burda konu su arkadaslar biz neden yillarca türk yildizlari kadromuza katamiyoruz aslinda bu yönetimin becerisi bende bu konuyu merak ettim ve sizin fikrinizi soruyorum sizce gelir mi?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Türk Yildizlari Neden Transfer Edemiyoruz
Daraltma
X
-
futbolcurin takimlara gitmenin en buyuk faktorler sunlardir:- para: en buyuk sorun para. en cok parayi kim verirse o takima giderler.
- kazanmak: herkes kazanmak ister, ve kazanan takimlar genellikle en iyi transferleri yaparlar.
- cevre: bazi futbolcular bir ulkede veya bir yerde yasamak isterler, istemezler veya guclu/zayif liglerde oynamak/oynamamak isterler.
bunun icin boyle soyleyebilirim. nihata en cok parayi biz verebilirsek, ozaman bize gelebileceginden eminim. ama bence nihat ya ispanyada kalir ya da ingiltereye gider.
Yorum
-
Trabzonspor Nihat'in istedigi yillik 2,5-3 milyon Euro'yu verirse o da onun gibi degerleri de seve seve gelirler ama o parayi verince Fatih Tekke'yi 1.5 milyon dolara nasil oynatirsiniz orasi bilinmez...[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
Sözün özü bu konuda ayrica bir baslikbile gereksiz...Edited by: Can bastenFutbolcuyla taraftar el ele versin, şampiyonluk kupası TRABZON'a gelsin!!!
7 7 7 7 7 7 7 7 7....
Yorum
-
geçenlerde orhan ayhanin ünal karaman ile bir konusmasi vardi.soru su:neden trabzonsporu secmistin,oysa seni 3 büyükler(............ler)de istiyordu.cevap:''trabzonspor diger takimlardan daha az vermedi.ayrica trabzonsporda basarili olmak,hele hele sampiyon olmak 3 istanbul takiminda sampiyon olmaktan daha anlamli benim icin.''
evet eski gururumuz sevgili ünal in bu cevabi bence bu forum basligininda cevabidir....bu karakterdeki yildiz futbolcular gelir,digerleri gelmez.malum trabzonda medya ve manken yok...Adam aldırmada geç git, diyemem aldırırım.
Çiğnerim, çiğnenirim, hakkı tutar kaldırırım!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum