Trabzonspor-F.bahçe

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • CAFER ÖZER
    Trabzonspor Kongre Üyesi
    • 29.05.2004
    • 5853
    • Mali Müşavir
    • İstanbul

Trabzonspor-F.bahçe

Ilk Devre FB topigini ben açmistim bayagi umutsuzdum fakat Trabzonspor bizi yaniltti,FB yi elinden hakem almisti.

Simdi gene FB ile maçimiz geldi çatti,UEFA kupasina gidip gitmeyecegimiz belli degil,Rakiplerin durumuna bagli,Ama Önümüzde su an bir FB maçi var bence çok önemli neden önemli.?

1-FB GS i yendi lider duruma geldi.O FB yi yenip elinden sampiyonlugu almak bence FB ye karsi olan Son 2 sene ve HAKEMLELER le ve FENERASYON la aldigi sampiyonluklarin hesabini kesmis olacagiz.CEM PAPILA nin intikamini almis olacagiz.1996 NIN INTIKAMI ni Insallah seneye Sampiyon olup 100.yili Hüzünlü yil yaparak aliriiz ben orda durmuyorum.

2-FB yi yenip Bu sene Futbolcular KENDILERINI affettirmeleri açisindan FB yi yenmemiz lazim.Bu sezon bize acilara yasatan Futbolcularin Bu maçta Kazanarak kendilerini affettimeleri lazim.

3-Halilhodziç'in gitmesi büyük bir ihtimal Gider ayak FB ye yenilemeden giden teknik adam olarak tarihe geçmesi ve Tarftarin sempatisini kazanan bir teknik adam olarak gitmesi için yenmemiz lazim.

4-Türkiyede 3 kez üst üste sampiyon olan Takim TRABZOBSPOR olarak bu rekorun ilk sahibi olarak FB nin üst üste 3 sampiyon olup tarihe geçmesine engel olmak için yenmeliyiz.

5-GS-YADA FB liler in meshur sözü vardir.FB yi yenelim,yada GS yi yenelim Sampiyon olmayalim .Bizde bu sene FB yi yenelim en azindan bu sezonu FB ye zehir temis bir takim olarak tarihe geçelim.eskiden Hababam sinifi filimlerine konu oldugu gibi BIR MAHMUT HOCA BIRDE TRABZONSPORDAN çektigimizi kimseden çekmedik.Lafi gene fenerlilerin hafizlarinda yer etmesi için FB yi yenelim.

6-Çocuklarimizin Trabzonspor sempatisi ile büyümesi için FB yi yenelim.

7-FB yi yenmek zorundayiz,Yenelimki FENERASYONDAN-(LEVENT BIÇAKÇI YÖNETIMINDEKI)-CEM PAPILADAN hesap sormus olalim,CEM PAPILANIN HESABINI kapatmak için yenmek zorundayiz.Nasil geçen sezon bu zamanlar FB yüzünden CEM PAPILA yüzünden sokaklara döküldüysek.Yürüyüsler yaptiysak .bu sezonda Gene FB yüzünden ama sevinçle sokaklara dökülmek için FB yi yenmeliyiz.

HAYDI TRABZONSPOR GS. ile ilgili hesabi geçen sezon Istanbulda 2-0 yenerek onlari sampiyonluktan edip 100.yili hüzünlü yila çevirerek nasil hesabi kapattiysak bu sezonda FB ile ilgili hesabimizin bir kismini kapatalim.BEN TRABZONSPORUMA güveniyorum.Inanin Rizespor MAÇININ sonucuna degil FB maçinin sonucuna kendimi odaklamis durumdayim.HAYDI TRABZONSPOR FB Lileri AGLATMANIN ZAMANI GELDI.

SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
    BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK
  • Cenkhan
    • 13.07.2004
    • 2002
    • İstanbul

Feneri bu maç kesinlikle yenmemiz lazim. Yendigimiz takdirde son 10 yilin en iyi sezonunu yasamis oluruz.. Ama sirf feneri smpiyonluktan etmek için maça beraberlik ümidiyle çikmamamiz lazim. Sonra hem biz amacimizdan uzaklasmis oluruz, hem de fener istedigini elde etmis olur..
    Naber?

Yorum

• Bartuğ13
      • 14.04.2005
      • 3633
      • yüksek inşaat mühendisi
      • Ankara

biz her seyden önce bir tarafi kalkan bu taraftara kapak olsun diye bu maçi kazanmaliyiz.ligin gsyi yenmekle bitmedigini göstermeliyiz.
      HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009

Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...

Yorum

• fanatikdevri

bu maçi alicaz baska yolu yok
        FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• BDiler61

haydi trabzonum güldür yüzümüzü
          SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
          CANIMIZI VERELIM SIZE

madheart61--->BDiler61

Yorum

• Bülent Bayraktar
            Trabzonspor Kongre Üyesi
            • 03.11.2005
            • 3374
            • İstanbul

intikam atesiyle yakacaz onlari

Yorum

• Nihat Güneş
              • 09.11.2004
              • 10274
              • Eczacı
              • İstanbul

ALLAH im bu ezik zalimlere her sene hakem hatalariyla smpiyon olan bu futbol zalimlerine AVNI AKER DE günlerini göstermeyi nasib et...tabi ki VAHID hocamiza da bunu yapabilmek için biraz cesaret ihsan eyle YA RABBI...

Yorum

• TSelif
                Trabzonspor Kongre Üyesi
                • 02.04.2005
                • 18990
                • Ziraat mühendisi
                • Trabzon

UEFA ya gitmek için ezikleri yenmeliyiz ...diger sebepler zaten yukarda sayildi. Sayilan ve sayilmayan bütün sebeplerden dolayi ezikleri yenmeliyiz..yenmeliyiz...yen-me-li-yiiiiiiiiizzzzz[img]smileys/smiley7.gif[/img]

(ve bu topik en çok yazilan topic olarak)
                "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• TSelif
                  Trabzonspor Kongre Üyesi
                  • 02.04.2005
                  • 18990
                  • Ziraat mühendisi
                  • Trabzon

Bu maçin hakeminin cem papila olmasini o kadar isterim ki..vermezler ama ben dua edecem ki cem papila olsun

"-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• 61_dnc_TS
                    • 29.11.2005
                    • 1033
                    • öğrenci
                    • Trabzon

bagirmayan taraftar maça gitmesin ............[img]smileys/smiley7.gif[/img]

Yorum

• aka5
                      • 20.10.2004
                      • 762
                      • Avrupa Diğer

iste istedim oldu.fenelbahçenin yenmesini istemistim cok o oldu.ins bu ezikbahçeyi avni akerde yenersek sampiyon olmus kadar olacam.yeterki su ezikleri yenelim.Allahim yuzumuzu kara cikarma neolur.bizden çaldigi sampiyonluklari için neolur .ins orda onlara tokat gibi ders vericez ins.inansin herkes!! bende istdan maca gidiyorum tribunde yerimi alicam . neolur neolur trabzonum yen su ezikbahçeyi!!!

bu alemin tek büyügü trabzon trabzon dogumlu degilim alakam hiç yok ama trabzonla trabzonsporluyum gururluyum senin için ölürüm herseyim

Yorum

• Barış
                        • 21.10.2004
                        • 4881
                        • Trabzon

su rize maçini sag salim atlatalim hele,onlara da sira gelecek.

Yorum

• Emre Emiroğlu
                          • 29.05.2004
                          • 3101
                          • Sigorta Müdürü
                          • İstanbul

Trabzonspor Öyle Bir Takim Ki.... oLmaz ama oLsa Bile Kümeye Oynadigim Zaman Dahiiiii Tüm Yilin Tek Bir Telafisi Bir Macla oLaibliyor.. Evet 33 Mac Bir Yana 1 Mac Bir Yana.. ISte O Mac Fenerbahce Maci.. Her Takima Yenilsek SAmpiyonluktan UEFA dan Uzaklassak Ligin Sonlarinda Yer Alsak BIle TRabzonspor Taraftarinin Yüzünün Güldügü Tek Bir Mac Var.. O Mac Fenerbahce Maci.. Kabus Gibi Bir Sezon Geçirdik Sampiyonlar Ligine Amatör Takima Elenmemiz Sonucu Veda Ettik.. Tarihhimizin En Kötü Sezonunu Geçirdik her türlü sanssizliga ugradik ama Öyle bir camiayiz ki yalnizca 1 macla gönlümüz alinabiliyor..

Simdi TRABZONSPOR fener maci var.. SAmpiyonluk Dügümü Burada Tam Anlamiyla Cözülecek. Bu Hafta GÖnlümüzü Almanin Tam Zamani.. Bunun Bilincinde oLan 2 Kisi Ise Fatih Ve Gökdeniz.. Bu Insanlar Bu Macin Bizim Icin Ne Kadar Önemli oLdugunu Biliyorlar... Bu Hafta Bambaska oLacak.. Futbolcularin Kendinerini Affettirmek Icin Yalnizca 1 Maci Kaznamalari Gerekiyor O mac Bu MAc.. Ben Inaniyormki o Ezikleri bu Haftaa Eze Eze Yenicez.. ISte Futbolcular ISte 90 Dakika..

Ve Not : LÜTFEN AMA LÜTFEN !!!!!

BAGIRMAYACAK TARAFTARR STADYUMA GELMESIN !

Yorum

• Emiroğlu
                            • 17.05.2005
                            • 3447
                            • Jeofizik Mh. - İş Güvenliği Şefi
                            • İstanbul

Arkadaslar he ryerde yaziyorum,bazi renktaslarim bu maçi alirsak 96 nin rövansini almis olacaz seklinde düsünüyor...Lütfen,bu sadece cem papila olaylarnin intikami olmalidir...96 da elbet alinacak,ama sonucunda bizim sampiyon olmamiz önemli onun için bu maç KESINLIKLE 96 ile karsilastirilmamali...Ne olur,ruhsuz futbolculara 1 maslik bi ruh gelsin de ezelim su mallari....
                            Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).

Yorum

• h@msi61
                              • 26.07.2005
                              • 11100
                              • ogrenci/elektronik muhendisi
                              • Kuzey Amerika

son 3 senedir Avni akerde yenemedigimiz adileri, onlar için bu kadar önemli olan bi maçta yenip, aglatmaliyiz tüm ezikleri.... Trabzon fenere mezar olucak insallah...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...