Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Alinmasi Gereken Maçlari A-la-mi-yo-ruz..

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Alinmasi Gereken Maçlari A-la-mi-yo-ruz..

Son zamanlarda dikkatimi çeken olay takimimizin alinmasi gereken kritik maçlari kazanamamasi.

Geçen sene Kiev,Fenerbahçe bu sene Anortosis , Kayseri , Kayseri Erciyes , Gençlerbirligi , Fenerbahçe ve son olarak Besiktas.

Takimimizin son derece kritik maçlarda laubali olmasi ( neden onu da bilmiyorum ya ) basit hatalar yapmasi maçi kazanmasini engelliyor. Bu sene UEFA ya gittiysek bu bizim basarimizdan çok rakip takimlarin UEFA yi bize altin tepside sunmasidir.

Büyük takim kazanmasi gereken maçlari kazanan takimdir. Biz bu özelligimizi kaybettik malesef...
    Elveda Trabzon Merhaba Ankara

Evet ya.Artik ne zaman kanacagiz önemli maçlari.Üzülen taraf hep biziz.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

Hakikaten bir tanesini bile kazanamadik.Ilginç ama gerçek bu.Insallah seneye böyle olmaz demekten baska birsey bulmamiyorum...

Yorum

final sendromu....[img]smileys/smiley11.gif[/img]
        Dün geçti , yarın var mı ? Gençliğine güvenme ölen hep ihtiyar mı ?
        BMN Tsira TRABZON

Yorum

Kadroya bakinca bu agirligi kaldiracak yildiz oyuncularimiz mevcut.Fakat istenen sonuçlar alinamiyor.

Yeni sezonda yeni hocayla ve yepyeni bir kadroyla zihniyet devrimini gerçeklestirmis bir Trabzonspor'la insallah final maçlarini kazaniriz.
          Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

Biz böyle bir takimken Hector Cuperi istememiz ilginç[img]smileys/smiley17.gif[/img](Gerçi olabilecegin en iyisi oldugu için ben de onu destekliyorum[img]smileys/smiley2.gif[/img])

Belki iki negatif biraraya gelince pozitif olur...[img]smileys/smiley36.gif[/img]
            Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
            Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
            - Eomer -

Yorum

büyük takimsak bu tür maçlari çikip çatir çatir almaliyiz o kadar

Yorum

demekki büyük maçlari kaldiracak bir takim deiliz.bu takima büyük düsünebilen t.d. ve futbolcular lazim.vede bize bir tane HAMIIII lazim.
                Özkan SÜMER

Yorum

final maçlarini bu takim oynayamiyor. ya yoksa bize büyümü ne yaptirdi bu ezikbahceliler.[img]smileys/smiley5.gif[/img] kendi stadlarina yaptirmislardi. idrarla[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
                  KAHROLSUN LİG TV !!!

Yorum

önümüzdeki yil bu final sendromundan mutlak süretle kurtulmanin yolunu bulmamiz lazim yoksa isimiz yine zor olur
                    milyonlarin askisin

Yorum

iyi bir hoca oilsaydi futbolcuyu motive eder final maçina da öyle çikarir nerdeee bizde öyle hoca?
                      bordooooooo maviiiiiiiii

Yorum

Geçen seneki Febe maçinda hocanin ve takimin ne uçu var onu anlamadim ama digerlerine katiliyorum...

Yorum

ne febe maçlari ne gayse maçlari; Tarihimize kara bir leke gibi islenen anorthosiis maçini almamiz gerekirdi; [img]smileys/smiley7.gif[/img]

Yorum

Sezon bitmis açilan konuya bak yaaa ne olur arkadaslar konu açmak için açmis olmayin bi konu açilacaksa ve görüs belirtilecekse herkese bi faydasi olsun bari...
                            Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

Alinmasi Gereken Oyunculari da A-la-mi-yo-ruz..
                              BORDO MAVİ

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X
                              WhatsApp Resmi İletişim