hüseyin kardeş size şimdiden hayırlı yolculuklar.ben Trabzondayım burdan giden olursa gelirim.az önce biri beni aradı sanırım numaramı sen vermiştin uykulu idim.neyse herkese selam söle benden
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Kayseri'ye Gidiyoruz (Gurbetçi Gençler)
Daraltma
X
-
kalearkası kısmına girmiyor kardes misafir takım bölümüEn son Oğuzhan Görkan tarafından düzenlendi; 26.08.2006, 16:19....anti-klişe timi...
Yorum
-
allah belasını versin yaz okulunu, ne ümitlerle beslemiştim kendimi. son final maalesef cumartesi sabahı.. ben böle okulun geçmişini..... neyse arkadaşlar, inş. yeterince kalabalık olursunuz da, izlerken gururlanırız...OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)
Yorum
-
yine 2000e yakın taraftarımız olur...''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
Yorum
-
arkadaşlar herkezden özürdiliyorum gelıp gelemıcem konusunda ararım demiştim ama inanın arama fırsatı bulamadım pazar sabah 8 de istanbulda olmam gerek oyuzden kendimi riskke atamadım işim önemli olmasa kacırmazdım tekrar özürdiliyorum inşallah birdakı maca gideriz bende kendimi afffettiriim__________________SÜRMENE'Lİ______________________
Yorum
-
istanbul geliyor mu ki dün beni 2 kez aradılar kayserinin otobüs şirketlerini sordular birde kayseriye trenin olu olmadığını gelceklermi acabaİlk olarak mercanli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar herkezden özürdiliyorum gelıp gelemıcem konusunda ararım demiştim ama inanın arama fırsatı bulamadım pazar sabah 8 de istanbulda olmam gerek oyuzden kendimi riskke atamadım işim önemli olmasa kacırmazdım tekrar özürdiliyorum inşallah birdakı maca gideriz bende kendimi afffettiriim...anti-klişe timi...
Yorum
-
su an yoldalar o zmn hadi hayırlısıİlk olarak mercanli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleevet ist. dan arkadaşlar geliyo bende gelicektimde iş yerinde ki yoğunluktan dolayı gidemedim...anti-klişe timi...
Yorum
-
aga bunlar ne ile gelcek bi otobüs sordular bi de tren?İlk olarak mercanli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleevet kardeşim öyle olması gerekiyo inşallah sağsalım gider gelirler..
ALLAH utandırmasın...anti-klişe timi...
Yorum
-
ufak otobus tutmuşlar galıba hanı 29 kişilik varya ondan galıba bilgim yok şimdide arıyorum da teli kapalı. ulaşınca son bilgileri vericemİlk olarak X-factor tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaga bunlar ne ile gelcek bi otobüs sordular bi de tren?__________________SÜRMENE'Lİ______________________
Yorum
-
tmm aga buluştum onlarla pankartı da çaldımİlk olarak mercanli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleufak otobus tutmuşlar galıba hanı 29 kişilik varya ondan galıba bilgim yok şimdide arıyorum da teli kapalı. ulaşınca son bilgileri vericem
görüşmek üzere...anti-klişe timi...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum