gibi oynar.Hemde öyle böyle değil önlerine de çift forvet koyarak oynar.Bu kadar basit.
Sinan Engin'i fazla seyretmeyin derim ben.
Nasıl gol atmayı düşünüyorsunuz Allah aşkına...SADECE DİK DURAN, CESUR BİR TRABZON..
Yorum
-
Bal gibi de oynar.. eğer sinan ın dediği doğru olsa ondan ala tek. adam mı olurdu.. ağzı olan afkuruyo..@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
hiçbirisi kenarda oturmamalı ya böyle şeymi olur normalde 1 tane olması lazımmış. ne alaka ya.
kalite kaleci
ufukhan stepanov fatih celo
yattara szymek marcelinho gökdeniz
umut ersen
(forvete extra süper 4-5 milyon doları gözden çıkararak fırsatçı bir adam lazım
Yorum
-
elbette hiçbiri yedek oturmamalı, başlık (yanlışlıkla da olsa) tam yönetimin istediği gibi olmuş, zaten Yattara ve Szymek'i de gönderseler misyonları tamamlanmış olacak, nede olsa hedefleri takımı KÜME DÜŞÜRMEK. Önce bu boş teneke, kan emicilerde kurtulmak sonra da adam gibi bir hoca bulmak lazım, adam olan takımın bu en kaliteli 4 oyuncusunu her şekilde oynatır ve kazanır
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum