Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Bunlari Biliyor musunuz?

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

ama görüyoruz ki susmayanlar var. demek ki onlar simdilik trabzonsporun menfaatlerini düsünmüyor. demekki bu adamlarin baska bir çikari var bu politikadan. hadi simdi bizde onlara karsi bir 6 madde hazirlayalim... peki nereye kadar gidecek bu? kim ne kazanacak? yada kazandigimiz kaybettiklerimizden çok mu olcak? yönetimin arkasinda falan degilim. ama ortada söyle bir gerçek var suana kadar yaptiklari transferlerin hiçbirinin adi gazeteler deyer almadi. belki acele ile oldugundan belki de "transer politikasi". varin siz kararverin...

Ben Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!

Yorum

2. maddede bana saçma geliyor.. Sonuçta hem baskan hemde sayitoglunun yöneticilik tecrübeleri var... Böyle bi hata yapilma olasiligi çok az.. Edited by: zahido
      "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

Icranin basindaki insanlar hep elestiri alacaklardir.Bu elestirlerin hep yapici yönde olmasini savundum.Kisisel menfaatlerkurumun menfaatlerinin önüne geçiyorsa orada büyük bir yanlis var demektir.Hemde bu kurum yakin zamanda kisisel ihtiraslar yüzünden önemli kayiplar verdiyse.

Bu maddelerden sadece hoca için 2 yöneticinin kapismasi beni derinden yaralar.Ama ikiside Trabzon'un menfaatleri için en iyiyi getirme ugrasinda oldugu için bu bile kazanima dönüstürülebilir.Eger bu söylentiler gerçekse;bunlar toplantilarda oturulup konusulur baskanin liderliginde tatliya baglanir,BAGLANMALIDIR.
        Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

Yönetim hakkindaki görüslerimiz...
          1 2 3 4 5 6 7 ... 9 10

Üstteki basliktan devam edelim.

ilk mesaj ilgili basliga tasinmistir.Edited by: tigin
          "Arkasından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz. Köpekleri bilmem ama bu kurta Trabzonspor'un çok ihtiyacı var"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
          WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
          Yükleniyor...
          X