Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gaziantepspor - TRABZONSPOR (goller 29da)

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Gaziantepspor - TRABZONSPOR (goller 29da)

yeni bir galibiyet, yine bir sevinç
    Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
    Efsane Boston Celtics geri dönüyor. :)

Insallah, yine zor mac, , yeni seri gelsin bakalim
    TRABZONSPOR

Yorum

Bu maça gidecem arkadas gaza geldim.....

Yorum

antep kendi evinde kazanamiyor zaten aliriz aliriz

ama fatih tekke yok[img]smileys/smiley19.gif[/img]

Yorum

tekke yok ama ali var ergin var gencler dagiltacak tolgayi unutmayalim
          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

fatihin cezali oldugunu hatirlarsak zor bir maç olacak.ama ben gençleri ebgendim.yeni transferler de iyi.ömer riza da var.aliriz ins
            HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009

Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...

Yorum

antebin küme düsmesi yolunda katkimiz olur insallah...
              rum takimiyla eslesen ilk türk takimi:trabzonspor...

Yorum

Fatih Tekke'nin4.sari kart görmesi bir bakima iyi oldu.

8. hafta galatasaray maçi öncesi ne zaman sari kart görecek diye endisemiz olmayacak.

Yorum

mac zor insallah kazaniriz.antep düsmez düsmesinide istemem..kayseri takimlarindan biri düssün..fatih kupada yok bu macta oynayacak
                  KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

antepli bir hesabimiz var!...

bu maçta antep diger lig maçlari gibi oynamayacak asilacak...

defansimiz saglam olsun yeter.
                    ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

yenmeliyiz!
                      61 POWER

Yorum

Ligde sari kart cezalisi olan oyuncu önündeki ilk resmi maçta ceza almaz.Önündeki ilk lig maçinda alir.Bu da Fatih'in Antep maçinda oynayamacagini gösteriyor.G.Antepin kendi sahasinda maç kazanamama gelenegine bir tane maçta biz ekleyecegiz.Takimimiz toparlanma sürecini yavas yavas atlatiyor.Yeni transferlerin takima uyum saglamasi ve gençlerin takim içinde daha aktif rol almasiyla beraber sahada rakip tanimasizin güzel futbolumuzu sergiliyoruz.Ayrica gün geçtikçe artan 3.lük iddaamizda bu maçla daha da pekisecektir.Haydi Trabzonum bir çelmede sen tak Antepe..
                        elbet bir gün ölecegiz..TRABZONLU dogduk TRABZONLU ölecegiz..

Yorum

Fatih TekkeKupa maçinda var, Gaziantepspor maçinda yok.

Yorum

kupa macinda olmasi çok iii oldu kupayi zorlamaaliyiz
                            ...Ey Tanrım Bana değiştirebilecek şeyleri, değiştirecek cesareti, değiştirilemeyecek veya değiştirilmesine lüzum olmayan şeyleri kabul edecek kuvveti ve bu iki şeyi birbirinden ayırabilecek bilgeliği de ver

Yorum

insallah bunuda alip yolumuza devam edicez.yolumuz açik olsun
                              inadına TRABZON
                              ---Sürmeneli Piranalar---

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X
                              WhatsApp Resmi İletişim