Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor mar??...

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzonspor mar??...

yav arkadaslar bilmiyom ama sarkilari dillere düsen bir sürü trabzonsporlu sanatçimiz var volkan konak, fuat saka, rafet el roman bunlar ilk aklima gelenler süper sarkilari var sirasi gelmedi mi sizce de trabzonun çizgilerine yakisacak taraftari futbolcuyu kendine getirecek bir mars besteleyecek bir babayigit

bu arada hakkini yemeyelim ktü deki ögrenci arkadasimizin sarkisini da çok begendim,,

gündem biziz, gündemi biz belirlemeliyiz eziklerde böylece altlarina ördek alarak gezerler selamlar sevgiler

ya bu ktü li arkdasin yaptigi sarki nerde allah askina çok merak ettim...Net de Yokmu ?
    Temiz Futbol istiyoruz !!! İnadına TrabZonSpor İnadına Şampiyon !!!

Yorum

İlk olarak hakantpl tarafından gönderildi
      ya bu ktü li arkdasin yaptigi sarki nerde allah askina çok merak ettim...Net de Yokmu ?

imzaaaaaaaaaaaa
      *
      * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

ktü ögrencilerin sarkis da ne bende mrk ettim

ayrica marslar, sarkilar gerçekten önemli artik yaraticilik vakti geldi!!!
        Delikanli Adam Kanatli Takim Tutmaz !!!

Yorum

Kardesler bir yerel kanalda dinlemistim....Rap tarzinda çok güzel bir mars olmustu bilen veya duyan var mi?....

Yorum

Kazim Koyuncu Trabzonspor için çok bomba bir mars yaziyor imis yakinda çikar piyasaya..
            Bu sehir Senin ile Yatip Kalkiyor 20 Yildir Senden Tek sey Istiyor
            Bordo ile Mavi Kefenim Olsun TRABZON\'um Bu sene Sampiyon Olsun..

Yorum

İlk olarak CilginGenc tarafından gönderildi
              Kazim Koyuncu Trabzonspor için çok bomba bir mars yaziyor imis yakinda çikar piyasaya..

yeni trabzonspor kasetinde butun karadenizli trabzonsporlu sarkicilarin eski sarkilarindan trabzonspor sarkilari yapilmis sadece kazim koyuncu yeni sarki yapiyor.

sarkinin ana müzigi hazir bizden söz yazmamiz istendi elimizden geldigince biseyler karaladik ve kazim abiye verdik bakalim nasil olacak.

sarkinin ana müzigi çok iyi çok saglam ama yazilacak sözler çok önemli...

bu arada bu yeni kasetle ilgili bazi duyumlar aldim bunlar beni rahatsiz etti ama neyse

Yorum

bekliok guzel bisi olur insallah

Murdar bir halden muhteşem bir maziye kanatlanmak gericilikse, her namuslu insan gericidir...
                Trabzon icin olmeli, Trabzonspor icin harp etmeli...
                Mustafa Korkmaz

Yorum

O dediginiz rap sjarkisini size haftaya iletebilirim, yalniz nasil iletecem ?msn den yapariz, saygilar, haftaya gelecekte ondan yani, yoksa daha erkende iletirdim... sewgiler...

Yorum

Beraber yazariz bir mars dostlar.. Siir yaziyorum ayni zamanda raple de ugrasiyorum söz yaziyorum ve söylüyorum.gerekli ve yeterli muzik programlarindan anlayan arkadaslarla süper isler çikartiriz seve seve yaparim ben ...[img]smileys/smiley32.gif[/img]
                    bize her yer trabzon...

Yorum

Mavi Tv ile görüstüm. KTÜ lü arkadasin Trabzonspor için yapmis oldugu 5-6 civarinda marsi varmis. TV de yayinlanan video klipler icin bizlere yardimci olunmasini istedim. Yetkili Hakan ve Halil bey'mis. Kendilerine not biraktim.

Hakan ve Halil bey ; klipleri buradan bizlere sunabilirsiniz..
                      Taraftarlık ; Geçim kaynağı değil , Yaşam kaynağıdır ...
                      Fırtınasız denizde , herkes Kaptan ...

Yorum

trabzon için çok güzel seyler var bence kazim abi bu isi bir an önce bitirmeli

seninle biz 1967 de dogduk

inan seninle bu yola bas koyduk

hedefimiz sampiyonluk

bitsin artik yirmi yillik bosluk

beceremedim galiba ama sadece denedim
                        SEYYAH ALI

Yorum

yapilacak mars oyle senin yaptigi9n gibi 20 yillik hasretten falan bahsetmeyecek

çunku o 20 yillik hasret bu yil biterse (ki bitecek) sarki çöpe..[img]smileys/smiley2.gif[/img]

Yorum

Trabzonspor büyüktür.
                            Baskalari ile ugrasmak kendinle ugrasmaktan daha kolaydir.
                            Kobra

Yorum

İlk olarak Panther tarafından gönderildi
                              Beraber yazariz bir mars dostlar.. Siir yaziyorum ayni zamanda raple de ugrasiyorum söz yaziyorum ve söylüyorum.gerekli ve yeterli muzik programlarindan anlayan arkadaslarla süper isler çikartiriz seve seve yaparim ben ...[img]smileys/smiley32.gif[/img]

Aslinda Müzik Altyapisindan Anlayan Birinle bu is olur ts mars olmasada sein güzel tezahürat yapariz müzük tarzinda u sülüklere beste yapariz.. sen kendin hic kayit demo felan yapamazmisin siteye koysan ?
                              Sadece \'\' 5 \'\'

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X
                              WhatsApp Resmi İletişim