Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ülker'e Baskı (Sabrımızı Zorlamayın)

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Selam

Bu gerçekten çok islevsel bir konu bence.Farazi transfer muhabbetleri haricinde atilacak somut bir adimdir Ülker'e tepki koymamiz...

Ülker (her ne kadar bu zamana kadar yaptigi faaliyetlerden dolayi gurur duysam da) tipki memleketteki diger yatirimcilar gibi kolayi seçip 3 sülüklere yardim ederek kendi piyasasini arttiriyor.Tabii ki amaç spora destek falan degil öyle olsaydi bu 5 milyon dolarlar Kayserispor'a 3 yildiz da Fener'e degil Daçka'ya giderdi herhalde!!!

Yönetimimizin yildiz sözünü çoktan sindirmesini bir tarafa birakalim,Colaturka reklamlarinda kulübümüzün sanli adini kullanan Ülker'e stad,tesis oyuncu ya da herhangi bir maddi konuda kulübümüze yardimci olmasi konusunda baskiyi kuvvetlendirelim...Aytex biraderin yazisi bence gayet güzel tek yapacagimiz kopyala-yapistir.......

Çigi baslatan bir kartopudur....
    İyi oyuncu maç,büyük oyuncu şampiyonluk kazandırır. M.J.

Yorum

ya ben olayi tama anlamadim eyuphan kardesim aciklarmisn bana yazim bende ne yaziyosak olurmu

''Suç yokken suçlu arayanlar suç varken suçluyu bulamıyor'' Şenol Güneş

eski nick:Emres61

Yorum

adamlar istedigini yapar..konuyu uzatmaya gerek yok... Trabzonsporun sponsorlarin biriyse buda para karsilinda oluyor... Trabzonspor onlarin reklamini bedava yapmiyor ya

o yüzden adamlar istedigi külübe yardim eder..
        1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

Bende yolladim

Yorum

bise demedik iste. bizede yardim etmesi için görüs attik ortaya... reklaminida yapiyoruz adamlarin(para alsakta) ...

kötümü olur.
            Şampiyonluk için bekliyoruz..

Yorum

aslinda bunlari degerli yönetimimizin yapmasi gerekmiyomu?

Yorum

bizese futbolcu alirlarmi bilmiyorum ama dikkat çekecegimiz kesin )

Yorum

bende attim.arkadaslar bolca atalim bu tür tepkilerin gücü bilinenden çok daha etkili.
                  Adam aldırmada geç git, diyemem aldırırım.
                  Çiğnerim, çiğnenirim, hakkı tutar kaldırırım!

Yorum

[img]smileys/smiley36.gif[/img]
                    Şampiyonluk için bekliyoruz..

Yorum

İlk olarak Punisher-61 tarafından gönderildi

adamlar istedigini yapar..konuyu uzatmaya gerek yok... Trabzonsporun sponsorlarin biriyse buda para karsilinda oluyor... Trabzonspor onlarin reklamini bedava yapmiyor ya

o yüzden adamlar istedigi külübe yardim eder..

Biz uzatmaya karar verdik ne olacak .ayrica biz tepkimi koyuyoruz ortaya sen mütalaya istemiyorsan girmeye bilirsin.Yazi yazdik diye bize fiça çekcek nerdeyse adama bak yaaa.

Yorum

punisher(cezalandirici)kardes mesajlarinda bakiyorum hep ts li taraftarlari cezalandiriyosun birazda baskalarina kes su cezayi...
                        Adam aldırmada geç git, diyemem aldırırım.
                        Çiğnerim, çiğnenirim, hakkı tutar kaldırırım!

Yorum

ya arkadaslar bize yildiz almazlar albayrak istemez ...takimda dengeler bozulur????[img]smileys/smiley1.gif[/img]

Yorum

ya arkadaslar yanlis anlamayin beni ama mantikli düsünün ...

Adamlarin bize öyle yardim yapma mecburiyeti var mi yok mu????
                            1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

İlk olarak aytex tarafından gönderildi

arkadaslar

bildiginiz gibi sponsorlaromizdan biri olan ÜLKER gurubu bu yil besiktas futbol takimina 5 milyon euro luk delgado yualarak

sampiyon basketbol takiminin en iyi 4 oyuncusunu da (3 milyon dolar ederler) fenerbahçe ye bedelsiz vermistir

bu sekilde davranarak ülker sponsor oldugu takimlar arasinda ayirim yaparak farkli tutumlar sergilmektedir.

biz ülker gurubunun bu tarafli tutumundan vazgeçirmeye ve bizim takimimiza futbolcu transfer etmeye veya ligden çektigi basketbol takimini trabzonspor adiyla bize devretmeye davet edebiliriz.

hepinizi çok degerli kulübümüzün yöneticilerinin aklina bile gelmeyecek bu ayrintiyi atlamayip yine öncü olmaya çagiriyorum

www.ulker.com.tr

buradan iletisim sayfasina girip

tüktici danisma hattina asagidaki yaziyi onlara göndermenizi rica ediyorum.

<P =Msonormal style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt; TEXT-ALIGN: justify"><SPAN style="FONT-SIZE: 14pt; FONT-FAMILY: Tahoma">Ülke ekonomisine oldugu kadar ülke sporunun farkli branslarina yatirim yaparak Kurumsal Sosyal Sorumluluk anlaminda yerli yabanci pek çok firmaya öncülük ederek hakli bir itibar kazanmis olan Ülker gurubunun degerli yöneticileri;<?:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-comfficeffice" /><o></o></SPAN>
                              <P =Msonormal style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt; TEXT-ALIGN: justify"><SPAN style="FONT-SIZE: 14pt; FONT-FAMILY: Tahoma"><o> </o></SPAN>
                              <P =Msonormal style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt; TEXT-ALIGN: justify"><SPAN style="FONT-SIZE: 14pt; FONT-FAMILY: Tahoma">Üç Istanbul takimlari gibi sponsoru oldugunuz Trabzonspor Kulübü?nün taraftarlari olarak Besiktas Jimnastik Kulübü?ne bu transfer sezonunda 5 milyon Euro?luk futbolcu transfer etmenizi, sampiyon olduktan sonra dagittiginiz basketbol takiminin en iyi oyuncularindan bir kaçini Fenerbahçe?ye vermenizi büyük bir hayranlikla izledik.<o></o></SPAN>
                              <P =Msonormal style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt; TEXT-ALIGN: justify"><SPAN style="FONT-SIZE: 14pt; FONT-FAMILY: Tahoma"><o> </o></SPAN>
                              <P =Msonormal style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt; TEXT-ALIGN: justify"><SPAN style="FONT-SIZE: 14pt; FONT-FAMILY: Tahoma">Trabzonspor taraftarlari olarak ülke insanina ve ülke ekonomisine ?bölge ayirimi yapmaksizin? yatirim yapan Ülker gurubundan 23 yildir sampiyonlugu bekleyen Trabzonspor?a da bir bu bedelde bir futbolcu kazandirmanizi beklemekteyiz.<o></o></SPAN>
                              <P =Msonormal style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt; TEXT-ALIGN: justify"><SPAN style="FONT-SIZE: 14pt; FONT-FAMILY: Tahoma">Her biri ülkesinin yerli mali olan Ülker ürünlerini tüketen 8 milyonluk Trabzonspor taraftarlarinin Ülker Gurubu?nun bu adil davranisini en iyisekilde degerlendireceginden emin olabilirsiniz<o></o></SPAN>
                              <P =Msonormal style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt; TEXT-ALIGN: justify"><SPAN style="FONT-SIZE: 14pt; FONT-FAMILY: Tahoma">Bizler Ülker Gurubu hakkinda yanlis kaniya sahip olmak istemiyor ve bu hakli beklentimizin anlayisla karsilanacagin düsünüyoruz.<o></o></SPAN>
                              <P =Msonormal style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt; TEXT-ALIGN: justify"><SPAN style="FONT-SIZE: 14pt; FONT-FAMILY: Tahoma">Trabzonspor taraftarinin çok fazla önemsedigi bu konuya göstereceginiz hassasiyetiniz için simdiden tesekkür ediyoruz.<o></o></SPAN>
                              <P =Msonormal style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt; TEXT-ALIGN: justify"><SPAN style="FONT-SIZE: 14pt; FONT-FAMILY: Tahoma">Saygilarimizla<o></o></SPAN&gt ;

DOstum ilk önce fikrini buraya tasidigin icin saygi diyiyorummmolaylari takip etmen ve dogal olarak biseler icin cabalaman takdire .deger ama gel görki ben bu fikre katilmiyorum bu aglamaktan baska bisiy degil koskoca trabzonspor ülkere bize futbolcu alin bizede destek verin gibisnden bi haykirisi ben efgsanelesmis bi futbol takiminun kitlesine yakistiramam
                              biz kendi yagimizla kavruluyoruz zaten hiç bi zaman itstanbul takimlari ile rekabet edecek bütcemiz de olmadi bundan sonrada olmayacak
                              biz kendi yagimizla kavrulduk biseyler yapmaya çalistik bu özelligimizle bile türkiye futbol tareihinin en parayla cok cok büyükl is yapan bi takimiyiz
                              uzun lafin kisasi onaylamiyorum

Yorum

esteban arkadasimiza katiliyorum.ülkerin cevabi ne olursa olsun sevinecegim tek sey sn Albayrak in bazi seyleri hatirlamasi olacaktir...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X