Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Pletikosa Trabzonspor'da!

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Pletikosa Trabzonspor'da!

PLETİKOSAYI sezon sonuna kadar kiralamışızz...
    beğenirsek 2 milyon avroya bonservisini alma hakkımız var...
    kaynak trt2....
    Alper PEKEN
    Trabzon/Çarşıbaşı/Kavaklı......Kocaeli/Gölcük/Kavaklı

haydaa
    neyse hayırlı olsun aga resmi sitede bişe yok nerden aldın acaba haberi??
    ...anti-klişe timi...

Yorum

haberin kaynagini yazarsan iyi olur tunganyan. Yoksa bu basligi kesinlesene kadar kapatmak zorunda kalacagim .
      tesekkurler.
      Kücük beyinlerin yönettigi büyük takimdir, Trabzonspor!

Yorum

CİDDİ misin hadiya inşaallah doğrudur kurtulduk jeffersondan
        kaynak trt ise doğrudur trt de sallama yaparsa kime güvenizcez biz şimdi

bu arada 21.50 de italya :hırvatistan maçı var
        En son champions tarafından düzenlendi; 16.08.2006, 18:28.

Yorum

Haberin kaynağı TRT.
          Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.

Yorum

İlk olarak murat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            haberin kaynagini yazarsan iyi olur tunganyan. Yoksa bu basligi kesinlesene kadar kapatmak zorunda kalacagim .
            tesekkurler.
            TRT 2 Spor haberleri.....valla trt 2 de yalan söylemez heralde...ama istiyosan da kapat....ben trt de izledim sizlede paylaştım kafamdan uydurmadım yanii...
            Alper PEKEN

Yorum

jeffersondan kurtulduk ama o zaman Faruk KANCA neyi aramaya gitti__?
              Yani alex,wagner,miniero,juliano dan herhangi biri değilde pletikosa mı?
              Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

İlk olarak RMZTS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                jeffersondan kurtulduk ama o zaman Faruk KANCA neyi aramaya gitti__?
                Yani alex,wagner,miniero,juliano dan herhangi biri değilde pletikosa mı?
                o zmn sol kanat iptal bunlar ne yapıyor anlamış değilim
                ...anti-klişe timi...

Yorum

buarada kafamı karıştıran birşey var...eğer pletikosayı aldıysak 1 yabbnncı hakkımız vardı ya jefferson gittii,yada alex(yada alternatifi (!) ) hayal oldu!!!
                  Alper PEKEN

Yorum

zaten bi hakkımız vardı hala bi hakkımız var en azından kaleyi sağlama aldık eğer doğruysa tabi

Yorum

Valla Bence Resmi Sitede Haberi Görmedikten Sora Heycan Yapmanın Bi Anlamı
                      Yok. Bunu Baslığı Acan Arkadasa Güvenmedimden Dil Trtye de Güvenmediğimden Söylüyorum

Yorum

yaw arıyorum tarıyorum böle haber yok...nası iş bu yaw..
                        e o zaman lazaroniyede yol göründü..takım karıştı...ehehehehe..ulen ne ilginç takımız..lazaroni eğer kaleci alırlarsa bu yönetimin bileceği iştir ben kesinlikle talep etmedim ve ihtiyacımda yok demişti...
                        hüsnü özkara t.d. olur..marselinho vatandaşı gittii die yamuk yapabilir
                        tolganın önü kapanır..valla brezilya dizisi gibi takımız..başrolde farukinho kancos eğer doğruysa ii bi transfer yapıorus ama sevinemiorus dalgaya alıoruz.. vay anam halimize
                        O Kupa Buraya Gelecek....

Yorum

eger yönetim kaleci almışsa büyük hata yapar .. kalecilerimiz iyi boşuna pra ve kontenjan dolduruyorlar yazık ki ne yazikkkkk
                          Trabzonspor

Yorum

Yabancı kontenjanını hocayı göndererek açacakmışız arkadaşlar
                            Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.

Yorum

büyük ihtimal jefferson gönderilcek..yoksa kanca boşuna orda kalmış olcakk..yada yattara hemen türk statüsünde oynanamya başlıcakk..öbür türlüsüne pek ihtimal vermiyorum yani son yabancı hakkını kaleciden yana kullanmak gibi bi olay oolmamıştırr..büyük ihtimal gitti jefferson!!!yada harunun dediği gibi lazaroniyi yolladık
                              Alper PEKEN

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                              Yükleniyor...
                              X