Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor nereye dogru gidiyor?

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

yerinde dursa raziyiz.küçültüyorlar bizi iyice...

Yorum

trabzonspor nereye gidiyor?

walla ben kestiremiyorum. bilmiyorum. aslinda bu soruyu yönetime sormak gerek.

Yorum

trabazon uefa ya gidior

Yorum

trabzonun nereye gittigi belli degil kim biliyosa adam gibi söylesin??????

Yorum

bunlar bizi antepe gençlere döndürmeye gayretliler, ha gayret!!
            "Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ

Yorum

transfer mevsiminin sonunda belli olacak nereye gittigi...

felaket tellalligini birakalim..
              Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

bir bilsem söylicem de ama aramaktayim [img]smileys/smiley19.gif[/img]

Yorum

hele bir hoca belli olsun
                  transferler belli olsun

nereye gittigimiz o zaman belli olur

Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

su an belli degil.................

kaptan nereye gidiyoruz oda bilmiyor

AMA BIR KAC HAFTA SONRA NE OLACAGI BELLI OLUR
                    OLUMUNE TRABZON
                    ............................. *TRABZON MACKA*

ULKER HADDINI BIL KARSINDAKI BUYUK TRABZONSPOR VE TARAFTARIDIR VARDIR AKLINDA OLSUN KAYBETEN SIZ OLURSUNUZ

Yorum

Su andaki görüntü bir akintiya kapilip sürüklendigi.MAALESEF...
                      Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

Yapilan her hatadan,bosuna geçen her sezondan bir ders çikarilmadigindan ve bence en önemlisi malesef is bitiren, futboldan anlamayan yöneticiler yüzünden kötüye gidiyor.

Yorum

aynen katiliyorum....

ticaret ile futbolu anlayamayanlardan çok çektik....
                          Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

Bindik bi alamete gidiyoz kiyamate gibi bir durum var ortada .

Kimse ne yapildiginin nereye gidildiginin farkinda degil yapmak için yapmak hepsi bu..

F I R T I N A

Yorum

1- Halil Hoca gidecegini Trabzonspor yeni Teknik Direktörünü bulsun gelecek sezon ile ilgili kararlarini alsin ayagini yorganina göre uzatsin diye ligler bitmeden açikladi ne yapmamiz gerekir di simdiye kadar bir hoca ile anlasmamiz ne dediler (B) Planimiz var biz de dedik ki halil giderse gitsin (B) planimiz var ama ne oldu(Z) Planinakadar geldik orta da teknik direktör yokfutbolcu begenmek için izlenebilecek maçlar hep gittihangi maçlar mi 2.Lig A kategorisine çikmak için her biri final olan maçlar hangi maçlar mi süper lige çikmak için final olan maçlar buralarda topçu izleyen oldumu kulübümüzden hayir buradan gelebilecek bir topçu bile isimize yarardi olmadi çünkü daha ortada topçu begenecek teknik direktör yok tamamen yönetimin hatasidir.

2- Buhoca gidecekse geçen sezonun ikinci yari transferlerini halil hoca ya birakmak hatadir gelen gelir ama gideceklere halil hoca karar veremez

3- Bence en büyük sorun "KOLTUK SEVDALISI OLAN TRABZONLULARIN SADECE SEÇIM ZAMANI TRABZONLU OLMASI KONUSUNA"Ulusoylar, Mehmet Ali Yilmaz, Cevahirler, Agaoglu, Bozoglu ve daha sayamadigim sözde Trabzonspor sevdalilari siz ki seçim zamani ortaya çikip asan kesen siz ki lafa geldimi Trabzonsporu sampiyon görmek isteyen Trabzonumun zenginleri ben taraftarim sizlerin bu kulübe katkisini hiç görmedim Yönetime sesleniyorum gidin bu adamlardan para isteyin vermezlerse Trabzon halkina deyin ki biz bu sahistan Trabzonspor un gelecegi için para istedik vermediler deyin o zaman kime nasil yaklasacagimizi biliriz hesap numarasi açin biz de para gönderelim belliki aldigimiz dergiler formalar yetmiyor sicak para diyorsaniz Onada variz ben ve benim gibi bu Trabzonsporu seven bir çok insan var eger sizde beceremiyorsaniz kalkin gidin o koltuk sahipsiz kalmaz taraftari getirir oturturuz o koltuga takimi taraftara yönettiririz bundan daha iyisini yapariz Olmayan Planlarla taraftarin kafasini karistirmayin takimi sampiyon yapamayacaksaniz taraftari heveslendirmeyin biz buna alistik heveslendik mi çok daha kötü oluyoruz sampiyonluk adayi olan takim degil sampiyon olacak takim kurun Agaoglu türkiye futbolunu düzelticem diyetelevizyonlarda çikip iki saat program yapma ile Trabzonluya kendini sevdiremezsin benim için türk futbolu degil Trabzon futbolu önemli kulübün üç kurusu varsa iki kurusta sen kat mehmet ali yilmaz neler yapiyorsun otelden kazandiginin iki kurusunu da kulübe aktar cevahir istanbula alis veris merkezi dikmekle olmuyor bu isler yapin su takimi sampiyon TRABZONSPORA HIZMET ETMEK SIZIN ASLI GÖREVINIZDIR. Bunu unuttunuz

4-Trabonspora bu saaten sonra gelecek kötü bir yabanci hocadan ziyade iyi bir yerli hoca kazandirmaliyiz (samet aybaba, giray bulak, ersun yenal) Adami getirdticez disaridan adam isticek topçu biz paramiz yok baska alaim dicez herif iki gün sonra gidicek benim istedigim topçuyu almadilar bu yüzden takim basarili olamadi diyecek biz de yazmaya devam edicez bordomavi nette ama bosa yazicaz dinleyen yok ki.

5- Fatihle oturun iyi bir konusun gidecekse gitsin kalacaksa kalsin mide bulandirmanin anlami yok

6- Kullanmayi düsünmediginiz topçulari saga sola verceginize arsine akçabata verin gençler deger kazansin ondan sonra çekin alin pisirin çoçuklari alt yapi önemli ama orada topçu tecrübe kazanmiyor iyilerini elden kiralik olarak çikartin hatta saydigim kulüplere geri almak kosuluyla bedelsiz verin

7- Stadi yapin bir de televizyon kurun

8- lobiyi kurun trabzonspor dedi mi sesgetirecek lobi olsun mafya ile is birligi bile yapabilirsiniz aziz farkli mi yapti

9- Yapamayacaginizi hissediyorsaniz hemen gidin takimi oyalamayin kaybedecek zamanimiz kalmadi çok bekledik daha bekliyemiyorum...
                              UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                              Yükleniyor...
                              X