Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 6.Hafta | Lille 0 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Tunay ERDEM tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bu maça çıkabileceğimizi sanmıyorum. bjk ile birlikte çizik yememiz muhtemel.
    Hikaye bence Abi...
    "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
    "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• Bu maça çıkamazsak zaten ortada ne Şenol Güneş kalır ne de takım. Açıkçası pek ihtimal vermiyorum ama TFF'nin bize ve BJK'ye karşı yeni bir jurnalcilik örneği gösterip, FB'nin gazını almak adına böyle bir girişimde bulunurlarsa da çok şaşırmam...
      Trabzon bir sevda,
      Trabzonspor bir destan...

Yorum

• fenerasyonun ortada delil olmadan bize bişey yapabileceğini sanmıyorum. Gelirse ceza (ki böyle bişey de olmayacak) şahıslara gelir, kulübün adı kesinlikle karışmaz olaylara. o yüzden bizim maça çıkamamak gibi bir durumumuz yok.

içimizdeki irlandalılar

cskalı,interli fenerlilerden sonra lille losc metropolle'lü fenevliler. yiyosa gelin trabzonda yapın
        En son Ömer Kibar tarafından düzenlendi; 03.12.2011, 18:09.

Yorum

• E yuh ama. Tek konumuzun bu mac olmasi lazim! Tarihimizdeki en hayati macimiza cikiyoruz, konu sayfa 15lerde sürünüyor...
          Milli Takımım TRABZONSPOR
          Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
          Helalin adı kaldı, onu gören yok.
          Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Lille 0-0 Trabzonspor
            İnter 0-0 CSKA

Çok güzel olurdu.
            YOU'LL NEVER WALK ALONE
            OKlahoma City Thunder

Yorum

• Şikebahçelilerin hala daha ümidi var bizi men ederler diye.

Turu geçmek harika olacak.

Yorum

• hem sivasta puan kaybı hem son şike olaylarında yaşananlar takımı etkilerse biteriz.
                https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• ligi bosverip bu maca konsantre olmamiz lazim, hem prestij hemde gelir acisindan bu mac bize cok sey katar eger istedigimiz sonucu alabilirsek,
                  bence artik onurun oynama vakti geldi, tolganin hatalari cogaldi son maclarda, belkide hakkini yiyorum tolganin ama besiktas macinda o topu sektirmemesi gerekirdi, sivas macinda ise kaleden cikmasa 2.golü yemezdik,
                  gelelim yine lille macina,
                  bu macta tam bir deplasman takimi gibi oynamamiz lazim, orta sahayi kalabalik tutup ele gecirmemiz lazim, lillein kaliteli oyuncularina yakin markaj yapmak lazim, giray ve özellikle glowacki konsantre olup bu macta 0 hata yapmalari lazim, gol yollarinda sorunlarimiz var burak formdan düstü biraz son maclarda,
                  öncelikle beraberligin bizim isimize yarayacagini unutmadan oyunu kontrol edebilirsek, rakibin güclü silahlarini (hazard, sow) iyi tutarsak istedigimiz sonucu aliriz, bu macta colman ve zokoraya yine büyük is düscek..
                  inter moskovaya kendi evinde kaybetmez, bizde beraberlik cikarirsak kendimizi 2.turda buluruz,
                  2.turda apoel cikarsa bize ceyrek finali bile görebiliriz ,
                  her neyse bu macta elimizden gelenin en iyisinden bile daha iyisini oynayip istedigimiz sonucu cikarirsak cok güzel olcak...
                  basarilar trabzonum...

benim ideal kadrom:

burak kanatta daha etkili olur, rakip stoperlerin markaji altinda kaybolmaz, serkan hem defansif hem ofansif yararli olur...
                  En son OzcanHan61 tarafından düzenlendi; 03.12.2011, 18:45.

Yorum

• Saldır Trabzon'um ooooleeeeyyyyyyyyyyyyyyyyy

Yorum

• BU lig ciddi bir lig,ağırlığı olan bir lig bu lige girmek için yıllarca caba harcadık ve birdik......

şimdi şenol hocam üç günde dört günde bir maç yapıyoruz diyor anlamıyorum bu lige gitmek isterken bu ligde maç yaptıktan sonra bir hafta talkın dinlendikten sonramı lig maçı yapacağımızı zannediyordu şenol hocamız bunu dile getirmesi beni rahatsız ediyor açıkcası.

lille maçında ilk onbirde oynayacak burak belirleyecektir.gol atması önemli değil önünden geçen oyuncuya baskı yapmassa her zamanki vurdumduymazlıkla oynarsa vay halimize,aynı şeyleri adrian,sapara ve henrıgue için yapacağım ama lille maçında bunlardan şenol hoca ikinci yarı yararlanır kanısındayım.

bu gruptan çıkmalıyız onun için herkes yüreğini ortaya koymalı.

Yorum

• Şu aşamada ş.liginden bizi hiçbir Allahın kulu men edemez...Bize pislik atılan konu teşvik teşebbüsü.Bildik hikayeler...Uefa da bunun karşılığı yok...Bizim kanunlarda var..O da tam teşebbüs düzeyine de gelmemiş...Eksik kalmış...Ş.ligine olabildiğimiz kadar motive olalım...Önümüz açık...Zorlu bir maç olacak...Ben 65-70 e kadar beraberlik varsa maçtan galib bile gelebileceğimize inanıyorum...5 ihtimalin 3 ü bizden yana...Biz zoru severiz ...Olmazsa canımız sağolsun...Sonra kadıköye savaşa çıkacağız...
                        Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
                        UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..

Yorum

• Her ŞL maçı öncesi lig maçında gösterdiğimiz performanstan etkilenip de tedirgin olmasak iyiydi

Yorum

• Lille 2. dakikada yedi golü.. Ajaccio 1-0 önde..

Yorum

• Lille Ajaccio Macinda Hazard ve Sowu oynatmiyor.
                              Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• Lille macı suan 2-2 .Ligin sonuncu takımı .Çok gol yiyen bir takım Lille .Burak bu maçta gol atamaz .

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X