Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BASKANIN SON BOMBASI:ELIN TOPUZAKOV

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• BASKANIN SON BOMBASI:ELIN TOPUZAKOV

Evet arkadaslar basaknimizin soz verdigi yildizlardan ikincisi yolda (ilki akyel di biliyosunuz)

ve karsinizda elin topuzakov............................

Trabzonspor?da yeni yönetim, ara transfer için Bulgaristan?a uzandi. Levski?nin kaptani Elin Topuzakov ve kalecileri Georgi Petkov?u yakin takibe alan bordo-mavili yönetime bu iki oyuncunun fiyati cazip geldi. Yönetim, bu iki oyuncu için genis bir rapor istedi. Teknik kadronun onayi halinde, masaya oturulacak.

------
    Adi Soyadi : Elin Topuzakov
    Dogum Tarihi : 5 Subat 1977
    Boy - Kilo : 1.82 - 73
    Mevkii : Defans
    Sezon Kulübü Maç Gol
    2001/02 Levski Sofia 26 5
    2002/03 Levski Sofia 18 1
    2003/04 Levski Sofia 27 4
    2004/05 Levski Sofia 26 1
    2005/06 Levski Sofia 9 0
    Toplam 106 11
    YA SEV YA TERKET,ANLAMADIYSAN SOYLEYEYIMEFOL.........

Forum kurallarini bi daha okumani tavsiye ederim.
    keyif adamı ..

Yorum

eee..sonuç....birakin bu düsmanligi...dedikodularla bu denli ön yargili, kasitli düsmanlik yapilmaz...karsinizdaki trabzonsporun baskani..hem de on günlük..

esas niyetinizi, neden istemediginizi, kininizin nereye dayandiginiaçikça söyleyin, böyle dolambaçli yollara basvurmayin..
      Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

Fietra ben kural hatasi göremedim?
        Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
        Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

Basligi büyük harfler ile yazmak yasak.Ve bu bir transfer haberi bunun için gerekli konular mevcut.
          keyif adamı ..

Yorum

arkadasim baskanin hatalarini yazmak ne kadar dokunuyo size ceza vermek için bahane aramaya basladiniz bile baksana.

hadi bakalim bana ceza verince isler duzelcekse raziyim...........

Yorum

eee..sonuç....birakin bu düsmanligi...dedikodularla bu denli ön yargili, kasitli düsmanlik yapilmaz...karsinizdaki trabzonsporun baskani..hem de on günlük..

esas niyetinizi, neden istemediginizi, kininizin nereye dayandiginiaçikça söyleyin, böyle dolambaçli yollara basvurmayin..

trabzon spora kufreden adami buraya transfer edn baskani elestiririm kardesim.

o kufuru kabul etmiyorum cunku.

ama size dokunmamis sanirim....

Yorum

Baskanin hatalarini yazmak bana niye dokunsun yahu.Ayrica sana ceza vermek için bahane arayacak kisi ben degilim çünkü yetkili degilim.
                keyif adamı ..

Yorum

İlk olarak yakutlu61 tarafından gönderildi

arkadasim baskanin hatalarini yazmak ne kadar dokunuyo size ceza vermek için bahane aramaya basladiniz bile baksana.

hadi bakalim bana ceza verince isler duzelcekse raziyim...........

sevgili yakutlu61

forum kurallariyla konusunda bilgi eksikliginiz olduguna inaniyorum. Diger açilan topiclerin basliklari küçük harflerle yapilmaktadir.size yazilan mesajisadece size bir hatirlatma olarak algilayin. biraz daha dikkat ve özenli olalim.

bu mesajdanda art niyet aramayiniz.?Edited by: gerçekefsane
                  Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
                  Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

neyse ben basligi buyuk harflerle yazarak bi hata ettim kusura bakmayin.

ama Allah askina baskanin akyel hatasi ne olacak...

bu arada beni art niyetli olarak adlandiran arkadasim

[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img] sadece

Yorum

Yeni arkadaslar herseyi bilmemeniz dogal diger arkadaslarin hatirtlatmalarini tepki olarak algilamayim.Bizde zamaninda yapiyorduk hersey zamanla.......

Yorum

"Devre arasi Transferleri" ve "Güncel haberler" basliklari orda dururken bu basligin açilmamasi gerekirdi.

Her transfer haberine baslik açarsak isimiz var demektir.

ÇilitEdited by: Külünkoglu
                        Trabzonspor √
                        Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                        İki Renk ve Asalet √
                        BordoMavi.Net √

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                        Yükleniyor...
                        X