bence bu yönetim eski yönetimden bi farki yok ayni
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor nereye dogru gidiyor?
Daraltma
X
-
Abi pintilik oldukça 10 yil daha geçse yine ayni olur hasta belli reçete belli .2 ilaç var biri biraz pahali ama hastayi 2günde kaldiriyor ayaga.2.ilaç ucuz yutuyosun hemen aya kalkiyosun ;ama 5 gün sonra tekrar hasta oluyorsun ama bu defa zatüre oluyosun bizim ki ayni hesap paran yosa veya varda verisin yoksa senin adresin trabzon degil senin yerin konyaspor sayin yönetimİlk olarak bumepaf tarafından gönderildiTrabzonspor nereye dogru gidiyor? Yoksa bu yaz da geçen yaz gördügümüz kabusu mu görecegiz? Yoksa gelecek sezon da mi ahlarla vahlarla geçecek? Taraftar olarak Trabzonspor'un yönetimini sadece birkaç yöneticinin iradesine ya da kendisini klübün sahibi sana bir avuç insana birakmak onlardan medet ummak dogru mu? Taraftar olarak uyuyor olanlara sadece seyirci mi kaliyoruz? Düsüncelerinizi bekliyorum.PENCERENI KAPAT PERDELERI ÇEK
MONAROZA SENI GÖRMEMELIYIM.
BIR BAKISIN ÖLMEM IÇIN YETECEK ANLA BENI ROZA BEN BIR DELIYIM....S.KARAKOÇ
Yorum
-
COK SORUN VAR INSALLAH YONETIM BUNLARI TEKER TEKER COZER INSALLAHCUNKU BU TARAFTAR ARTIK AGLAMAK UZULMEK ISTEMIYORYETER ARTIK GULDURUN SU TARAFTARIN YUZUNUOLUMUNE TRABZON
............................. *TRABZON MACKA*
ULKER HADDINI BIL KARSINDAKI BUYUK TRABZONSPOR VE TARAFTARIDIR VARDIR AKLINDA OLSUN KAYBETEN SIZ OLURSUNUZ
Yorum
-
Ben umutsuz konusacak son kisilerdenimdir hatta her sene seneye diyenlerdenim[img]smileys/smiley18.gif[/img]Böle bitmez tükenmez(ts ruhu) umut vardir hersene...Ama bu sene diyorum umudum yok çünkü olan yada olacak bisey yok!!!
1-Fatih Tekke bize resmen rest çekti giderim istedigim yerediye fenere de gidermis oysa biz fatih'le sadece futboluyla degil kisiligiylede ayni zamanda ts sevgisiyle de gurur duyardik..Evet gerçektende bu sene ne olduysa ruh falan kalmamis bunlarda çok aci..
2-Yönetim nerde hoca?Hani B Planin nerede?
3-Geçen seneki yönetimden ne farkiniz var?
4-Fatih'i satabiliriz-Gökdeniz'i satabiliriz...-Yattarayi satabiliriz...Siz allah askina 2 yildiz alacagiz derken suan takimd aolanalri sattiktan sorayi mi kastetmistiniz?
5-Ve eminim yine kampa gidilecek bizse hala transfer beklicez...
Bu sene baslamadan bitmistir arkadaslar yine 4. veya 3. lük için oynariz..Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...
Yorum
-
hala umudum var !!!!
ama ne kadar sürer bu umut o da süpheli [img]smileys/smiley11.gif[/img]
yönetim biraz acele maçlar basladiktan sonra hala daha transferi beklemek istemiyoruuuuuuuuuzzzzzzzzz [img]smileys/smiley7.gif[/img]Dün geçti , yarın var mı ? Gençliğine güvenme ölen hep ihtiyar mı ?
BMN Tsira TRABZON
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum