yeni bir galibiyet, yine bir sevinç
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Gaziantepspor - TRABZONSPOR (goller 29da)
Daraltma
X
-
fatihin cezali oldugunu hatirlarsak zor bir maç olacak.ama ben gençleri ebgendim.yeni transferler de iyi.ömer riza da var.aliriz insHADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009
Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...
Yorum
-
antepli bir hesabimiz var!...
bu maçta antep diger lig maçlari gibi oynamayacak asilacak...
defansimiz saglam olsun yeter.''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
Yorum
-
Ligde sari kart cezalisi olan oyuncu önündeki ilk resmi maçta ceza almaz.Önündeki ilk lig maçinda alir.Bu da Fatih'in Antep maçinda oynayamacagini gösteriyor.G.Antepin kendi sahasinda maç kazanamama gelenegine bir tane maçta biz ekleyecegiz.Takimimiz toparlanma sürecini yavas yavas atlatiyor.Yeni transferlerin takima uyum saglamasi ve gençlerin takim içinde daha aktif rol almasiyla beraber sahada rakip tanimasizin güzel futbolumuzu sergiliyoruz.Ayrica gün geçtikçe artan 3.lük iddaamizda bu maçla daha da pekisecektir.Haydi Trabzonum bir çelmede sen tak Antepe..elbet bir gün ölecegiz..TRABZONLU dogduk TRABZONLU ölecegiz..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum