Önemsiz Ama Garip

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • Naim

Önemsiz Ama Garip

Evet arkadaslar baskanlar listelerini vermisler divan kuruluna trabzonsporun baskanini belirleyecek olan yönetim kurulu aday üyeleri belli olmus
    fakat Trabzonspor.org.tr de gördügüm kadariyla liste renkleri Sari Mavi ve Pembe imis bu çok saçma bir uygulama gibi geldi
    neden Bordo Mavi turuncu(beyaz) gibi Takimi ifade eden liste renkleri verilmiyorda eziklerin renkleri veriliyor
    Sinek minik ama mide bulandiriyor
    http://www.trabzonspor.org.tr/haber....=448&PID=449&H aberID=32232
  • corleone
    • 25.06.2004
    • 1542
    • denetçi
    • İstanbul

la ilahe illallah...
    bir lafa bakarım laf mı diye,
    bir de söyleyene bakarım 'adam' mı diye...

Yorum

• saglam
      Forumdan Uzaklaştırılmıştır
      • 23.08.2004
      • 1070

[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]

Yorum

• Ahmet AYDIN-28
        • 21.02.2005
        • 919
        • Giresun

bordo mavi ve baska bir renk olsa üçüncü rengi alacak aday itiraz edebilirdi belki.
        Emre AYGÜN, Alişen KANDİL, Ergin KELEŞ, Yusuf KURTULUŞ, Ufukhan BAYRAKTAR, Ufuk BAYRAKTAR, Barış MEMİŞ, Kadir KELEŞ, Göksu ALHAS, Hasan Ahmet SARI.......

Yorum

• Salih61
          Forumdan Uzaklaştırılmıştır
          • 12.07.2004
          • 3076
          • Ögrenci diyorlar ama ben pek inanmıyorum

İlk olarak ironmaster tarafından gönderildi
          Evet arkadaslar baskanlar listelerini vermisler divan kuruluna trabzonsporun baskanini belirleyecek olan yönetim kurulu aday üyeleri belli olmus
          fakat Trabzonspor.org.tr de gördügüm kadariyla liste renkleri Sari Mavi ve Pembe imis bu çok saçma bir uygulama gibi geldi
          neden Bordo Mavi turuncu(beyaz) gibi Takimi ifade eden liste renkleri verilmiyorda eziklerin renkleri veriliyor
          Sinek minik ama mide bulandiriyor
          http://www.trabzonspor.org.tr/haber....inID=448&PID=4 49&H aberID=32232
          Hocam daha büyük dertlerimiz var...Bunun için de topic açilir mi?...
          Sen Yagmur ol;Ben Bulut elbet buluşuruz Ziya Dogan!!!!!

Yorum

• TSelif
            Trabzonspor Kongre Üyesi
            • 02.04.2005
            • 18990
            • Ziraat mühendisi
            • Trabzon

[img]smileys/smiley5.gif[/img][img]smileys/smiley5.gif[/img][img]smileys/smiley5.gif[/img][img]smileys/smiley5.gif[/img]
            "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• Murat'
              • 07.03.2005
              • 32842
              • İnsan
              • Ankara

yaaaaa bu kadar ayrintiya girmeyelim bence sizce bunlarin önemi war mi

Yorum

• Muhalif
                • 07.06.2004
                • 3403
                • Hatay

[img]smileys/smiley17.gif[/img]durun biraz manalandirmaya çalisayim bari[img]smileys/smiley17.gif[/img]

sari isikta geçmek için her sey hazirdir.. geçis dönemini temsil eder bir nevi trafik isiklarindan uyarlarsak... eh Ö. Sümer'e bu nedenle sari vermislerdir..

pembe ise Albayrak'in yildiz vaatleri ve Trabzonspor'a yakisir stad diyerek çizdigi toz pembe tabloya binaen verilmis olabilir..

geriye kaliyor mavi ve I. Önal.. eh onu da kimse hesaba katmiyor zaten[img]smileys/smiley36.gif[/img]
                #7 King of Kings

Yorum

• BDiler61

[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley5.gif[/img][img]smileys/smiley18.gif[/img]
                  SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
                  CANIMIZI VERELIM SIZE

madheart61--->BDiler61

Yorum

• U.Sadıkoğlu
                    Trabzonspor Kongre Üyesi

BMN Yönetim Kurulu
                    • 19.06.2004
                    • 13707
                    • Avukat
                    • İstanbul

[img]smileys/smiley18.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley5.gif[/img][img]smileys/smiley4.gif[/img]
                    "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• tigin
                      Trabzonspor Kongre Üyesi
                      • 31.05.2004
                      • 4643
                      • Ankara

» Bu Baslik BMN Forum Yöneticisi Tarafindan Kilitlenmistir.fficeffice" />AMESPACE PREFIX = O />AMESPACE PREFIX = O />AMESPACE PREFIX = O />AMESPACE PREFIX = O />AMESPACE PREFIX = O />

» Forum yöneticileri kurallara uymayan mesajlari düzenleme ve silme hakkina sahiplerdir.
                      » Foruma üye olan herkes Forum Kurallarini kabul etmis sayilir.
                      » Gerekli durumlarda itirazlariniz için: uyelik@bordomavi.net
                      "Arkasından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz. Köpekleri bilmem ama bu kurta Trabzonspor'un çok ihtiyacı var"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                      Yükleniyor...