Trabzonspor Hazirlik Kampi Org.

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • kelkitli29
    • 29.05.2004
    • 2441
    • Almanya

Trabzonspor Hazirlik Kampi Org.

Haydi Almanya

Hazirlik maclarina dolalim. Ben 15 Temmuz Cumartesi günü Schwarzachdaki Austria Lustenau macina gitmeyi planliyorum. Burada herkes hangi maca gidebilecegini yazsinki bulusabilelim. Schwazachdaki maca iki kisi gelecegiz büyük ihtimal. Ansbach, Ulm ,Memmingen, Lindau yol üstünde. Eger oralarda usaklar varsa arabamda bir kac kisilik yerde olacak. Yanliz bilet isini oraya erken gidebilecek biri varsa o halletmeli. Haydi usaklar Trabzonsporu her zaman göremiyoruz.
    Ben Asyada büyüyen, Avrupaya yürüyen TÜRKÜM. Krallara bas egdiren, kiliselere hilal ve yildiz giydiren TÜRKÜM!!!
    Ben daglarda gemi gezdiren, kilicina bas egdiren TÜRKÜM. Ben OSMANLININ torunuyum - TÜRKÜM.
  • selcuk
    • 29.05.2004
    • 27757
    • Amasya

bende viyanadan schwarzach gitmeyi düsünüyorum

bide bu salzburgdaki schwarzach mi vorarlbergtakimi ama yani 2.si olamali cünkü o takimda vorarlberg takimiEdited by: selcuk
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• yunuso
      • 29.11.2004
      • 78
      • arastirma gorevlisi

Ya arkadaslar, su an ben de almanyadayim tesaduf, 1 ay daha burdayim,
      bielefeld de oldugumdan ve ogrenci oldugumdan (garibanim) kampa cok
      istediysem de gidemedim, buraya 8 saat. Ama hazirlik maclarindan birine
      gelmek istiyorum, ozellikle bana yakin olabilecek bir yer, bu nedenle
      hazirlik mac programini bilen varsa lutfen buraya yazsin...

eyvallah..

OFLUYUNUS

Yorum

• Nytre
        Trabzonspor Kongre Üyesi
        • 31.05.2004
        • 10231
        • Trabzon

stadin dolacagini umuyorum...

bmn ile ilgili bir bayrak pankart var mi acaba?
        ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• Naim

İlk olarak yunuso tarafından gönderildi

eyvallah..
          Hazırlık maçlarının tarihleri kesinleşti
          Takımımızın Almanya?da kamp yapacağı süre içerisinde oynayacağı hazırlık maçlarının tarihleri belli oldu.

Buna göre ekibimiz 8-12-15-17-19 ve 21 Temmuz?da Almanya?da hazırlık müsabakaları yapacak.

8 Temmuz?da Weingarten?de FC Winterthur (İsviçre 2. ligi)?la karşılaşacak olan takımımız, 12 Temmuz?da Freising?de Al-Rayyan (Katar 1.ligi), 15 Temmuz?da Schwarzach?da Austria Lustenau (Avusturya 2. ligi), 21 Temmuz?da da Füssen?de TSV 1860 Munich (Almanya 2. ligi)?le karşılaşacak. 17 ve 19 Temmuz?daki müsabakaların rakipleri ise daha sonra netlik kazanacak.
          trabzonspor.org.tr

Yorum

• Naim

İlk olarak yunuso tarafından gönderildi

eyvallah..
            Hazırlık maçlarının tarihleri kesinleşti
            Takımımızın Almanya?da kamp yapacağı süre içerisinde oynayacağı hazırlık maçlarının tarihleri belli oldu.

Buna göre ekibimiz 8-12-15-17-19 ve 21 Temmuz?da Almanya?da hazırlık müsabakaları yapacak.

8 Temmuz?da Weingarten?de FC Winterthur (İsviçre 2. ligi)?la karşılaşacak olan takımımız, 12 Temmuz?da Freising?de Al-Rayyan (Katar 1.ligi), 15 Temmuz?da Schwarzach?da Austria Lustenau (Avusturya 2. ligi), 21 Temmuz?da da Füssen?de TSV 1860 Munich (Almanya 2. ligi)?le karşılaşacak. 17 ve 19 Temmuz?daki müsabakaların rakipleri ise daha sonra netlik kazanacak.
            trabzonspor.org.tr

Yorum

• yunuso
              • 29.11.2004
              • 78
              • arastirma gorevlisi

Eyvallah ya, buyuksun ironmaster, simdi bu yerleri kesfetmeye geldi sira...

stadi doldurup smdiden takimimizi yeni sezona motive etmeliyiz...

OFLUYUNUS

Yorum

• kelkitli29
                • 29.05.2004
                • 2441
                • Almanya

Yunuso kardes bu yerler Bielefelde cok uzak. Yaklasik 630 km Güneye gitmen lazim. Avusturya sinirinda hazirlik maclarimiz
                Ben Asyada büyüyen, Avrupaya yürüyen TÜRKÜM. Krallara bas egdiren, kiliselere hilal ve yildiz giydiren TÜRKÜM!!!
                Ben daglarda gemi gezdiren, kilicina bas egdiren TÜRKÜM. Ben OSMANLININ torunuyum - TÜRKÜM.

Yorum

• TAMTÜRK61
                  • 11.12.2005
                  • 1154
                  • Öğretmen
                  • Almanya

Trabzonspor'umuz bize Oberstaufen 40-50 km. yakinimaiza geldi. Ben Memmingen'e 30 km. uzakliktayim. 8 Temmuzda Weingarten'da diyorsun orasi da 30 km. Cumartesi günü hem de Allah'im arayipta bulamadigim bir ortam Trabzon'um yanimiza gelmis .
                  Weingarten'daki maca kesin gitmeliyim...[img]smileys/smiley17.gif[/img]

TRABZONSPORUM, SEN ISTANBUL SALTANATINA SON VEREN TEK TAKIMSIN,SEN KARADENIZDEN KOPAN BIR FIRTINASIN,SEN EN BÜYÜKSÜN.BU BÖYLE BILINE!!!! Eski nickim : Ünyeli61

Yorum

• selcuk
                    • 29.05.2004
                    • 27757
                    • Amasya

15 Temmuz?da Schwarzach?da Austria Lustenau (Avusturya 2. ligi)

arkadaslar bu salzburgdaki schwarzach mi vorarlbergtakimibence

2.si olamali cünkü o takimda vorarlberg takimi

Ünal Karaman

Yorum

• TAMTÜRK61
                      • 11.12.2005
                      • 1154
                      • Öğretmen
                      • Almanya

benim de tahminim Vorarlberg eyaletidir. Yine de haritaya bakmak gerekir.Bregenz'e veya Dornbirn'e yakinsa o zaman Vorarlberg eyaletidir.
                      TRABZONSPORUM, SEN ISTANBUL SALTANATINA SON VEREN TEK TAKIMSIN,SEN KARADENIZDEN KOPAN BIR FIRTINASIN,SEN EN BÜYÜKSÜN.BU BÖYLE BILINE!!!! Eski nickim : Ünyeli61

Yorum

• selcuk
                        • 29.05.2004
                        • 27757
                        • Amasya

evet asaga yukari ikisinin ortasinda

Ünal Karaman

Yorum

• zafer6161
                          • 20.10.2004
                          • 18670
                          • Trabzon

cumartesi hazirlik macini SHOWTV veriyor

19:00 Haber Show TV Ana Haber
                          19:30 Spor Fc Winterthur- Trabzonspor (Hazirlik Maçi)- CANLI
                          21:30 Yerli Dizi En Iyi Arkadasim
                          Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                          Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Ahmet54
                            • 26.07.2005
                            • 664
                            • Avrupa Diğer

İlk olarak selcuk tarafından gönderildi

bende viyanadan schwarzach gitmeyi düsünüyorum

bide bu salzburgdaki schwarzach mi vorarlbergtakimi ama yani 2.si olamali cünkü o takimda vorarlberg takimi

selcuk kardes viyanadan nasil gideceksin bende gitmeyi düsünüyorum herhangi bir maca ama daha hangisine gitcegime karar vermedim..duyduguma göre kamp yeri avusturya sinirindaymis bakalim bir macina veya kampa gitmeyi düsünüyorum..
                            Eski rumuz...MaVeRaM

Yorum

• selcuk
                              • 29.05.2004
                              • 27757
                              • Amasya

onu bende daha bilmiyorum trenle 120 kagit gidis dönüs ama yani burasi ts li dolu eger bi tanidik giderse arabayla bende onla giderim olmasa olmas ne yapalim asaga yukari 800 km viyanadan

Ünal Karaman

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...