TRABZON’dan Fener’e gözdagi!..

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • Misafir

TRABZON’dan Fener’e gözdagi!..

Trabzonspor?un Basın Sözcüsü Zeyyat Kafkas, Fener?le gelecek hafta oynayacakları karşılaşma öncesinde bu ifadeyi kullanıp, ?Eğer Fenerbahçe Galatasaray?ı yenerek bizden vize almaya gelirse avucunu yalar. 10 sene sonra rövanşı alıp, bize yaşattıkları acıyı onlara yaşatacağız? diye konuştu

Trabzon?da intikam sesleri... Bordo-Mavililer, 10 yıl önce Avni Aker?de 2-1 yenilerek şampiyonluğu kaybettikleri Fenerbahçe?yi gelecek haftaki derbide mağlup ederek hesabı kapatmayı planlıyor.

Basın Sözcüsü Zeyyat Kafkas, ?Fener?le 1996 yılında oynadığımız ve şampiyonluğu kaybettiğimiz karşılaşmayı unutmadık. Eğer, Kanarya Galatasaray?ı yener de şampiyonluk vizesi için Avni Aker?e gelirse o vizeyi alamayacak. 10 yıl sonra rövanşı alacağız? şeklinde konuştu.

1996 yılında Sarı-Lacivertliler?in çeşitli entrikalarla şampiyonluklarını çaldığını savunan Kafkas şöyle konuştu: ?Gerçekler bugün ortaya çıktı. Gelecek haftaki maç bizim onur savaşımız olacak. 10 yıl önce yaşadığımız acıyı Fenerbahçe?ye yaşatacağız. Ayrıca ligde ilk yarıdaki maçta verilmeyen penaltıyı da unutmadık. Fener?e Trabzon?dan geçit yok.? [img]smileys/smiley32.gif[/img]

yorum sizin
  • AdemS
    • 07.01.2006
    • 2504
    • Memur
    • Adıyaman

Insallah...

Hele bi Trabzon'a gelsin de görsünler gününü...Ya Bizim futbolcularimiz Uefa'ya gitmeseler bile Fenerbahce'yi yensinler baska bir sey istemem...Bu mac gurur meselesi oldu artik...Onlar bizi sampiyonluktan ettiler, biz de onlari sampiyonluktan edecegiz...[img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img]

Yorum

• Medallion
      • 29.01.2005
      • 796
      • Kuzey Amerika

Onumuzde Caykur Rize maci var. Cok daha onemli bir mac. Cok gereksiz bir aciklama. Fener GS yi yenerse, bizi cok rahat yener ve sampiyonlugu birakmaz. Ama bu hafta kaybederse gelecek hafta bize kaybedip kaybetmemesi zaten birsey degistirmez.
      Yine Yeni Yeniden

Yorum

• Hünkar
        • 13.02.2005
        • 724
        • inşaat mühendisi
        • İzmir

insallah bu hafta geseyi yenerlerde kucagimiza kadar gelirler.o zaman daha 14 yasindaydim hala daha o macin izlerini tasiyorum .bende febelilerin sabahlara kadar uyuyamadiklarini ve trabzonun intikaminin cok aci oldugunu anlamalarini gormek istiyorum

Yorum

• ozcan_asanoglu
          • 31.05.2004
          • 2726
          • Bankacı
          • İstanbul

ne intikami..intikam dediginiz feneri yenip sizin sampiyon oldugunuz zamandir...3. taraf olan gayse lehine bir sonuç nasil bir intikam olur..çok yanlis bir açiklama..umarim dogru degildir...

feneri yenip çelme takmak farkli bir sey..
          Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

• ahmetto
            • 08.03.2006
            • 2251
            • Muhasebeci
            • İstanbul

O on yil öncesini hiç unutmuyorum.Askerdeydim ve maçi operasyonda oldugumuz için izleyememistim voltmen den gizlice dinlemistik.ve inanirmisiniz kolay kolay aglamam ama aglamistim sinirden .neyse insallah öyle bisey olurda bizden vize almaya gelirler o zaman onlara günlerini gösterecez.ve o açilarin intikamini bir nebze olsun alacaz
            BORDO MAVİ Asil rengiyle, KaraDeniz Fırtınası,Gerçek Efsane Başkaldırışın Destanı,İhtilal =TRABZONSPOR

Yorum

• selcjK
              • 12.08.2004
              • 1358
              • Ankara

amatör ruhlu bir açiklama.

Yorum

• murat
                • 01.10.1999
                • 4657
                • Danisman
                • Avrupa Diğer

sacma bir aciklama, boyle gereksiz laflar taraftari kiskirtmaktan baska hicbirseye yaramaz. biz sampiyon olamadiktan sonra ne intikami neden gereleim bu maci ? GS icinmi oyniyacagiz ? akilli biri cikip derki,biz uefa kupasina katilmak icin butun maclarimizi kazanmaliyiz sampiyonluk bizi ilgilendirmez.

yazik gercekten yazik.TS yoneticisindenboyle aciklma beklemezdim dogrusu.Edited by: murat
                Kücük beyinlerin yönettigi büyük takimdir, Trabzonspor!

Yorum

• halil ibo
                  • 14.08.2004
                  • 6355
                  • Ekonometrist
                  • İstanbul

Bu adamin açiklamalari abesle istigal.Kayserililerin aralarinda oynayacagi maç içinde abuk sabuk konusmustu.Biri kulagini çekse iyi olacak,akillanmamis.[img]smileys/smiley7.gif[/img]
                  Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• degok
                    • 12.09.2005
                    • 1403
                    • Elektrik mühendisi
                    • Manisa

İlk olarak bordomavi tarafından gönderildi
                    1996 yilinda Sari-Lacivertliler?in çesitli entrikalarla sampiyonluklarini çaldigini savunan Kafkas söyle konustu: ?Gerçekler bugün ortaya çikti. Gelecek haftaki maç bizim onur savasimiz olacak. 10 yil önce yasadigimiz aciyi Fenerbahçe?ye yasatacagiz. Ayrica ligde ilk yaridaki maçta verilmeyen penaltiyi da unutmadik. Fener?e Trabzon?dan geçit yok.?

10 yil önce yasadigimiz aciyi fenere yasatabilmek için sampiyonluk çekismesinde fenerin 2 puan arkasinda olup kadiköyde feneri yenerek sampiyon olmamiz gerek. Ayrica gökdenizin kafasini bandajlayip topçularimiza saldirdilar diye ali kircayi kullanip feryadi figan etmemiz de gerek. Birde üzerine fenerin daha önceki haftalar futbol oynadigi 2. lige abone bir kaç 1. lig takimina tesvik mesvik vererek panter gibi oynamalarini saglamak gerek. Hakem makem federasyon ne varsa ayarlamak gerek. Kisaca çirkef oglu çirkef olmak gerek.

Buda yazmaz bizim literatürümüzde.

Bosu bosuna böyle açiklamalar yapmanin bir anlami yok. Çik oyna futbolunu gaysenin 2 sene önce yaptigini da unutmadan tabi. bu iki istanbul ezigi ayni körler sagirlar birbirini agirlar misalidir.
                    HAYDE HAYDE.ISTANBULU BIRDAHA GETIR DIZE TRABZON.EZE EZE KUPA KARADENIZE TRABZON HAYDE HAYDE VUR HAYDE TRABZON

Yorum

• Tunga
                      Trabzonspor Kongre Üyesi
                      • 29.11.2004
                      • 11392
                      • Yüksek Mühendis
                      • İstanbul

Bu haberde pek çok dikkat çekilecek nokta var:

1- Bu haber neden resmi sitede yok? Zira Zeyyat Kafkas kulübün basinla iliskiler sorumlusu, herhalde böyle bir açiklamayi öncelikle oraya yapardi. Dolayisiyla bence pek dogru bir haber gibi durmuyor.

2- Diyelim ki dogru. Son yillarda ilk defa rahat bir fener maçina çikacagiz. Sampiyonluk ümidimiz yok. Stres daha düsük. Bu hep hayiflandigimiz seydi. Iste rahat bir fener maçi. Durduk yerde bu gerilimi yaratmanin alemi ne? - Tekrar ediyorum ben dogruluguna inanmiyorum-

3- Diyelim ki dogru degil. O zaman kim ne amaçla böyle bir haber yapar. Tam da fener-gayse maçi öncesi bu gerilime girmenin ne alemi var? Demek ki birileri gerilimden medet umuyor. Birilerinin dökülmesi muhtemel kani, digerlerine serbet oluyor.
                      Trabzonsporlu olmak...
                      Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

• 61TS1967
                        • 30.03.2006
                        • 4

insallah.trabzonum avniakerde fb yi dize getirir.bu sene yeterince yüzümüz kizardi zaten.fb trabzon maclarinda haksizlik hep bize yapilior ama artik ulusoyunda desteiyle iyi bir hakem gelir insallah.ZATEN BURASI AVNIAKER ISTERSEDE GELMESIN II HAKEM.o atmosfer herseye yeter.

Yorum

• hay1699
                          • 28.11.2005
                          • 2460
                          • Bursa

fuzuli açiklamalarla kendimizi baglamaya gerek yok, yenersek çok guzel olur.. yenemezsek bu açiklamayi yapan daha berbat bi açiklama yapmak zorunda kalmayacak mi?

Yorum

• Jade
                            • 30.10.2004
                            • 393
                            • Trabzon

sözü geçen insanlarin böyle saçma sapan konusmalarina sinir oluyorum.. ne alaka simdi fener maçi?? bize ne kim sampiyon olursa olsun, biz uefa için oynayacagiz ve tabii ki yenecegiz.. böyle abuk sabuk beyanatlar veren adamlar trabzonsporumdan uzak dursun, baska ihsan istemez!!!!!!!
                            eski nick "1461@61"

Yorum

• SessizKral
                              • 12.03.2006
                              • 187

insallah bütün maçlari kazanip uefaya gideriz benim baska bir istegim myok.......daha ne istegim olsunki zate...........
                              FOTOMAÇ ,TAKVIM ALMAYIN,ALDIRMAYIN...................

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...