Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Kayseri'ye Gidiyoruz (Gurbetçi Gençler)

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

hüseyin kardeş size şimdiden hayırlı yolculuklar.ben Trabzondayım burdan giden olursa gelirim.az önce biri beni aradı sanırım numaramı sen vermiştin uykulu idim.neyse herkese selam söle benden

Yorum

kayseriden iletiyorum bileti aldım yanlız 10 ytl haberiniz olsun
      ...anti-klişe timi...

Yorum

kalearkası 5 deilmiydi yawwww

Yorum

kalearkası kısmına girmiyor kardes misafir takım bölümü
          En son Oğuzhan Görkan tarafından düzenlendi; 26.08.2006, 16:19.
          ...anti-klişe timi...

Yorum

allah belasını versin yaz okulunu, ne ümitlerle beslemiştim kendimi. son final maalesef cumartesi sabahı.. ben böle okulun geçmişini..... neyse arkadaşlar, inş. yeterince kalabalık olursunuz da, izlerken gururlanırız...
            OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)

Yorum

yine 2000e yakın taraftarımız olur...
              ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

arkadaşlar herkezden özürdiliyorum gelıp gelemıcem konusunda ararım demiştim ama inanın arama fırsatı bulamadım pazar sabah 8 de istanbulda olmam gerek oyuzden kendimi riskke atamadım işim önemli olmasa kacırmazdım tekrar özürdiliyorum inşallah birdakı maca gideriz bende kendimi afffettiriim
                __________________SÜRMENE'Lİ______________________

Yorum

İlk olarak mercanli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  arkadaşlar herkezden özürdiliyorum gelıp gelemıcem konusunda ararım demiştim ama inanın arama fırsatı bulamadım pazar sabah 8 de istanbulda olmam gerek oyuzden kendimi riskke atamadım işim önemli olmasa kacırmazdım tekrar özürdiliyorum inşallah birdakı maca gideriz bende kendimi afffettiriim
                  istanbul geliyor mu ki dün beni 2 kez aradılar kayserinin otobüs şirketlerini sordular birde kayseriye trenin olu olmadığını gelceklermi acaba
                  ...anti-klişe timi...

Yorum

evet ist. dan arkadaşlar geliyo bende gelicektimde iş yerinde ki yoğunluktan dolayı gidemedim

Yorum

evet ist. dan arkadaşlar geliyo bende gelicektimde iş yerinde ki yoğunluktan dolayı gidemedim
                      su an yoldalar o zmn hadi hayırlısı
                      ...anti-klişe timi...

Yorum

evet kardeşim öyle olması gerekiyo inşallah sağsalım gider gelirler..
                        ALLAH utandırmasın

Yorum

evet kardeşim öyle olması gerekiyo inşallah sağsalım gider gelirler..
                          ALLAH utandırmasın
                          aga bunlar ne ile gelcek bi otobüs sordular bi de tren?
                          ...anti-klişe timi...

Yorum

İlk olarak X-factor tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            aga bunlar ne ile gelcek bi otobüs sordular bi de tren?
                            ufak otobus tutmuşlar galıba hanı 29 kişilik varya ondan galıba bilgim yok şimdide arıyorum da teli kapalı. ulaşınca son bilgileri vericem

Yorum

ufak otobus tutmuşlar galıba hanı 29 kişilik varya ondan galıba bilgim yok şimdide arıyorum da teli kapalı. ulaşınca son bilgileri vericem
                              tmm aga buluştum onlarla pankartı da çaldım
                              görüşmek üzere
                              ...anti-klişe timi...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                              Yükleniyor...
                              X