Bu soruyu taraftara kim soruyor ki? Bence bo$a kafa yoruyorsunuz. Bu i$i yapsin diye oraya maa$li adam alindi, kadroyu o kurar.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yattara-Gökdeniz-Musampa... Hangisi yedek oturmalı?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Burdan çıkan sonuç o.Acı ama gerçek bu heralde.İlk olarak O_F_L_U_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegökdenizi unuttun
Yorum
-
Szymek keşke olsada yedek otursa. Keşke olsa ;'(Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
Kardeşiğm ben bu kele boşuna kızmıyorum yedi güzelim topcuları...Şimdi gelid Yattara,Ceyhun ve Musampa'ya...İlk olarak OFFLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemarclinhonun son maçı izledim 2 gol attı 2.golü süper.Gerçekten dünya yıldızıymış
Yorum
-
İlk olarak FcTRABZONSPOR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKardeşiğm ben bu kele boşuna kızmıyorum yedi güzelim topcuları...Şimdi gelid Yattara,Ceyhun ve Musampa'ya...
Musampa?
Who is Musampa?
Bizim kadroda öyle bir Futbolcumu vardi?
Ben görmedimde
Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
İn the yedek kulubesiİlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMusampa?
Who is Musampa?
Bizim kadroda öyle bir Futbolcumu vardi?
Ben görmedimde
Adama mustafafa keceliye verdiğin sansın % 1 'i verse sol acık sorunu denen bir sorun ortadan kalkacak...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum