Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Teşekkürler NTV Grubu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Teşekkürler NTV Grubu

Murat Kosova ve Metin Tekin'e ayrı bir başlık açılıp Teşekkür edilmiş bende Teşekkürlerimi sunuyorum onlara fakat Unutmamak gerekirki daha önce neredeyse maçı bile zar zor izliyorduk. Ntv Spor maç öncesi maç sonrası ve röportajlarıyla aktardıklarıyla kendilerine teşekkür ediyorum..

Keşke sezon başından beri Avrupa ve Şampiyonlar ligini Ntv grubu yayımlasaydı demekten alıkoyamıyorum kendimi.

Kızdığımız zama nasıl tepkimizi dile getiriyorsak şimdide teşekkürlerimizi sunmalıyız.

Teşekkürler Ntv grubu. Ben mailimi kendi adıma gönderdim.

Teşekkür Maili atmak isteyenler için;

info@ntvspor.net
    operasyon@ntv.com.tr

Saygılar iyi günler.
    "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
    Ali Kemal Denizci

bende aynen katılıyorum beğenileride bildirmeli ve takdir gördüğünü görmelilerki devamı gelsin...
    KING M'BİA

Yorum

bende katılıyorum ama nedense şenol hocamız tamda lılle maçıyla derbının aynı gun olması hakkında konusurken once ses sonra yayını kestıler.. "teknık hata mı(!) acaba..."
      TRABZONSPOR "2009/2010/2011/2012/2013" BÜTÜN MAÇ ÖZETLERİ, ŞOVLARI [HQ, HD, 720P, 1080P]
      İRTİBAT İÇİN ÖZEL MESAJ ATABİLİRSİNİZ...

Yorum

Gerçekten de teşekkürü hak ettiler

Yorum

İlk olarak diplomat61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bende katılıyorum ama nedense şenol hocamız tamda lılle maçıyla derbının aynı gun olması hakkında konusurken once ses sonra yayını kestıler.. "teknık hata mı(!) acaba..."
          Ses gittiğinde uzun bi süre yine Şenol hoca'da kaldılar. Sonra yorumcuların olduğu yere Güntekin Onay Metin Tekin ve Mehmet Demirkol'un olduğu yere bağlandılar acilen.

Ve orada Güntekin Onay el işareti yapıyordu rejiye Hocanın sesi gitti diye. Peşinden Mehmet Demirkol dedi hocanın sesi gitti sonra bir baktılar canlı yayındalar durumu toparlamaya çalıştılar.

Bence teknik bir hata. Art niyet aramıyorum.

Şöyle bir durum var ki bu çok daha önemli Eziklerin derbisi ile Bizim maçın çakışması en çok Ntv grubunun işine gelmez!

Nedenide ortada maddiyat reyting kaygısı. Hatta bu yüzden eziklerin derbisinin gününün(!) değiştirilmesi gerektiğini savundu Ntvspor'daki yorumcular.
          En son Emirhan Ömeroğlu tarafından düzenlendi; 23.11.2011, 08:52.
          "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
          Ali Kemal Denizci

Yorum

Şenol hoca ile konuşulan bölüm haricinde gerçekten maç öncesi ve sonrası ile şampiyonlar ligi heyecanı yaşattılar bize.
            Trabzonsporlu olmak 4 büyük din içerisinden Müslümanlığın hikmetini anlamak gibidir.

Trabzonsporlu olmanın ilk şartı da "Bize Heryer Trabzon" sloganını benliğinde kabul etmektir.

Yorum

Dün akşamki TRABZONSPOR – İnter maçı öncesinde ve sonrasında yapmış olduğunuz yayınlardan dolayı bir TRABZONSPOR taraftarı olarak geç kalınmış bir uygulama olsa da haklının hakkının verilmesi konusunda göstermiş olduğunuz bu uygulamadan dolayı tüm NTVSPOR ailesine teşekkür ederim. Maçı anlatımında emeği geçen NTVSPOR muhabirlerinden Murat KOSOVALI’yada ayrıca teşekkür ederim emeğine sağlık.

ben attım sıra szde
              KING M'BİA

Yorum

Ş.LİGİ KARŞILAŞMASI OYNADIMIZI HATIRLATTILAR

TEŞEKKÜRLER NTV

Yorum

İlk olarak Emirhan Ömeroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Şöyle bir durum var ki bu çok daha önemli Eziklerin derbisi ile Bizim maçın çakışması en çok Ntv grubunun işine gelmez!

Nedenide ortada maddiyat reyting kaygısı. Hatta bu yüzden eziklerin derbisinin gününün(!) değiştirilmesi gerektiğini savundu Ntvspor'daki yorumcular.
                  Böyle bile olsa ezik derbinin tarihini değiştirmeleri bizim için artı olacaktır. Muhtemelen bu baskıyı yapıp o tarihi değiştirecekler. Adamlar tabi ki kendisini düşünecek ama Doğan grubu gibi yoksaymak yerine bize değer verdiler ve karşılığını da aldılar. Win-win durumu yani...
                  Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

bende güntekin onaya teşekkür ediyorum,ikide bir Lille -Ts macı Türkiyenin maçı dediği için,,
                    fb-gs sürekli oynuyorlar dedi,yine oynarlar dedi,ve lille-Ts maçı çok çok daha önemli dediler,,
                    @zafercalikoglu
                    @trabzonspor

Yorum

bi teşekkürde bende hak ettiler fazlasıyla...
                      2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

İlk olarak Ali İhsan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Böyle bile olsa ezik derbinin tarihini değiştirmeleri bizim için artı olacaktır. Muhtemelen bu baskıyı yapıp o tarihi değiştirecekler. Adamlar tabi ki kendisini düşünecek ama Doğan grubu gibi yoksaymak yerine bize değer verdiler ve karşılığını da aldılar. Win-win durumu yani...
                        Aynı şeyden bahsediyoruz?
                        Ali Kemal Denizci

Yorum

gerçekten çok kaliteli yayınlar yaptılar,adeta milli bir maç yayınlıyor gibiydiler... son dönemde böyle bir yayın olmamıştı gerçekten
                          ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

İlk olarak nbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            gerçekten çok kaliteli yayınlar yaptılar,adeta milli bir maç yayınlıyor gibiydiler... son dönemde böyle bir yayın olmamıştı gerçekten
                            Doğan grubu sıradan bir maçmış gibi yayınları veriyordu.

Şampiyonlar ligi maçı oynadığımızı hissettirdiler bana ve iki katı heyecan ve GURUR yaşadım ekran başında. Çünkü röportajlar yorumlar konuşmalar herşey süperdi.

Murat Kosova süper bir insansın.
                            Ali Kemal Denizci

Yorum

mail atarak tebriklerimi ilettim
                              Dünyada İsrail ne ise; Türkiyede fenerbahçe o'dur! Dünyada Türkiye ne ise; Türkiyede Trabzon O'dur!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X
                              WhatsApp Resmi İletişim