Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Biz Barcelona?dan daha mi zenginiz?

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• LazanisT
    yanıtladı
    İlk olarak kanda61 tarafından gönderildi
    İlk olarak Cenkhan tarafından gönderildi
    Suç taraftarin..! Küfür yemeden oynayan bir tane genç var mi? Onu birakin Hüseyin, Gökdeniz, hatta Fatih, hatta altyapidayken yildiz olan Hasan.. Birine çoban derler, digerine yillardir isinamazlar. Tutturuldu bir Ufukhan gidiyor. Iyi oyuncu ama her konuda oldugu gibi bahane sadece..
    Diyosunnn[img]smileys/smiley2.gif[/img]...Ama hoca Tayfun u erken çikarsaydi taraftar Tayfun a o kadar küfredermiydi burdan bakinca da suç hocanin oluyo...
    kadrolar anons edildiginde yuhalanmasina ne diyorsun o zaman.?suç hocaninmi yine ? iyi düsün bence Edited by: lazanist

yorum Yap:

• emre81
    yanıtladı
    İlk olarak mini FaNaTiK tarafından gönderildi

Arkadaslar olana çözüm bulunamaz;olanlardan ders alinarak bir daha yapilmamalidir.Yuhalama olaylari geride kaldi.Biz taraftarlar daha titiz davranmamaliyiz bu takim için..

Topic' gelince;Ters düsünülmüs bir konu.Çünkü onlar bizden daha zengin olduklari için altyapilari daha güçlü.Sadece Barca degil R.Madrid,Arsenal,Inter,Ajax,PSV gibi birçok takimda altyapisini iyi kullaniyor.Sonuç olarak para varsa daha rahat inceleme,arastirma,seçme,olanak saglarsin bizde bunu kaldiracak gerçek bir maddi güç yok buna ragmen altyapimiz bence gerçekten kaliteli isimlerden olusuyor.Altyapiya çözüm getirmek kolay is degil.Altyapi,stad,televizyon kurmagibi bir proje olmalidir.Stadin bitmesiyle baska projeler yoksa altyapi dahada güçlendirilmelidir.

Yine cevap veriyor gibi olacagim ama bence burada yazilanlarin hepsini dikkatli okursan ortada ters düsünülmüs bir durum olmadigini çok net göreceksin Jun, Eller, Thjis' lere harcanan paralar bu söylediklerimi yapmak için yeter de artar bile burada sorunun kökü para degil organizasyon sonuçta ise satin alarak degil yetistirerek futbolcu kazaniyosunve senin ihtiyaç olarak baktigin para bir kazanim olarak geri dönüyor.

yorum Yap:

• mini FaNaTiK
    yanıtladı

Arkadaslar olana çözüm bulunamaz;olanlardan ders alinarak bir daha yapilmamalidir.Yuhalama olaylari geride kaldi.Biz taraftarlar daha titiz davranmaliyiz bu takim için..

Topic' gelince;Ters düsünülmüs bir konu.Çünkü onlar bizden daha zengin olduklari için altyapilari daha güçlü.Sadece Barca degil R.Madrid,Arsenal,Inter,Ajax,PSV gibi birçok takimda altyapisini iyi kullaniyor.Sonuç olarak para varsa daha rahat inceleme,arastirma,seçme,olanak saglarsin bizde bunu kaldiracak gerçek bir maddi güç yok buna ragmen altyapimiz bence gerçekten kaliteli isimlerden olusuyor.Altyapiya çözüm getirmek kolay is degil.Altyapi,stad,televizyon kurmagibi bir proje olmalidir.Stadin bitmesiyle baska projeler yoksa altyapi dahada güçlendirilmelidir.Edited by: mini FaNaTiK

yorum Yap:

• Sönmez Özlü
    yanıtladı
    Güzel tespit, iyi fikir.

yorum Yap:

• AyhanPe
    yanıtladı

İlk olarak lazutlarlivera tarafından gönderildi
    Sonuna kadar katiliyorum.Bencede bu sekilde bisey düsünülebilir.Ama bunu yapacak adam nerdeeee.

bunu yapabilecek adam bile bulsan bunu kaldirabilecek taraftar nerde
    diye de sorabiliriz..hangi yönetici kalirdi o koltukta acaba simdiki
    durumda olsaydi bu genclerden olusan takim??

yorum Yap:

• FANATIK61
    yanıtladı
    Biz Barcelona'dan daha zengin degiliz ama Adamin nami var, bunu hersene sürdürüyor. Biz ise kendi kendimizle ancak kavga ederiz, ve seneler böyle gelip gider... Daha nice 23 seneler...[img]smileys/smiley5.gif[/img]

yorum Yap:

• Mustafa Önal
    yanıtladı

İlk olarak Nytre tarafından gönderildi

barcelona gibi büyük takimlarin elleri kollari daha uzun...

brezilya afrika ülkeleri gibi yerlerde belkide yerlesik arastirmacilari gözlemcileri var.. bir de adi var...

altyapi herkes için öenmli.. bunu en iyi sekilde degerlendirmekse bir politika olmali...

bizim barça gibi kolumuzun uzun olomasina gerek yok ki trabzon futbolcu dünyasi zaten.önemli olan barça nasilbarça kültürü veriyorsa bizimde trabzonspor kültürüvermemiz lazim. ben barça fanatigi biinsanim hayatta kaçirmam ts ve barça maçlarini 92 den beri takip ederim barçayi. hayatta fanatigi oldugum iki takiminda renklerinin ayni olmasi ayri bir güzellik. biz trabzonsporlu olmak ne demek onu alt yapimizdaki gençlerimize verelim. bide takimin basina ts kültürünübilen bir hoca getirelim ve sahip çikalim ona .barçada ilk basta hoca kötüydü cruyf takimda kalsin dedi ve gördükki takimi 2. yilda sampiyon yapti.

yorum Yap:

• DKaraduman
    yanıtladı

İlk olarak Cenkhan tarafından gönderildi
    Suç taraftarin..! Küfür yemeden oynayan bir tane genç var mi? Onu birakin Hüseyin, Gökdeniz, hatta Fatih, hatta altyapidayken yildiz olan Hasan.. Birine çoban derler, digerine yillardir isinamazlar. Tutturuldu bir Ufukhan gidiyor. Iyi oyuncu ama her konuda oldugu gibi bahane sadece..
    Diyosunnn[img]smileys/smiley2.gif[/img]...Ama hoca Tayfun u erken çikarsaydi taraftar Tayfun a o kadar küfredermiydi burdan bakinca da suç hocanin oluyo...

yorum Yap:

• Cenkhan
    yanıtladı

yorum Yap:

• emreercanli
    yanıtladı

1-) iyi bir yönetim

2-) iyi bir yönetim

3-) iyi bir yönetim

basari için gereken üç sey

yorum Yap:

• erdi-61
    Misafir yanıtladı
    yaziklar olsun, artik yetti gercekten bu kadar olmaz.

biz trabzonspor icin hersey yapariz diyoruz, tamam yapariz ama
    trabzonspor bizim icin ne yapiyor. hayir trabzonspor demiyecem,
    suan trabzonsporda oynayan ve artik simarmaktan ve terbiyesizlikten görülmeyen top pesinde kosan koyunlar diyecem. evet ne yapiyorlar???

hicmi gurur hicmi buna benzer birsey kalmadi bunlarda.

bu yazima kim ne derse desin, bunun böyle oldugunu herkes biliyor...

yorum Yap:

• corleone
    yanıtladı

maalesef klübün her tarafina yayilmis olan aksakliklar altyapiya gelince de kendini gösteriyor, adami olan, torpili geçen çikiveriyor a takima, bunun disinda iki yol var, biri aniden bir mevkiye oyuncu lazim olacak, ya da asiri yetenekli olacaksin... yeni yönetimin bu konuda bir açiklamasini duymadim ben, daha çok yildiz transfer ve stad projesi ile gündemde kaliyorlar, ama emre kardesimizin yaptigi gibi bir proje hazirlayip sunsalar bir çogumuzun güveni ve inanci artacak...

bunun disinda futbolcu bulma isi dünya çapinda zor ama yurt içinde yapilabilecek bir sey...

yorum Yap:

• degok
    yanıtladı
    Ah be abi ne kadar haklisin ama bu isler adam gibi bir kurumsal yapi, adam gibi bir yönetimle olur. Her zaman dedigim gibi "ne zaman bizim gibi sampiyonlugu yayal meyal hatirlayan birileri baskan ve yönetici olur, ne zaman stadda maç izlemeye gidip kahir çekerek geri evine dönen birileri baskan ve yönetici olur iste o zaman sampiyon olur adam gibi takim oluruz."

yorum Yap:

• emre81
    yanıtladı
    İlk olarak Nytre tarafından gönderildi

brezilya afrika ülkeleri gibi yerlerde belkide yerlesik arastirmacilari gözlemcileri var.. bir de adi var...

altyapi herkes için öenmli.. bunu en iyi sekilde degerlendirmekse bir politika olmali...

Kusura bakma ama ben buna katilmiyorum bunu söylemek yine ayni kisir döngü içersine girmek demek orada 6 ay fytbolcu tarayan bizim arastirmacilar degilmiydi yada Eller ile sokaga attigimiz para bu tip bir sistemi finanse etmezmiydi, ayrica ben zaten ilk etapta yurtdisi degil türk futbolcularini kastediyorum yabanci sinirlamasi zaten su an buna izin vermiyor.

yorum Yap:

• Nytre
    yanıtladı

yorum Yap:

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
Yükleniyor...
X
WhatsApp Resmi İletişim