Trabzonspor-GS maçina ortak organizasyon

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • denizci61

Trabzonspor-GS maçina ortak organizasyon

BMN-Izmir'den kalkacak bir otobüsle Ankara'da BMN-Ankara üyeleriyle birlesip Trabzonspor-GS maçina gitme projesi üzerinde düsünüyoruz. Lütfen fikirlerinizi yaziniz. Izmir'deki arkadaslarla da kaynasma ortami olacagini düsünüyoruz.En azindan gelebilirim diyenler ismini yazarsa sevinirim.
  • pavel_nedved61
    • 04.09.2005
    • 106

BEN BAYILA BAYILA GELIRIM!bizim guruptanda gelcek çok kisi var paslasalim
    www.gazi-ts.com\\\\\\akçaabaTRABZONLU olmaktan gurur duyuyorum!

Yorum

• farozlu61
      • 31.05.2004
      • 42

Haçan o çok kisiden biri de ben mi oluyorum acaba ?
      TRABZONLULUK BIR YASAM BIÇIMIDIR !
      biz bu topragin delisiyiz...

_GAZI-TS_

Yorum

• Berat
        Trabzonspor Kongre Üyesi

Yönetim Kurulu
        • 14.09.2004
        • 8381
        • İstanbul

Konunun amacinda daha rahat ulasabilmesi ve daha çok kisinin haberdar olmasi için, istek üzerine "Genel" e tasiyorum..
        Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

• Oğuz
          • 01.06.2004
          • 877

Manisa deplasmani, Gs maçina organizasyon. Hey masallah.. Yakisir abi, ne diyelim.. Alayina isyan, ölümüne Trabzon..
          Fırtına olarak başladı, sahici bir ihtilâle dönüştü, uzun zamandır “sadece” bir efsane..

www.fikirbahcesi.net

Yorum

• kutoz

Arkadaslar Trabzonspor-GS organizasyonu, denizci61'in de söyledigi gibi henüz fikir asamasindadir. Bu fikrin olgunlasmasi için öncelikle istekli arkadaslari belirlemek istiyoruz. Tabiki bu isin maliyeti henüz belli olmadigi için, birazda bunun belli olmasini bekleyen arkadaslarimiz olabilir. Muhtemelen, yarin aksam sizlere bir fiyat verebilecegim.

Bu fiyat üzerinden Izmir ve Ankara olmak üzere kisi basi fiyatlari çikarmayi planlamaktayiz.

Trabzonspor'umuz her ne kadar bu sezon bizleri fazlasiyla üzsede, bizlerin taraftarlik bilincindeki esasi olusturan temel ögenin Trabzonsporluluk kimliginden hareketle, böyle bir organizasyon için yola çikmis bulunuyoruz. Dedigim gibi bu sadece fikir asamasindadir. Böyle bir organizasyon için yola çikabilmemiz için, biaz cesarete ihtiyacimiz vardir. Umarim bu cesareti birbirimize asilariz.

Böyle bir organizasyon olmasi durumunda istirak edecek arkadaslari belirlemek adina bir liste olusturmanin saglikli olacagini düsünüyorum. Fikir asamasinda da olsa, olabilme ihtimalini de göze alarak, istekli arkadalarin bu listeye isimlerini eklemesi, bizlerin hareket kabiliyeti için faydali olacaktir.
            TRABZONSPOR-GS Musabakasi BMN Izmir-Ankara-Trabzon Organizasyonu;
            1. Denizci61-Ankara
            2. pavel_nedved61-Ankara
            3. Kutoz-Izmir
            4. Srmnl-Izmir

Yorum

• Serhat ŞAHİN
              Trabzonspor Kongre Üyesi
              • 19.08.2004
              • 863
              • İstanbul

Erkan abi ben de gelebilirim. Ama kesin bisey demiyorum. Ayrintilari konusuruz manisa macinda. Ama dusunuyorum gelmeyi.
              "Futbol basittir zor olan futbolu basit oynamaktır" demiş Johan Cruyff
              Trabzonspor da Türkiye gibidir. İkisi de bağımsız değil malesef.
              Rabbim TÜRKÜ korusun!

Yorum

• izmirdenayhan
                • 16.12.2004
                • 676
                • Tıbbi Satış Temsilcisi
                • İzmir

Maliyet problem degil de zaman problemi var yoksa çok zevkli olurdu benim için 1988 den sonra tekrar Avni Aker de olabilmek(((
                A.Ersoy...Tutkumuz,heyecanimiz,vazgeçilmezimiz.....

Yorum

• kutoz

TRABZONSPOR-GS Musabakasi BMN Izmir-Ankara-Trabzon Organizasyonu;
                  1. Denizci61-Ankara
                  2. pavel_nedved61-Ankara
                  3. Kutoz-Izmir
                  4. Srmnl-Izmir

5. egemengundogdu-Izmir

Ayhan; ben seni ikna ederim kardesim. [img]smileys/smiley2.gif[/img]

Yorum

• izmirdenayhan
                    • 16.12.2004
                    • 676
                    • Tıbbi Satış Temsilcisi
                    • İzmir

Ben z aten iknayim da benim canim müdürümü ikna etmek lazim[img]smileys/smiley19.gif[/img]

biliyosun TRABZONSPOR konusunda gaza ihtiyacim yok dogustan gazliyimm..ERDOGDU))....BILIYOSUN
                    A.Ersoy...Tutkumuz,heyecanimiz,vazgeçilmezimiz.....

Yorum

• Egemen
                      • 13.09.2004
                      • 8117
                      • öğrenci
                      • İzmir

ekle bakalim abim. bi yolunu bulur gideriz heralde.. yalniz maliyeti önceden bildirin hatta baya bi önceden ehehhe ona göre plan yapalim. ögrenciyiz sonucta.. bu arada erkan abi mesalenb ayakkabimi yakti ehehheeh eridi güzelim adidas zuahahhah
                      Hadi eyvallah..

Yorum

• Nytre
                        Trabzonspor Kongre Üyesi
                        • 31.05.2004
                        • 10231
                        • Trabzon

trabzondanda otobüs geliyor...

''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• La_Brujita
                          • 20.12.2005
                          • 62

ya abi sunu birde sivas tan düzenleyen olsa ya

Forzaaa_TS

Yorum

• Emiroğlu
                            • 17.05.2005
                            • 3447
                            • Jeofizik Mh. - İş Güvenliği Şefi
                            • İstanbul

http://kalearkasi.net/forum/viewtopi...t=286&postdays =0&postorder=asc&start=765

COK UMMALI BIR ÇALISMA VAR. BNM |TRABZON ÖZEL OLARAK BÖYLE BIR ORGANIZASYONYAPACAK MI. ? DENIZ TARAFI KALE ARKASINI BOYDAN BOYAAA CILGINLARA GRUBUNUN KAPLAYIP SUANKI SAYISI ILE 220 MESALE YAKILACAGI SÖYLENIYOR.. BU TARIHTE ILK OLACAK 220 MESALE ORADA YANARSA INANILMAZ BIR GÖRÜNTÜ CIKAR ORTAYA..BENCE BMN OLARAK DESTEK VERMELIYIZ YADA BÖYLE BIR ORGANIZASYONDA BIZ BASLATMAYILIZ
                            Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).

Yorum

• Volkan Yavuz
                              • 18.12.2005
                              • 716
                              • Almanya

Bende Maca gelemk isterdim AHHHHH beee[img]smileys/smiley19.gif[/img].KALEARKASI YANSIN.

TRIBÜN BABASI KALEARKASI [img]smileys/smiley1.gif[/img]
                              Haciosmanoglu ISTIFA

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...