Şikecilerin kaptanı Emre Belözoğlu Trabzon'un Maçka ilçesinde Anaokulu yaptıracakmış üstelik Maçka Belediye'sinden gerekli izinleride almışlar, sen bu toprakların kara lastikle top oynayan çocuklarının hayallerini çal sonra gel orada anaokulu yaptır olacak iş değil, Trabzonspor'lu olan herkesi bu olaya tepki koymaya davet ediyorum. Burası Trabzon Emre Belözoğlu hakkını yediğin insanlar burada sen buraya gelip hakaret edercesine hayırlı bir işmiş gibi kazandığın haram parayla anaokulu açtıramazsın .Görüşleriniz bekliyorum arkadaşlar saygılarımla.
Şikeci Emre Maçka'da Anaokulu Yaptırmaktan Vazgeçti...
Daraltma
X
-
Günah çıkaracağını sanıyor
Çocuğunun üzerine yemin etmişti@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU -
Çok basit, Maçkalılar sayın valiye "rızamız yoktur" diyerek daha fazla uzatmadan polemiğe girmeden teşekkür edip "biz yaparız"diyecekler.Trabzonspor √Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|İki Renk ve Asalet √BordoMavi.Net √Yorum
-
-
ismi de emre belezoğlu ilköğretim okulu olursa tadından yenmezEn son Mollasalihoğlu tarafından düzenlendi; 07.02.2013, 18:52.https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.Yorum
-
-
Bu saçmalık gerçekleşmez umarım...!
Irkçı,şikeci gelip bu şehirde okul açamaz!
Hiç uzatılmadan engellenmeli...Yorum
-
Yorum
-
Volkan konakta ne tepki verir ama.O hayranlarını kaybedemez mazallah fenerliler gelmez konserine.Alakasız belki ama bugün rte karadenizdeki illerin il başkanlarıyla toplantı yaptı Trabzonda var tabi ardından emre okul yaptırıyor yok bdp karadeniz turuna çıkacak diye haberler gelmeye başladı.Çok pis oyunlar dönüyor Trabzon üzerinde.Yorum
-
-
samet hangi oylari? gönlün el veriyormu simdi bu olaya? ben inanmiyorum.
oy konusunun halloldugunu düsünüyorduk bu Sike süresinde.
hangi parti okulu yaptirmazdi mesela?
hükümetle beraber sikecilere yalakalik yapan, ayaklarina gidip formayla resim cekilenlermi ????Yorum
-
Volkan konakta ne tepki verir ama.O hayranlarını kaybedemez mazallah fenerliler gelmez konserine.Alakasız belki ama bugün rte karadenizdeki illerin il başkanlarıyla toplantı yaptı Trabzonda var tabi ardından emre okul yaptırıyor yok bdp karadeniz turuna çıkacak diye haberler gelmeye başladı.Çok pis oyunlar dönüyor Trabzon üzerinde.yanlis yazmisim.
ben emrenin araya onu koyup yine yaptiracagini düsünüyorum demek istedim...Yorum
-
Emre AKP ve Cemaat tarafından korunan birisi.Bunu bilmeyen adama açıkça cahil diyebilirim,hiç çekinmem. Neredeyse bütün yetkililerin fenerli olduğu Trabzon'da bu iş hiçte tesadüf değil.
AKP oylarını arttırır yeni seçimlerde,merak etmeyin. Ne de olsa eğitim uçağımızı F-22 ile yarıştıran bir medyamız var. Halk çoktan yutmuştur önüne sunulanı.Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum